düşündüm yeni farkettim . kontor yukleyince 1 ay kullanmak için 2 saat veriyorlar ya hani işte kampuscelllileri aramada 10 dk 1 kontor, ama bedava konusmada bu gecerli değil . turkcell yine düşünmüş biz bu kampuscellileri 10 dk 1 kontore konusturmayalım diye yapmıs yapacagını . 120 dk bir yaklasık 1 ayda kullanacağımızı düşünürsek biz kampuscell liler kendi aramızda 10 dk 1 kontore konusamayacağız
işte turkcell o 20 kontörü 2 saat olarak bize veriyor bence mantıklı
bence mantıklı değil...10 dksı 1 kontor hesabından konbaradaki 20 kontor olsaydı bu 20 kontorle 200 dk (yaklaşık 3.5 saat) konuşcaktık..ama şimdi 120 dk (konbaraya göre 12 kontor) veriyolar..işin kötü yanı 100 kontor yükleyene de 2 saat 100 kontor üstü yükleyene de 2 saat veriyolar..
bence mantıklı değil...10 dksı 1 kontor hesabından konbaradaki 20 kontor olsaydı bu 20 kontorle 200 dk (yaklaşık 3.5 saat) konuşcaktık..ama şimdi 120 dk (konbaraya göre 12 kontor) veriyolar..işin kötü yanı 100 kontor yükleyene de 2 saat 100 kontor üstü yükleyene de 2 saat veriyolar..
başlık ve fikirler çok çok haklı , özellikle 20 kontür hkk. alıp neden 20 kontür x 10 dk konuşmayayım diyenler için, ancak diğer operatörlerede 1dk da 3 kontür gitmekte yani çözüm basit 100 kontür yükle 120dk yı normal trcell üyelerle kullan ( ben evdekileri akrabalarla görüştürüyorum mesela ve 1-2 gün kampüscellilerle dişimi sıkıyorum ) sonra yine 100 kontür ünü 10dk 1 kontürde çatır çatır harca.
HİÇ SESİMİZİ ÇIKARMAYALIM BU 100 E 100 - 250 YE 500 KONTÜR olayı ve 1983 SONRASI için bizbize kampüs / 100 kontür yükle avantajı yeterli kampanyalar.
TÜRKCELLDEN GPRS içinde böyle şeyler bekliyoruz. elimizde manyak cihazlar var ama mp3 - radyo olmaktan çıkamadılar:( , şöyle 10-20 mb da gprs hkk verseler nasıl olur?
Am2 64bit Athlon x2 3600+@2400mhz/ Biostar 690G X1250 vga / 2x1 gb Corsair ddr2 667 mhz / 4x250gb sata2 / Samsung 20x Sata dvd rw / Coolor Master 380W Case / Airties Wirelles adsl2 modem / Go Global 19" 4ms LCD
arkadaslar bır tarıfe tam anlamıyla mukemmel olamaz mutlaka eksıklıkler olacaktır sonucta adamlar tıcaret yapıyolar ve bu kampanyaları da babamızın hayrına yapmıyorlar kendılerını dusunduklerı ıcın yapıyorlar hatırlatırım
arkadaslar bır tarıfe tam anlamıyla mukemmel olamaz mutlaka eksıklıkler olacaktır sonucta adamlar tıcaret yapıyolar ve bu kampanyaları da babamızın hayrına yapmıyorlar kendılerını dusunduklerı ıcın yapıyorlar hatırlatırım
Çok doğru birşey söylemişsin Yoksa adamlar ne kazanacak Aynı şey cep telefonları için geçerli... X markası istese telefonunu inceltir, Wi-Fi koyar, 16 milyon ekran yapar, kamerasını en yüksek çözünürlükle koyar vs.. vs.. yapar ve satar. Ee sonra? Ben niye bi daha telefon alayım ki? Arkadaşın dediği gibi ticaret daha fazlasını kazanmak :) Bunlara bu kadar takılmamak gerekir. ha 20 kontor ha 12 kontor; ha 120 dakka ha 100 dakka... Bunlara bile şükretmek lazım
herkes kampuscell li değil benim görüştüğüm hatlardan bi kaç tanesi dışında yok oyüzden benim için çok mantıklı turkcell birde mesaj için kampanya yapsaydı şöle 40 kontöre 400 sms gibi
herkes kampuscell li değil benim görüştüğüm hatlardan bi kaç tanesi dışında yok oyüzden benim için çok mantıklı turkcell birde mesaj için kampanya yapsaydı şöle 40 kontöre 400 sms gibi
ewet yaw ... keşke şu SMS ve GPRS olayına da el atsa.. :P
Ya benim kafam karıştı. Diyelim 100 kontör yükledim. 2 saat bedava geldi. Kampuscell bir arkadaşımı aradım ve kontörümden değil de, bu ücretsiz 2 saatten mi düşüyor yaptığım görüşmeler? Öyle ise hiç bir anlamı yok..
Ya benim kafam karıştı. Diyelim 100 kontör yükledim. 2 saat bedava geldi. Kampuscell bir arkadaşımı aradım ve kontörümden değil de, bu ücretsiz 2 saatten mi düşüyor yaptığım görüşmeler? Öyle ise hiç bir anlamı yok..