Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: KASAM ALEV ALDI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: KASAM ALEV ALDI Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nazi81

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 13:41:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

gecmis olsun

(AMD ATHLON 64 X2 6400+ 3.21 GHZ) (ASUS M2N32WS PRO) (GAİNWARD 8600GTS 512MB GPU 675MHz MEMORY 2016MHz SHADER CLOCK 1450 Mhz) (OCZ 4X1 5-5-5-15 800 MHZ)(CORSAİR 450PSU) (CREATIVE SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY)(LG L1900R) (2XSEAGATE ST3250410AS 250GB) (SHARKON REBEL9)
barox

19 Mayıs 2008; 23:36:20 

işte yaw yurdum insanı topiğe bak topiğe neler neler yok tütün mamulleri tüttüren anakartlar psular hdd ler,havayi fişek gösterileri daha neler neler
hepsi bu topikte

dikkatimi çekti ram lerle anısı olan yok galiba

Gigabyte P35 DS3R(rev 2.1) E8400 3.00GHz 6MB Cache 2*1GB Corsair 675MHz Asus EN8800GT 512MB 256 Bit Western Digital 250GB 16MB Cache LG 20X DVD RW 10X Double Layer Samsung 19'' 932GW(2ms,Dvı) High Power 560W(Göstergeli) Lian-Li PC007
Cunomen35

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 23:55:17 

Olmaz mı

Ben 256 SDRAM'imi yakmıştım bir zamanlar.

Ram'in bütün chiplerini patlatmayı başarmıştım.

Önce Hard-disk sonra Ram yandı ama bağlı bulundukları anakart hala canavar gibi sürdürüyor yaşantısını diğer Pc'de.

Amd Athlon64 Venice 3500+@2200Mhz*Asus A8V*Asus TA-982 350W Black Chasis*Acer AL1916W 19" Wide Screen LCD*Sapphire Ati Radeon X1650PRO 256MB GDDR3
*Hi-Level 1GB+512MB Kingston DDRRAM*Asus DRW2014-L1 LightScribe Sata Dvd Writer*160GB Samsung HDD*ALTEC Lansing VS3251 5.1 Subwoofer Speaker System

DH EGELİLER KULÜBÜ

Kel_Aynak

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 23:59:03 

quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

hocam müşterinin hdd yi aldık yedeklerini almak için başka pc ye taktık
yedeklerini d sürücüsüne aldık gene kendi hdd sinin sonra götürdük kendi pc sine taktık kuracaz
bizim arrkadaş olm pc çalışmıyo lan dedi bende nasıl olur dedim
gittim kabloyu çekip statik elektriğini almak için bir iki defa bastım düğmeye sonra kabloyu takıp tekrar bastım çalıştı birden çatırtılar geldi duman çıktı Sata elektrik kablosu alev aldı fişi çekene kadar rengim attı tabi hdd gitti
neyse garantiye yolladım yenisi geldi ama olan adamın belgelerine oldu vallaa

Hoca nerde çalışıyosun? aklımızda bulunsunda

ozgurrBH

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 0:56:28 

Konuyu beğeniyle takip ediyorum bakalım daha neler çıkıcak

Bi anıda benden olsun bare

3-4 sene önce p4 bilgisayarımda oyun oynarken birden pc kapandı dedim hayırdır noluyo hesabı açtım içini güç kablolarıyla falan oynadım tekrar açıldı sonra yine kapandı lan dedim noluyo yine kablolarla oynadım bu sefer açılmadı sonra harddisk'ten güç kablosunu çektim baktım fanlar dönüyo bilgisayara elektirik geldi açılıyo harddisk'i tekrar bağladım açılmadı böle 4-5 kere denedim en son baya bi zorlayarak sallayarak falan işte soktum kabloyu bi baktım fanlar dönüyo oh be dedim açıldı ama bi baktım önümden bi duman geçiyo kafamı harddisk'e doğru bi çevirdim harddisk duman altı olmuş sonrası malum harddisk yalan oldu.

ismo

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 8:47:39 

bi keresinde flopy kablosunu bir kaydırarak takmışım yanlışlıkla pc yi acında birde baktım ki kablo eriye eriye yukarı cıkmaya başladı sanki fitil gibi son anda fişi çektim o öle kurtuldu.arızalı bi PSU geldi tamir ettim ama arıza aslında o değilmiş kabloları kısa devre edip çalıştırdım ve bir ışık gördüm PSU nun içinden güzel bir koku ve dükkanın sigortalar attı.cafedeyiz aniden bir patlama sesi geldi sanki FSP 300w PSU ya nos takmışın gibi fanın ordan bir ateş cıktı duvar karardı o ateşle en güzel PSU patlıyo veya yanıyo anakart falan hikaye ince bi duman cıkıyo o kadar

3 GÜNLÜK DÜNYAYI 23 SENEDİR YAŞIYORUM HALA BİTMEDİ
nazi81

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 19:23:51 

o patlamayı cok iyi bilirim muhahahahaha av silahı gibi patlıyo meretler

(AMD ATHLON 64 X2 6400+ 3.21 GHZ) (ASUS M2N32WS PRO) (GAİNWARD 8600GTS 512MB GPU 675MHz MEMORY 2016MHz SHADER CLOCK 1450 Mhz) (OCZ 4X1 5-5-5-15 800 MHZ)(CORSAİR 450PSU) (CREATIVE SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY)(LG L1900R) (2XSEAGATE ST3250410AS 250GB) (SHARKON REBEL9)
astral09

20 Mayıs 2008; 21:13:04 

arkadaşlar siz siz olun pc açıkken hdd in güç kablosunu takmayın! sağlam kalması için %50 şansı oluyor çıkan kıvılcım besleme geriliminde pik oluşturup manyetik kafayı bozabiliyor.birde psu nun içi fazla tozlanmadan açıp kalın suluboya vb. fırçasıyla temizleyin psu ların düşmanlarından toz soğumayı engelliyor soğutucu levhalara sanki kazak giydirmişsin gibi etki yapıyor.psular üç şeyi sevmiyor; ısı ,voltaj dalgalanması, aşırı akım. zorlandığında koruması yoksa intihar edip patlıyor.tabi yanında bir şeyleride götürmesi olası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral09 -- 20 Mayıs 2008; 21:21:35 >

Hayatın Bir Sınav Olduğunu Unutma!
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: KASAM ALEV ALDI Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac AMP 8800GT 512MB video
Yeni fiyat performans lideri ekran kartı 8800GT
Synology DS207+ NAS
Synologynin ufak çaplı ev ve işyerleri için sunduğu NAS cihazı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at