sistemi bugun sirkeci de altın han da gördüm yakından. fiyat sormadım çünkü alıcısı degildim setin. ben front kısmını kafamda degerlendirdim hemen , wharfedale arıyordum ve fiyatları genel anlamda uygun olsada bütçe meselesi tabi bu işler , ben ürünün komplesi olarak çok hoş diyemeyecegim ancak front lar gerçekten bir apartman dairesi için tatminkar , surround ve center ise front a kıyasla (front a kıyasla diyorum üstüne basa basa )tabi gnelde bu böyle olur ancak bana çok ufak geldi kabin ve içindeki itibariyle ancak benim degerlendirmem ort 500 ytl yi bulan fiyatına göre m. market in kampanya fiyatı gerçekten çok iyi. kendinden sub lu satılan 5+1 4+1 gibi komple ürünlerin fiyatına ciddi ses ve jamo bence alınır.gördügüm yerde sisteme jamo nun 200 watt lık sub u da dahildi. aktif sub tabiki tamamlayıcı olarak. fiyat bilgisi almadım.
ben acıların çocuğuyum bulursam qx900 bulamazsam juniora kesin karar kıldım. ama teketek sitesindeki açık kahve junior benim salona uymaz, üstelik koruyucusu da beyaz falan , estetik değil. Ya siyah junior ya da forumda resimlerini koymuş bir arkadaş koyu kızıl ağaç rengi. Bunlardan bulun bana aha buraya yazıyorum, kesin alacagım
unpop ben de seninle tıpatıp aynı düşünüyorum: bulursam QX900, bulamazsam siyah ya da koyu ağaç rengi junior diyorum. Lakin Junior'u dinleme fırsatım olmadı henüz... (bi de siyahını bulmak da mesele ) Şimdi QX900 bulamazsak Junior yerine bu Jamo S416 HC-S3 qx900'ün yerini tutar mı? Özellikle müzik performansı olarak hangisi önde? var mı yorum yapabilecek?
MediaMarkt - Ümraniye'de kaldı mı bilmiyorum ama 1245YTL'ye Wharfedale 5.1 ile Yamaha HTR6030 (361 muadili) satılıyordu. Tüm ürünlerde sadece World'e peşin fiyatına 5 taksit yapıyorlar. Bu seti alıp da pişman olan olmamıştır diye tahmin ediyorum.
Dün Ümraniye MediaMarkt taydım. Hem Jamo'yu hem de @joyberk'in bahsettiği Wharfedale 5.1 ile Yamaha HTR6030'u dinleme fırsatım oldu. Jamo 5 hop. 349 ytl, diğeri yamaha 6030 ile birlikte 1199 ylt idi yanlış hatırlamıyorsam. Öyle çok yorum yapacak kadar iyi değilimdir bu konularda ancak sonuç: Jamo sınıfta kaldı, Pure Acoustics junior ile hemen hemen aynı boyda, ben olsan junior'u tercih ederdim. Wharfedale 5.1 fena değildi ona bişey diyemeyeceğim. . Ama geçenlerde bu işlerin içinde olan birisine söz konusu Jamo'yu sormuştum da bana "bu modeller firmaların marketing ürünleri hi-fi dükkanlarında bulamazsın sadece marketler için ucuz ve düşük kalite mal üretiyorlar ama farkında değiiler ki Jamo markasına leke sürüyorlar" demişti. Gerçekten de haklıymış galiba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!-K.e.e.N-!! -- 27 Nisan 2008; 23:27:27 >