Ben de sessiz bir cihaz arıyorum ama henüz sonuçlandıramadım. Bakmış olduğunuz cihazın teknik verisi max 38 DB olarak geçiyor. Minumumda kaça kadar düştüğü biraz muamma. Kullanan bir arkadaşın objektif yorumu önemli. Sitesinde, sessiz çalışma modundan ve iç ünite içinde ses azaltıcı sistemden bahsedilmiş ama bunlar havada kalan ifadeler.
baymak yeni seri klimalarını satışa çıkarmış baymak elite A sınıfı diyor hitachi-toshiba kompresör diyor 3 yıl iç 5 yıl kompresör garantisi vermişler yarın gidip bakacam soğutma amaçlı alacak olanlar için benim gibi
Rotary Kompresör ile Sessiz Çal›flma Baymak Elite klimalarda dünyaca ünlü Japon firmalar›n kompresörleri kullan›lmaktad›r. Rotary tip son teknoloji ürünü kompresörler sessiz çal›flma özelli¤ine sahiptir.
iç ünite sese 38 demiş arçelik 26 demiş arada baya bi fark var varmı hiç karşılaştırma yapan
Hayırlı olsun güle güle kullanın ben de Bekonun 12.000BTU'luğunu düşünüyordum ama sesle ilgili yorumlar kafamı çok karıştırmıştı. Yorumlarınızın devamını bekliyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
klima bu
bugün taktılar düşük hızda hiç ses yok gerçekten
pek test edemedim
havalar bi ısınsın sonucu yazarım
birde servis olayı süper gerçekten
geçen iklimsaya gittim yok elektriği siz çekeceksişzinz felan dedi
arçelikte öyle bişey yok elektriği vs herşeyi hallettiler
2.5 saat uğraştılar sağolsunlar
gayet güzel oldu valla
Sizden de yorum bekliyoruz. Sitesinde max ses db'sini 38-41 vs gibi yüksek veriyor ama uyku modunda ya da ortalama ne kadar ses yaptığı bilgisini ben göremedim.
quote:
Orjinalden alıntı: gino
baymak yeni seri klimalarını satışa çıkarmış baymak elite A sınıfı diyor hitachi-toshiba kompresör diyor 3 yıl iç 5 yıl kompresör garantisi vermişler yarın gidip bakacam soğutma amaçlı alacak olanlar için benim gibi
Rotary Kompresör ile Sessiz Çal›flma Baymak Elite klimalarda dünyaca ünlü Japon firmalar›n kompresörleri kullan›lmaktad›r. Rotary tip son teknoloji ürünü kompresörler sessiz çal›flma özelli¤ine sahiptir.
iç ünite sese 38 demiş arçelik 26 demiş arada baya bi fark var varmı hiç karşılaştırma yapan
Rotary kompresör sektörde 10 seneyi aşkın zamandır kullanılmaktadır ve neredeyse iyi kötü tüm duvar tipleri hepsi Rotary kompresördür. Öyle son teknoloji falan değil.Varsa eğer twing rotarı o zaman başka.Lütfen katoloğ bilgisini burada bilgi diye sunmayalım.Önce doğru bilgi
arkadaşlar 18 liğinde cop değeri 3,20 eer 3,20 bunları yazmamışlar ben hesapladım buradki arkadaşların verdiği bilgiler ışığında.
klima sessizmidir nedir bilemem daha almadım.
arkadaşlar bir şeyi karıştırıyor sanırım rotary kompresörün adı değil tipidir bütün klimalarda rotary kullanılıyor yani bunuda özellik diye yazıyorlar ya her yere rotary yazacaklarına hangi markanın rotary kompresörünü kullanıyorlar onu yazsınlar.
baymak toshiba-hitachi kompresör kullanıldığını söylemiş Elite serilerinde doğrumudur bilmem firma böyle söylemiş,şimdi netteteki alışveriş sitelerinde yok bu ürünü benim alışveriş yaptığım bir site var dün mail attım bu sabah cevap geldi yarın sitelerine ekleneceğini söylediler bekliyorum fiyatı uygun koyarlarsa alacam yarın burdanda sonuçlarını yazarım size arkadaşlar
saygılarımla
bunlarda özellikleri
BAYMAK ELITE DUVAR TİPİ KLİMA
-BAYMAK Güvencesi
-Geniş Ürün Gamı (9000-12000-18000-24000 Duvar Tipi)
-Tüm kapasitelerde ‘A’ enerji sınıfı
-Yeni Zarif Düz Dizayn
-Seri Ürün(Tüm kapasitelerde aynı dış görüntü)
-Ionizer Teknolojisi ile Ferahlatıcı Hava Sirkülasyonu
-‘I Feel’ Özelliği (Klima uzaktan kumandanın algıladığı sıcaklık değerlerine göre çalışır.)
-LCD Ekran
-Ortam Sıcaklığını Okuyabilen LCD Uzaktan Kumanda
-9000 ve 12000 btu kapasitelerinde Oto-Temizleme Fonksiyonu
-Mikro Bilgisayar Kontrol Sistemi
-Toshiba ve Hitachi Kompresör İle Sessiz Çalışma
-Heat Pump Sistemi İle Yüksek Isıtma Performansı
-Gümüş İyon Filtre
-Aktif Karbon Filtre
-Toz Filtre
-Süper Sessiz Çalışma
-Korozyona Karşı Dayanıklı Hydrophilic Kondenser Finler
-24 Saat Programlanabilme (Timer) Özelliği