Arkadaşlar buraya az önce turkcelin sitesine yazdığım mesajı yazıyorum.
Bir hazırkartlı olarak olağan kontör yüklememi 250 kontör olarak gerçekleştirdim. Fakat konbarama gönderilecek olan 50 kontör gönderilmedi. Bugun müşteri hizmetlerini aradığımda kampüscelin yeni kampanyası dolayısı ile hediye edilen 120 dakika eklenmiş bu nedenle kampüscellinin konbara hakkı kalkmış. Şimdi kampanyayı değiştirebilirsiniz zaten her hakkı saklıdır şeklinde kampanya yapmaktasınız fakat 1. si 100 kontör yükleyende 20 250 kontör de 50 500 kontör de 125 konbara hediyesi veriyorsanız. kampuscelli kaç kontör yüklerse yüklesin 120 dakika hediye diyorsanız bu kampanyada bir hata var. 2. si reklamlarda abartılarak kampüsselli senide düşündük le sağlam bir ironi yapılmıştır en basitten ben zaten o 120 dakika hediye yerine konbaramdaki kontörle 200 dakika konuşabiliyorum üstelik aylık yüklemem 250 kontör (konbara 50x10dakika) yani 500 dakika konuşma hakkımı alıp yerine 120 dakika hediye ediyorsunuz. (500-1000 kontörde daha büyük farklar çıkmakta) Son olarakta sitenizde kampuscell iye konbara yatırılmaz ibaresi yok Bunlara açıklayıcı bir cevap yazmanızı beklemekteyim. Burada önemli olan bana gelmiyen 50 kontör değil. Kampanyadaki tutarsızlıklardır.
Şimdi bunlardan sonra eğer düzeltme olmazsa ki olmaz. 100 kontör den fazla yüklemek enayilik olacaktır. Buyrun siz değerlendirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzm -- 24 Nisan 2008; 13:49:22 >
ufak bir düzeltme kampusselli kısmına ekleme yapılmıs
BizBizeKampus aboneleri Konbaradan yararlanabilirler mi? Hayır. Her 100 ve üzeri yüklemede 20 konbara kontörü yerine BizBizeKampus aboneleri Tum Turkcell lilerle 2 saat bedava konuşmaya hak kazanırlar.
ama dediğim gibi 100 üzeri kontör yüklemesi tam enayilik olmuş durumda
ya o her zaman olan bişi..arkadaş şimdiki kampanyayı eleştiriyor..ki ben de katılıyorum..zaten turkcell bu kampanyayla bi yerden alıp bi yere vermiş..şöyle ki: eskiden ilk 10 dksı 1 kontordu şimdi her 10 dksı 1 kontor..eskiden 5 msjdan sonra sınırsız msj weriodu şimdi 3 msjdan sonra..dediğim gibi turkcell konbara nimetini silip bu yeni kampanyalara eklemiş..yani fazla değişen bişi yok gibi görünüo..ama arkadaşın yaptığı hesaplara göre gerçekten 100 kontor üzeri yüklemek (bedava konuşma kazanma yönünden) biraz enayilik görünüo...
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
benımde konbaramda 70 durmakta daha dokunmadım sılınmesi gibi birşey olamaz görüsündeyim artık 100 er 100 er kontor yukleyıp 120 dakıkayı kullanıcaz turkcell kaybetti. Normalde yuksek kontor yuklemeye teşvik ederlerdi şimdi 100 bize yeter diyorlar ciddi anlamda bi pazarlama hatası yaptılar çok ilginç. Çalışanlar nasıl kampanya yapıyorlar yöneticileri bir kez daha düşünsün.
Minimum 100 kontör mü gerekiyor 2 saat bedava için yoksa 25 ve ya 50 kontore de veriyor mu 2 saat. Bir de her yüklemede 2 saat kazanılıyor mu yoksa ayda 1 defa mı??
turkcell eski tarifesini optimize etmiş desenize pizza huttaki büyük orta küçük pizza alana yanına aynısı bedava ve sınırsız pizza mantığı... yane her halukarda aynı eforla kasa aynı kazanıyo gibi bişi...
bencede yüklemeyelim hatta biraz protesto edelim derim geri versinler konbara haklarımızı ben o konbaradaki 50 knt ü vodefonelarla da kullanabiliyordum ama şimdi kullanamıyorum sadece türkcell olmuş