|
ufuq35 -> Cevap: KASAM ALEV ALDI (13 Mayıs 2008; 9:40:08)
|
quote:
Orjinalden alıntı: 18yusuf Süper anılar o naylon kokusu hiç gitmez bir de[:D].. Babam eskiden ders çalışayım diye monitörü işyerine götürmüştü.Ben de gizlice 2. elden bi monitör almıştım[8D].Odayı kilitleyip sistemi kuruyordum.Yatacağım zaman kasayı bazanın altına,monitörü pencere pervazına koyup perdeyi çekiyordum[:D].Böyle böyle bir gün uyurken yağmur yağmış(hava kapalıyken dolaba koyuyordum ama o gece hava açık görünüyordu).Monitörü içeri aldım vidalarını söküp saç kurutma makinesi ve peçetelerle bi güzel kuruladım(monitör çalıştı).Ama acayip devre kokusu yayıldı odaya.Annem kapıdan sesleniyordu; -Yusuf iyi misin yanık kokuları geliyor!? -Anne iyiyim koku sobadan geliyo(ne alaka nisan ayı?) -Oğlum hasta mı oldun hava sıcak? -Ya anne yok bişey tamam ya. Diyerek sonlandırdım konuşmayı.En sonunda yakalandım ama bunun üzerine babam bendeki bilgisayar oynama azmini görüp monitörü geri getirmişti. abi süpermiş ya.. bizimki de aynı nedenlerle önce monitorun guc kablosunu alıp goturmustu, tabi onun yedeğini bulmak kolay [8D] hemen ayarlamıstım baska bi tane.. bi gun de, yine deus ex 1 oynuyorum hiç unutmam, basılmıştım ayıptır solemesi [;)] bu sefer monitoru komple goturmustu, bi de ustune bi ton azar işittik tabi [8D] ama ben yeni bi monitor almak kadar ileri gidememiştim o azardan sonra :) Bu arada bnmde çok olayım vardır; hdd, cd-rom(sanırım en zoru buydu), psu vs..
|
|
|
|