Arkadaşlar ATLANTA FU NBOX ve ATLANTA modeleri hakkıdna her turlu soru ve sorunlarınız için bana yzabılırsınız almak ıstegen arkdaslara FUN BOX öneriyorum.
IP MODEL . yani ıntrnet baglantısı sayesınde sadece hotbırtte 244 sıfrelı yayını bedava ızıyorsunzu paket olarak asagıda verırım pc ye kayıt ozellıgı var ıstedıgınız bır programı kayıt edıp ıster cd ye aktar ıster pc den defalarca ızle:) harıcı server eklıyerek newcam ozellıgınden yararlana bılıyorsunuz satıs sonrası sınırsız teknık destek var 7/24 onlıne hızmet var yazılım pesınde kosmuyorsun yazılım varsa karsına cıkan pencereden yenı yazılım var lutfen yukleyın uyarısı gelır ve yukluyorsunuz ayrıca ıhtıyacı olan ve dusunen arkadaslar olursa yardımcı olabılırım.. candostum_24@h... Hotbird (13.0E) MCT 1 TP, 16 Channel SEXVIEW 1 TP, 12 Channel FREE-X 2 TP, 4 Channel NOVA 5 TP, 57 Channel TPS 17 TP, 90 Channel ARTE 1 TP, 15 Channel CYFRA 9 TP, 36 Channel ZEE 1 TP, 2 Channel PINK Plus 1 TP, 2 Channel
evet yenı yazılım oldugunda karsınıza bır pencere aacılıyor downloand etmek ıstermısınız dıge sordugunda evet dıyorsunuz o kadar.. fıyatı pıyasada 278$ bende 280ytl ve satıs sonrası sınırsız destek
bende cihazı arkadaştan aldım, yazılım derdi şu an yok :) tam amatörlere göre, armut piş ağzıma düş hesabı:) zaten o kanalları açan kart modül vs alsanız maliyet toplamda aynı paraya gelir, 1 seneden fazla süredir ücretsiz olarak bu şifreli yayınları firma olarak izletiyorlar diye biliyorum ... memnunum şu an ...keşke dsmart almasaymışım diyorum:)
arkdasım uyduya veya kanala kılıt koymak ıstersenız menu/ kurulum/ ebeveyn kılıdı/ şifre gır/ hafızaya al daha sonra şifrelemek ıstegının kanalın ustuen gelıp veya buket veya uyduya menu tusuna bas cıkan tablodan kılıt fonksıyonu gelecektır ısretele. ıslem bıtınce farklı bır uyduya gec ve kanal bul okeyle( örnegın hotbırtte kılıt koyduntan sonra turksattan trt 1 e gel okeyle)sonra cıhazı yenıden baslat işlem bu kadar:)
arkdasım uyduya veya kanala kılıt koymak ıstersenız menu/ kurulum/ ebeveyn kılıdı/ şifre gır/ hafızaya al daha sonra şifrelemek ıstegının kanalın ustuen gelıp veya buket veya uyduya menu tusuna bas cıkan tablodan kılıt fonksıyonu gelecektır ısretele. ıslem bıtınce farklı bır uyduya gec ve kanal bul okeyle( örnegın hotbırtte kılıt koyduntan sonra turksattan trt 1 e gel okeyle)sonra cıhazı yenıden baslat işlem bu kadar:)
kanala şifre koymayı biliyorum benim istediğim önceki receiverımda goldmaster 10400 CI receiver kumandadan açınca direk şifre soruyordu her seferinde kanala kilit koy aç kanalı izlemek için şifre gir kullanışlı değil.. birde dreambox olacak.. emektar goldmaster daha kullanışlı çıktı bu konuda malesef.. acaba üst modellerdede bu tür özellikler eksikmidir dm600 dm7020 filan..?
ya dostlar burda uydu alıcı için gereklı yazılım ve programı koymamın bır sakıncsı varmı acaba fun box ıcı yazılım varda lınk versem acaba :?
Forum kurallarına göre her türlü şifreli yayının izlenmesi ile ilgili key,emu ve bunlarla ilgili link vermek yasak.Fakat key,emu verilmese de link verilmesine pek aldırış edilmiyor çoğu zaman.Ama piyango size vurabilir mesuliyet kabul etmem
dostu mben pıyango ıstemıyorum eger buna ızın verılıyorsa ve yetkı verılebılıyorsa banada verılmesını rıca ettı msadece yazılım koyardım ve kulanıcı ıcn bır ıhtıyacı karsılamıs olurdm ben forumdan mahrum olmak ıstemıyorum koyarım lınk verrım sonra banlanırsam benım ıcın ıyı olmaz :( admın doslardan cevap beklıyorum