Arkadaşlar, Sanırım sonunda bir 2+1 sisteme kavuşabileceğim. Şimdiye kadar biçok sistem gördük, biçok sistem tanıdık.. Bunlar; 1. Logitech S-220 (45 Ytl - Basslar bariz pörtlüyo..) 2. Logitech X-230 (100 Ytl - Basslar son seste biraz pörtlüyo..) 3. Logitech Z3E (150 Ytl - Basslarda pörtleme sıfır ama ses pek doyurmuyo..) 4. Logitech Z4E (200 Ytl - Z3E'den farklı gelmedi...) 5. Altech Lansing BXR1121 (55 Ytl - Pörtleme nerdeyse yok ama ses çok sarmadı.. ) 6. Microlab M-860 (emin değilim!) (?? - Bass kapıya vurur gibi tak tak ediyordu..)
Ve sonunda onunla karşılaştım.. Hem 55 Ytl gibi bir fiyatla bütçe dahilimde hem de sesiyle daha ilk defada beni saran bir ses sistemi... Ve karşınızda MICROLAB M-668 A2 2+1 Hoparlör !! Teknik Özellikleri:
Ürün Kodu : M-668 Toplam Güç : 9.5Wx2+14W Bileşen Sayısı : 1+2 Kumanda : YOK Ses Girişi : Stereo jak Kablo Uzunlukları : 3.5 mm Boyutlar : 4"
Bu sistemde : Destinys Child ft Lil Wayne and TI - Soldier Fischerspooner - Just Let Go Ixxel - Drop that Beat The Eagles - Hotel California Abluka Alarm - Virane Dervişler
şarkılarını denedim... Ne bir pörtleme ne de seste bir matlık vardı... Bana çok net geldi ses. Hatta o gün o şarkıların sesi kulağımdan hiç çıkmadı..
Ama içime de bir kurt düştü. Benim gibi böyle bir ses sitemine başta hasta olan insanların, bunu gidip eve kurunca, aynı zevki alamayıp, pişman olduklarını duymuştum ve ben de aynı akıbete uğramak istemiyorum.. Acaba Microlab'ın bu modelini kullanan ya da biyerlerde dinlemiş olan var mı acaba aranızda ?? ... Yorumlarınız doğrultusunda (yani çok yanıldığımı iddaa eden olmazsa) birkaç gün içinde bu ürünü almayı düşünüyorum. Ne dersiniz??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre255 -- 25 Nisan 2008; 3:46:59 >
Bu ürünü gören duyan, kullanan hiç kimse yok mu yahu?? Gerçekten bu ürün hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Bi aksilik olmazsa 1 - 2 hafta içinde bu ürünü satın almayı düşünüyorum... Nasıldır, iyi bi ürün müdür? Eğer denemek isterseniz ben taksim D&R'da denedim...
arkadaş logitech gibi herkez tarafından beyenilen bir sisteme nasıl pörtleme sesi geliyor diyorsun seni anlamakta zorlanıyorum doğrusu bende logitech s-220 modelini sıradan bir mp3 le denemiştim ses hiç iyi değildi aynı sistemi GOLD mağazasında dinledim son seste bile mükemmel netlik vardı. microlab logitech yanında 2. sınıf bir ürün gibi kalıyor önemli olan bass ın yumuşaklığı sert bass hiç bir zaman sevilmezzz
arkadaş logitech gibi herkez tarafından beyenilen bir sisteme nasıl pörtleme sesi geliyor diyorsun seni anlamakta zorlanıyorum doğrusu bende logitech s-220 modelini sıradan bir mp3 le denemiştim ses hiç iyi değildi aynı sistemi GOLD mağazasında dinledim son seste bile mükemmel netlik vardı. microlab logitech yanında 2. sınıf bir ürün gibi kalıyor önemli olan bass ın yumuşaklığı sert bass hiç bir zaman sevilmezzz
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. 2. olarak da Logitech genel olarak sevilse de Logitech'in S-220 modeli o kadar da övülen bir modeli değildir. Ayrıca yukarıda okuduysan ben markaya göre değil, bizzat denemelerim sonucunda bu karara vardım. Haklısın insan logitech olunca çok şey bekliyor ama insan ilk önce kendi kulaklarına inanıyor. Ben S-220 'yi metrocity teknosa da, Microlab M-668 'i de taksim D&R'da denedim. Ve de kesinlikle bahsettiğin gibi bir sert bass söz konusu değil. Eğer istanbuldaysan sende aynı şekilde gidip kıyaslayabilirsin. Benim burada beklediğim de aslında gerçekten bu ürünü dinleyip diğerleriyle kıyaslayabilecek birisinin daha fikrini almak.. Bu "2. sınıf(!)" ürünü bi dinlersen, sonra S-220 seni utandırmasın ??
sevgili dostum bugun bende bir cok yer dezdim ses sistemi almak isin kafamda 2+1 bi sisitem vardi bir cok yeri gezdim teknosada logitechlere baktim . ama kararrimi Microlab M-668 de kildim sesi cok temiz pruzsuz fiyatida cabasi gonul rahatligi ile alabilirsin . . . . ;)
sevgili dostum bugun bende bir cok yer dezdim ses sistemi almak isin kafamda 2+1 bi sisitem vardi bir cok yeri gezdim teknosada logitechlere baktim . ama kararrimi Microlab M-668 de kildim sesi cok temiz pruzsuz fiyatida cabasi gonul rahatligi ile alabilirsin . . . . ;)
sağol be arkadaşım! işte budur! Bana da öyle geldi ama her zaman başkalarının fikirlerini almakta fayda vardır... dimi? Başka deneyenler var mıdır? Onları da dinleyelim...