Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Seste titreme sorunu????????

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Seste titreme sorunu???????? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
uruk33

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Nisan 2008; 1:41:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bilgisayarımda oyun oynadıktan sonra yanda rami yoracak işlemler yaptıktan sonra hoparlörümden gelen seslerde titreme oluor sürekli olarak,hoparlörden olduğunu düşündüm deiştirdim diğerini taktım yine aynı sorun kulaklıkta deniyorum yine aynı sorun war.. Bilgisayara restart attığımda bi süreliğine düzeliyor ama daha sonradan yine aynı sorun çıkıyor.Acaba ses kartıyla ilgili bi problemim mi war(ses kartım onboard) ne yapmalıyım pc yi yeni formatladım yazılımsal bi sorun olmadığını düşünüyorum.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

______206 1.4 HDİ FELİNE______ 2006______206 1.4 HDİ FELİNE______
uruk33

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Nisan 2008; 1:46:02 

Bu arada anakartım inteldir

______206 1.4 HDİ FELİNE______ 2006______206 1.4 HDİ FELİNE______
akyurt

10 Mayıs 2008; 0:04:00 

onboard ses kartında anakartınızın işlem sırasında ram'e fazla yuklendıgınız de ses kesık kesık gelır
bunu gıdermek için harıcı ses kartı yada ram'ın mb'ını yukseltmenız yeterlıdır
ses kart'ı alıcaksanız eger creatıve x-sound serısını tavsıye ederım mukemmel sonuc alabılırsınız..

OZ SİLİCİ
TheMatador2

10 Mayıs 2008; 12:01:14 

RAMİ KULLANMANIN SESLE NE ALAKASI WAR ANLAMADIM

Logitech x540,Logitech x230,x-fi extreme audio,gamer 7.1,sound blaster 5.1,Altec Lansing VS2421,Logitech Z2300
nighteen

10 Mayıs 2008; 16:22:52 

alakası vardır.Bu ram yetersiz kaldığında donanım güçlü değilse olabilen bir durum.War ile var arasında da alaka yok sanırım.Lütfen dilimize sahip çıkalım.

migualdasilva5

10 Mayıs 2008; 16:37:49 

olmaz

BLoWeR

10 Mayıs 2008; 16:39:42 

Sorunun cidden ram yetersizliğinden mi kaynaklandığını anlayabilmeniz için PC'ye stres testi uygulayın. Testten once acın bir mp3 seste hata olup olmadığını görün, mp3 çalarken testi başlatın, cidden performans yetersizliğinden meydana geliyorsa bu durum o zaman gün ışığına çıkacaktır.

Aşağıdaki lenkten bunun için gerekli olan programlara ulaşabilirsiniz.

http://www.pcworld.com/downloads/collection/collid,1304-order,1/files.html

My Rules!
1. I am always right.
2. In case i am wrong, see rule number 1...!
---------------------------------------------------
keleminabi

10 Mayıs 2008; 23:43:43 

Sorun ram ile ilgili olsaydı rami az o kadar çok makine vardır ki bu foruma girenler içinde onlarda da bu sorun olurdu.
bu sorunun nedeni daha özel olmalı. ve sanki ses kartının donanımsal bir hatası olma ihtimali yüksek.
formatlamak la sorun çözülmediğine göre ucuz bir ses kartı alabilirsiniz.
mp3 çalarken görev yöneticisinden bellek durumunu izleyiniz. titreme başlarken burada boş belleğin, sayfa dosyasının durumu ne ?

ŞAKA:
mesela Azer Bülbül ün mp3 lerini falan çalmayınız. belki fazla Azer Bülbül dinlediğinizden anakart codeciniz te titrek kodek olmuştur.
Merifast
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Mayıs 2008; 23:48:23 

Bence ramdan kaynaklanmıyordur ne alakası var ki? Ses kartında sorun büyük ihtimalle. Ana kartını çıkartıp başka sistemi yüksek bir bilgisayara takarak sorunu rahatlıkla bulursun ama dediğim gibi ses kartında sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merifast -- 10 Mayıs 2008; 23:47:39 >
AKREPmt.

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 14:05:19 

aynı sorunu bir kaç kere gördüm
bir tanesinde bilgisayarda 2gb ram olmasına karşın yapıyordu
ama kesinlikle ram değildir diyemem
bilgisayarlarda o kadar mantıksız olaylar olabiliyor ki, bir kasa bile koca sistemin çalışmasını etkileyebiliyor
tecrübeyle sabittir

SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500
taken21

11 Mayıs 2008; 22:06:30 

256mb ram var bende. eskiden bendede oluyodu o kesilmeler garip garip sesler gelmeler. audigy value aldıktan sonra yok oldu.

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
nighteen

11 Mayıs 2008; 23:53:46 

ram olabilir arkadaşlar özellikle çok program ile beraber raminiz yetersiz ise ve müzik dinliyorsanız oluyor bu durum ben daha önce yaşadım.Sonuçta ses kartı da işlemciyi yoruyor ve on boardlarda bu daha fazla oluyor.Harici ses kartlarında bu daha az görülüyor.

deliboran007

13 Mayıs 2008; 12:17:35 

sana su olu tavsiye ederim ses kartının ozelliklerine gir ses bicimi muhtemelen yuksek bir ayardadır 24 bit 320 kbps gibi mesela onu 16 bit 192 yada 160 kbps ye indir halloldugunu goreceksin!!!

evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!!
arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!!
cepte:samsung i900 omnia creative ep630!!!
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Seste titreme sorunu???????? Sayfa: [1]
Buraya git: