Cihazın garantisi zaten atlanta tarafından verilmektedir şahıs kendi garanti veremez böyle bir yetki olmaz olamaz garanti kapsamındaki cihaz bir şekilde atlanta yetkili servisleri tarafından 2 yıl baılmaktadır
dostum 15 mayıs yazılımı yukledıkten sonra fabrıka ayarıan don tekrar tara su anda sorun yok sorun yasarsan benı arayabılırsın candostum_24@hotmail.com
ATLANTA FUN BOX İÇİN GUNCEL KEY İNDİRMEK İÇİN MENÜ/ İNTERNET/YAZILIM GÜNCELLE/ START KEY DOWNLOAD YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR... FULL HIZMET DEVAM İHTİYACI OLAN VARSA ADRESI BILIYORSUNUZ:)
ATLANTA FUN BOX g.kore urunudur yedek parcası bul mıktarda olan bır urundur ve kullanımı daha basıttır.pc ye gereksınım fazla yoktur. sadece mdemden gelen kabloyu takman yeterlı ve server ıcın ucret odemıyorsunuz. dreambox ıcın bu sozkonus degıl dosya ıcn ayrıca ucret oduyorsun ve teferruatlıdır. zaten pıyasada dreambox 500s orjınal kalmadı bulamassın clon var onu da acıkcası fazla tavsıye etmem candsotumun tavsıyesıne uyacaksan sana fun box onerebılırım destek ıcın arayabılırsın. 536 895 53 43 .candostum_24@hotmail.com elımden gelenı yaparım ...
ARKADASLAR BİLİYORSUNUZ MULTIVİZİON YAYIN HAYATINA SON VERDI BUNAN SORNA FU NBOX KULLANICILARI DA IZLIYEMIYECEK BAKALI MBELKI ONLAIN YERIEN YENI BIR PAKET EKLENEBILIR... HISPASAT TV CABO LAR VAR :)
ATLANTA FUN BOX KULLANICILARI ATV İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER MENU/ İNTERNET/ YAZILIM GÜNCELLE/ START KEY DOWNLOAD BU KADAR:) BAZI DOSTLARIMIZIN ZATEN KARSISINA AUTO OLARAK CIKACAKTIR.. ATLANTA FUN BOX AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE MİLLİ TAKIMIMIZA BASARIALR DİLER...
can dostum arkadaşım dreambox s500 ile arkadaşların lig tvyide izlediklerini dydum acaba atlanta funboxta da bu olabliyor mu? Dreamboxta izlenen tüm kanallar bunda da izlenebiliyor mu? Biraz açıklama yaparsan sevinirim bu konuda hiç bilgim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serocan39 -- 11 Haziran 2008; 21:11:51 >
msn adresıne benı eklersenız yardımcı olabılrım sıze. ben fu nbox onlıne satısını yapyorum cıhaz hakkında aklınızda olan soruları sorabılırsıınz. candostum_24@hotmail.com
ATLANTA FU NBOX MODEL RECEIVER KULLANAN ARKDASLAR 17 HAZIRAN YENI VERSIYONU INDIRIN BU VERSIYONDA YABANCI KAREKTERLER DUZELTILMISTIR.. TAMAMEN TURKCE KAREKTER KULLANILMIS VE AYRICA DONMA KIRILMA SONUNU GIDERILMISTIR.. TPS PAKETI BILDIGINIZ UZERE ASTRA19 DERECEY GECIS YAPIYOR BUNALR SIMDILIK OLMAYACAK ANCAK ILERKI GUNLERDE SURPRIZ YASAYABILIRIZ... MULTIVIZION YAYIN HAYATINA SON VERDI ZATEN:( SIDMILIK GELISMELER BU KADAR TEKRAR YENI GELISMELERDE GORUSMEK UZERE..
Sevgili Fun-box kullanıcıları yeni yazılımın getirdiği yenilikleri kısaca açıklamak istiyorum.
--Scart Çıkış Modul olarak :RGB-COMPOSİTE-YPbPr Eklendi.
--Diseg 1.2 motor kullanan kullanıcılarımızın yaşamış olduğu ,çanak pozisyona geldiği halde sinyal almama sorunu düzeltildi.
--Osd menü'deki (TÜRKÇE ) İngilizce karekterler düzeltildi (yarın 1.37.4 yazılımı verilecek bir kaç gözden kaçan noktada tamamı ile türkçeleştirilmiş olacak)
--Webloader ile yazılım yükleme ve Kanal bilgisi yedekleme tamamlandı.
Bilgisayrınızdan cihazınızın İp adresi yazılacak (Örn:192.168.2.5) gelen pencerede kullanıcı adı :admin parola:0000 (bu parolayı siz belirleyebilrisiniz) gelen ara yüz yardımı ile ister yeni yazılımı sadece 30 saniyede yükleyebilir ,isterseniz kanal bilginizi yedek alabilirsiniz.Bu yedeklenen dosyada sadece Anten ayarlarınız ve Kanal listeniz yedeklenmektedir.Newcamd bilgileri vs yoktur.
--Webloader ile uzaktan erişim tamamlandı.
Fun-box 'a sabit ip adresi vermelisiniz ,verdiğini ip adresini modem'den 80 portuna açmalısınız.
Dışardan modemin dns adresi yada dışarı eriştiği İp adresini, adres satırına yazıp enter demeniz yeterli olacak.
--Türksat uydusunda yaşanılan sinyal kaybı ve Kanal D paketinde kapanıp açılma sorunu düzeltildi.
--Nds şifre sistemindeki sorunlar giderildi.
--Kumanda'dan 0 tuşu ile direk uydu listesi gelmesi eklendi.(topfield cihazlardaki gibi)
--Pause ,oyun ve Karelere bölme kaldırıldı.(Artık olmayacak)
--Newcamd bağlantı sorunları tamamı ile giderildi.
Yeni gelecek yazılımda Eklenecek olanlar.(1 ay kadar sürecek)
Atlanta Fun Box Model Receİver GeÇİcİ Bİr Server Sorunu Var. En Yakin Zamanda Sorunun Gİderİlmesİne ÇaliŞiliyor..bİraz Sabİr Dostlar Atlatacagiz Bunlari :)