|
BRAVEHEART11 -> Cevap: HARMAN KARDON AVR 145 KULLANICILARI (26 Haziran 2008; 11:45:08)
|
quote:
Orjinalden alıntı: atorbaci güzel açıklama yapmışsın kardeş. Teşekkürler AMA açıklama bana ait değil. Danıştığım bir üstadın bana gönderdiği mesaj. O nedenle "..." şeklinde. quote:
Orjinalden alıntı: atorbaci aslında arkadaşlar hep güç üzerine duruyoruz ses kalitesi bence gdaha önemli bunu da yorumlarsanız. güzel olur. EVET, ben de 2 önceki mesajımda, (işin uzmanı olmadığım ve yeterli tecrübem de olmadığı için yazdıklarımının sadece kişisel izlenimlerim olduğunu belirterek) sistemin HK AVR 145 ve PA Dream 77) ses kalitesi hakkında bilgi vermeye çalıştım. HK AVR 145'in analogve dijital STERO bağlantılar için Dolby Prologic, D. Pro II, Logic 7, Stero 2 channel, Stero 3 ch, Stero 4 ch, Stero 5 ch, Suuround off, DSP off, vb gibi pek çok surround mode'u var. Optik ve koaksiyel 5.1 bağlantılar için yine bu mode'ların çoğunluğu kullanılabiliyor. Surround effect olarak da Hall 1, Hall 2, Theatre mode'ları ve bunlar dışında sayamadağım daha pek çok özellikleri var.
|
|
|
|