Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk. bugün saat kaç gibi kalbine girdi en son konuk. bildiğim mc'lerin hepsinin tek emeli bir koltuk. eğer savaşmak istiyorsan Bağdat'a git moruk!'... can havliyle kaçıştım , acımı dindirmem gerekir bana getir ilacımı , kader sancı bana yabancı kırıcı sonların var - iyi başlangıcı yaptın!
Bu Nokia'nın tasarımı değil! Her markanın kendine has bir tarzı vardır. Yeni model çıksa bile o modeli gördüğünüzde üzerine bakmaksızın hangi marka olduğunu anlayabilirsiniz. Nokia böyle telefon üretmeyeceğinden otomatik olarak fake oluyor.
Bu Nokia'nın tasarımı değil! Her markanın kendine has bir tarzı vardır. Yeni model çıksa bile o modeli gördüğünüzde üzerine bakmaksızın hangi marka olduğunu anlayabilirsiniz. Nokia böyle telefon üretmeyeceğinden otomatik olarak fake oluyor.
Bana kalsa nokia 7610 ya da 5320 tarzında bi telefon da üretmez. Ama üretti.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum