Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TOSHIBA 32AV500 32'' HD READY LCD TELEV�°ZYON

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: TOSHIBA 32AV500 32'' HD READY LCD TELEVÃ�°ZYON Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8] 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
albani

6 Ekim 2008; 22:33:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: extracity_06

arkadaşlar herkeze öneririm ben bimeksten aldım 999 ytl ye ve harika bir lcd;);)
her ayda kampanya yapıyo takip edin yakalarsınız.
yanlız benım başımda bi sıkıntı war:(
3 günde bir hafta da bir televizyon kendiliginden kapanıp açılıyo.Alıpta başına gelen oldumu.
sadece bu sıkıntı içinde servise wermek istemiyorum ama insanıda rahatsız ediyo bilgisi olan paylaşırsa sewinirim;);)

Selamlar

"Power-Board arızalıdır!!!

-bu arada Voltaj durumun nedir???? ani akım gitmeside bunu yapabilir!! gerçi Trafosu bunu kompanse etmesi lazım ama
ya voltaj ani olarak ciddi güç kaybediyor ve trafo buna yetişemiyor yada trafoda arıza var!!

Servise müracaat et! bu bir arızadır,ama voltaj durumunuda kontrol etmen lazım,Servise bunuda sor++

not;olmazsa bir "Voltaj Regülatörü" alırsın,en azından akımı stabil hale getirirsin++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 6 Ekim 2008; 22:36:08 >

Albanez

Not;ZF Başlığı haricinde msg yazmıyorum!
PM atmayınız lütfen,e.Mail ile ulaşabilirsiniz+
albani

6 Ekim 2008; 22:39:38 

quote:

Orjinalden alıntı: eteksen

Toshiba 32 inç Regza 32AV500 modeli yeni LCD tv'im var.
Bu gün digitus 1.8 metre DVI to HDMI kablo aldım.
Bilgisayarda ATI Radeon 9550 kartın DVI çıkışına ve tv'nin HDMI-1 girişine bağladım.
Makine AMD 2500. 512 MB RAM'li...
Şimdilik sonuç bilgisayar açılırken biraz kırmızı tonda açılışını görüyorum. Ancak Windows Logo yükleniyor kısmından itibaren görüntü yok.

En yeni 8.9 ATI driver'larını yükledim olmadı (Eski driver'lar denedim olmadı). Catalsyt Control Center'da clone vs denedim olmadı.
Ekran ayarlarında ikinci monitör vs ayarlarını denedim olmadı.
ATI Tray Tool yükledim yine de LCD'de windows'ta hiç görüntü alamadım.
Nedir bu işin bir püfü var mı? Kablo mu uyumsuz, yoksa bir ayar mı gerekiyor.

Selam

-DVI kablon 18+1 pinlimi yoksa 24+1 pinlimi!! 18+1 pinlide böyle sorunlar çıkabiliyor,
dolayısıyla bu konuda işi sağlama almak için 24+1pinli DVI ucu olan kablo kullanınız!!

-CCC den paneldeki çözünürlülük ayarınıda örneğin 1280X720pixel yapmalısın!bunu panel kabul ediyor
sen sadece görüntü panele tam oturmazsa,Scaling ayarı ile bunu tam panele oturtursun+

Sen sanırım panele verilecek çözünürlülük ayarını doğru yapmadığın içinde panel PC yi algılamıyor!!
Tekrar dene bakalım ne olacak,çünkü örneğin biz KOKO69 un panelini böyle bağladık++

Albanez

sioux

7 Ekim 2008; 18:09:23 

albani hocam coşmuş yine

extracity_06

7 Ekim 2008; 22:45:52 

quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

Orjinalden alıntı: extracity_06

arkadaşlar herkeze öneririm ben bimeksten aldım 999 ytl ye ve harika bir lcd;);)
her ayda kampanya yapıyo takip edin yakalarsınız.
yanlız benım başımda bi sıkıntı war:(
3 günde bir hafta da bir televizyon kendiliginden kapanıp açılıyo.Alıpta başına gelen oldumu.
sadece bu sıkıntı içinde servise wermek istemiyorum ama insanıda rahatsız ediyo bilgisi olan paylaşırsa sewinirim;);)

Selamlar

"Power-Board arızalıdır!!!

-bu arada Voltaj durumun nedir???? ani akım gitmeside bunu yapabilir!! gerçi Trafosu bunu kompanse etmesi lazım ama
ya voltaj ani olarak ciddi güç kaybediyor ve trafo buna yetişemiyor yada trafoda arıza var!!

Servise müracaat et! bu bir arızadır,ama voltaj durumunuda kontrol etmen lazım,Servise bunuda sor++

not;olmazsa bir "Voltaj Regülatörü" alırsın,en azından akımı stabil hale getirirsin++

saol albani.voltaj düşmesinden kaynaklandıgını sanmıyorum;) ama göz önunde bulundurmak lazım.
yarın serwisi arayacam sonucu paylaşırım;)

eteksen

9 Ekim 2008; 14:48:02 

quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

Orjinalden alıntı: eteksen

Toshiba 32 inç Regza 32AV500 modeli yeni LCD tv'im var.
Bu gün digitus 1.8 metre DVI to HDMI kablo aldım.
Bilgisayarda ATI Radeon 9550 kartın DVI çıkışına ve tv'nin HDMI-1 girişine bağladım.
Makine AMD 2500. 512 MB RAM'li...
Şimdilik sonuç bilgisayar açılırken biraz kırmızı tonda açılışını görüyorum. Ancak Windows Logo yükleniyor kısmından itibaren görüntü yok.

En yeni 8.9 ATI driver'larını yükledim olmadı (Eski driver'lar denedim olmadı). Catalsyt Control Center'da clone vs denedim olmadı.
Ekran ayarlarında ikinci monitör vs ayarlarını denedim olmadı.
ATI Tray Tool yükledim yine de LCD'de windows'ta hiç görüntü alamadım.
Nedir bu işin bir püfü var mı? Kablo mu uyumsuz, yoksa bir ayar mı gerekiyor.

Selam

-DVI kablon 18+1 pinlimi yoksa 24+1 pinlimi!! 18+1 pinlide böyle sorunlar çıkabiliyor,
dolayısıyla bu konuda işi sağlama almak için 24+1pinli DVI ucu olan kablo kullanınız!!

-CCC den paneldeki çözünürlülük ayarınıda örneğin 1280X720pixel yapmalısın!bunu panel kabul ediyor
sen sadece görüntü panele tam oturmazsa,Scaling ayarı ile bunu tam panele oturtursun+

Sen sanırım panele verilecek çözünürlülük ayarını doğru yapmadığın içinde panel PC yi algılamıyor!!
Tekrar dene bakalım ne olacak,çünkü örneğin biz KOKO69 un panelini böyle bağladık++

Kablo 18+1 ondan olabilir tabiki. Olmazsa 24+1 alırım.
1280*720 pixel ölçüsünü göremedim. Başka ölçüler var. Teşekkürler...

unpop

9 Ekim 2008; 15:28:58 

Dün migrosda/ kangurum'da 990 ytl idi bugun gene 1090 ytl olmus.

albani

9 Ekim 2008; 16:14:34 

1280*720 pixel ölçüsünü göremedim. Başka ölçüler var. *********

Catalyst ten bu değeri bulamadınmı???
Peki buna yaklaşık hangi değerler var???

Senin panel 1366X768pixel dir ve bunu TV>>PC den algılamıyor,dolayısıyla değerleri düşerek kontrol edeceksin!
Bu arada Kullanma Kılavuzunda yazar bütün algılama "Native" değerleri++

Albanez

nickelaj

10 Ekim 2008; 8:13:26 

acaba bu modelin de servis menüsüne girmek için gerekli kodları bilen var mı ?
diğer marka başlıklarında çoğu model tv için böyle kodlardan bahsediliyordu. tv kullanım saatini falan görebiliyorlardı.

fatokato

10 Ekim 2008; 13:34:01 

albani hocanın yorumları muhteşem bu tvnin piri diyebiliriz onun sayesinde ben dahil bir çok kişi bu tvden aldı ve memnun kaldı.
Yalnız küçük bir sorunum var,tvde ses seviyesi 25 civarındayken hoparlörlerden çok tiz bir ses geliyor özellikle beyaz bir ekran geldiğinde bu daha çok oluyor .Dsmart kullanıyorum acaba ondanmı kaynaklanıyor

makineciyiz kardeşimmm
DH Bursalılar Grubu
albani

12 Ekim 2008; 12:02:48 

İyi günler

-"SM" ye niçin gireceksiniz!! sanırım okuyorsunuz,artık bir çok kişide başladı bu olay,girip,orasını burasını karıştırıp
TV yi ya kilitliyorlar yada Default a dönemiyorlar v.s v.s+Garantiyi yakmakta cabası

-"SM" sizin için değildir! hiç tavsiye etmiyorum,bir an yanlış bir tuşa basıyorsunuz,olay değişiyor,dolayısıyla SM ye
girmek yanlıştır+"Kullanım Saati" de hiç önemli değildir,nesine bakacaksınız ayrıca! aldığınız bütün paneller "sıfırdır"
en fazla 100/200 Teşhirde kalmış bile olsa "daha iyidir"

-Tosh lardaki SM olayıda oldukça farklı ve çok risklidir!!!
Kafanızı böyle şeylere takmayın lütfen++

---------------------
Sn.Fato>>bahsettiğin olay genelde bir çok LCD de olmaktadır,Tosh a özgü değildir!
--Ses olayında>> "UyduReceiver" kullanıyorsun o zaman şöyle yapacaksın
Tosh üzerindeki Speaker ın sesisini 10/15 veya en fazla 20 ye getireceksin>>Receiver dan sesi açacaksın,
yani fazla ses istersen TV nin sesini değilde Receiver dan sesi yükselteceksin,TV de ses seviyesi 20 ve daha azda dursun
o zaman "DeepVoice" dediğimiz sesi duymazsın>>bunun sebebide TV ile Receiver da iki tana Audio katı olduğu için
çakışıyorlar,dolayısıylada burada TV den gelen DeepVoice sesini kaybetmek/iyice kısmak için de TV nin ses ayarını
düşürüyorsunuz++ hepsi budur(normal şartlarda)

Ayrıca AV5x serisinde birde Buzzing e benzer çalışma sesi gelebilir/geliyordur>>buna yapacak bir şey yok,ama bu ses ancak
kafanızı panele iyice yaklaştırarsanız duyarsınız!
-Tiz ses diye tanımladığınız olaydada>>backlight ışık şiddeti değiştiğinde>>tüplerden gelen sestir!!
Adamlar artık genelde kalitesiz Çin malı CCFL tüpler kullanıyorlar(neredeyse bütün üreticiler)

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 12 Ekim 2008; 12:03:01 >

Albanez

mrmanken

12 Ekim 2008; 12:16:50 

demin kadıköy bimekste tosh 42xv500 fiyatı 2.297 ytl yanında 15 inç tosh lcd tv hediye. Küçük tv nin piyasa fiyatı da 597 ytl imiş. İlgilenenlere

thor1

18 Ekim 2008; 23:47:10 

bende bugün tansaştan 990/12 taksitle aldım yaklaşık 4 saattir kurcalamaktayım, her zaman dendiği gibi bu ekranlarda sd yayın gerçekten berbat ama insanın gözü alışıyor alışacaktır izledikçe güzelleşiyor gibi bir durum var arabalardaki rodaja benzer, hd yayın izleme olanağım yok ama dvdler gayet güzel, bütçeme uygun beni idare edecek bir tv almamda bu topic çok faydalı oldu bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim, geçmiş sayfalarda görüntü ayarları vardı yarın onları deneyeceğim şu an fabrika ayarlarında, panelden zerre kadar ses gelmiyor(vınlama çınlama) onuda belirteyim,
bir sorum olacak -çok şükür ölü pixelim yok ama ileride olabilme ihtimali varmıdır yani daha sonradan pixeller ölebilirmi varmı böyle bişey garanti durumları açısından soruyorum

dedektif

18 Ekim 2008; 23:55:42 

quote:

Orjinalden alıntı: thor1

bende bugün tansaştan 990/12 taksitle aldım yaklaşık 4 saattir kurcalamaktayım, her zaman dendiği gibi bu ekranlarda sd yayın gerçekten berbat ama insanın gözü alışıyor alışacaktır izledikçe güzelleşiyor gibi bir durum var arabalardaki rodaja benzer, hd yayın izleme olanağım yok ama dvdler gayet güzel, bütçeme uygun beni idare edecek bir tv almamda bu topic çok faydalı oldu bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim, geçmiş sayfalarda görüntü ayarları vardı yarın onları deneyeceğim şu an fabrika ayarlarında, panelden zerre kadar ses gelmiyor(vınlama çınlama) onuda belirteyim,
bir sorum olacak -çok şükür ölü pixelim yok ama ileride olabilme ihtimali varmıdır yani daha sonradan pixeller ölebilirmi varmı böyle bişey garanti durumları açısından soruyorum

32AV500 ve D-smart kullandım. Dinamik modda harika görüntü vardı.

LG 19' L194WT-BF 5ms SIYAH LCD - Intel CPU E4500 2.2 GHz 800MHz 2MB Core2Duo - Gigabyte P35-DS3L 1333 FSB/DDR2 1066MHz S+GLAN+16X - SEAGATE 250 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ - TwinMOS 2X1 GB 800 MHz DDR2 RAM CL5 - Palit VGA 8600GT-Sonic+ 256 MB 128Bit DDR3 SLI 16X - COOLER MASTER CAC-T05-UBD 380W ATX Black Blue - LG GSA H55-N 20X8X20X DVD-RW 12X DVDRAM
thor1

19 Ekim 2008; 0:26:07 

şu an kablo tv bağlı yarın uyduya bağlayacağım (next2000cx) ama hayret birşey izledikçe güzelleşiyor anlamadım gitti

turk_mixed

21 Ekim 2008; 12:01:43 

bu modeli de değerlendirmek gerekir arkadaşlar ben bu iki sinin arasında kaldım şahsen

LG 32LG3000 yoksa TOSHİBA 32AV500P

caparzoni