Şimdi Ara

307 YOL BİLGİSAYARI SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
18.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende 2004 model XS 307 var. Benzinli. Yol bilgisayarı sıcak havalarda okunmayacak derede silik oluyor. Bilgiler hiç okunmuyor diyebiliriz. Ama serin havalarda gayet iyi durumda okunuyor bunun nedeni nedir? Sizin arabanızda da oluyormu? Maliyeti ne olur?



  • 307 eski kasaların kronik sorunlarından biridir.
    bende senin bahsettiğin kadar yok ama 30°C üzerinde yavaş yavaş silikleşmeye başlıyor ve bunun çözümü sanırım yok.
    eski kasa look modellerde ve yeni kasalarda bu sorun çözüldü

    looklarda yada yeni kasa comfort,designtec lerde A ekran
    yeni kasa premiumlarda C ekran kullanılıyor.
    navigasyon lu monocrome ekranlılarda CT ekran
    navigasyonlu ve dvd gösterici modellerde ise DT ekran var

    malesef bizim ekranların ismini bilmiyorum.
  • Ben yarın servisle bir görüşeceğim. Sanırım bir çözümü vardır. BEnde de denedim 26 dereceye gelince siliniyor. İşallah çözümü vardır.
  • Servis kesin çözer yenisi takarak..Ocak ayında bende sormuştum 305 ytl istediler. Bende ki araç çalıştıktan 10-15 dak sonra ısınınca silikleşiyor. Yaz kış fark etmiyor. Söküp içini açıp Vestel servisi arkadaşa ( elektronikten iyi anlar ) götürdüm. Lcd ekran, karta şerit film ile bağlı, temas noktaları üretimden kaynaklanan becerisizlikten dolayı ısınınca iletkenliğini kaybettiğini söyledi. Yenisini alıp doğru çöpe yani, yada bununla yaşamaya alışmalısın. Ben alıştım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpimis

    Servis kesin çözer yenisi takarak..Ocak ayında bende sormuştum 305 ytl istediler. Bende ki araç çalıştıktan 10-15 dak sonra ısınınca silikleşiyor. Yaz kış fark etmiyor. Söküp içini açıp Vestel servisi arkadaşa ( elektronikten iyi anlar ) götürdüm. Lcd ekran, karta şerit film ile bağlı, temas noktaları üretimden kaynaklanan becerisizlikten dolayı ısınınca iletkenliğini kaybettiğini söyledi. Yenisini alıp doğru çöpe yani, yada bununla yaşamaya alışmalısın. Ben alıştım.


    Bugün servisle konuştum. Klasik cevap değiştirmeniz lazım, tamirat olmaz dedi. Parça fiyatı nedir diye sorunca yedek parça bölümüne aktardı ve muhteşem bir cevap verdi:
    526.00-YTL (Sadece Parça Fiyatı İşçilik hariç)

    Bugün de denedim sıcaklık tam 28 derece olunca silinmeye başlıyor ve 36 derecede silinme iyice artıyor..Ne yapalım böyle kullanacağız artık




  • açıkçası bende kışın hiç olmadı.
    yazın sıcak havalarda oluyor.

    ben zaen bu yüzden de DT ekrana geçmeyi düşünüyorum
  • Kardeş en iyisi ya kafana takma öyle bin aracına; ya da değiştir(akibeti yine aynı olacak).Ben yıllardır kafama takmadan öyle biniyorum yazın hep yaşıyoruz bu sorunu.
  • evet bende böyle binme kararı aldım. Herkeze teşekkürler...
  • 2 yıldır biniyorum o şekilde.2 sene önce servis 400 ytl demişti.hadi leen dedim bende..gecen eskişehirde bi dükkan gördüm vitrinde bir sürü gösterge paneli vardı.girdim içeri sordum bizim sıkıntıyı 100 ytl ye yapıyoruz dediler..bırakacam bi ara.ustaya sordum yaptır diyee.yaptırırsam yazarım yine..
    ama önce kendi kendine açılan teybin sesini yaptıracammmm
  • Arkadaşım bizi ümitlendirip duygularımızla oynama. Alıştık bee. Şaka bi yana bırak radyoyu, ilk önce ekranı yaptır.
  • iyiki arastirip aldim arabayi. tek bir sorun yok maşallah. canavar canavar.
  • 2006 makyajlı serilerde yapıyor hiç merak etmeyin.Benim kronik sorunlu aracımda yaptı ve servise değiştrttim.Evet fiyatlar yaklaşık işçilik dahil 600 700 ytl civarı.Allahtan garantiden değişti.Aslında o kadar çok değildi.Sağ alt köşesi hafifçe kararıyordu fakat garantisi de varken yılanın başını küçükken ezmeli.Şİmdilik yok.Gerçi yaz sıcakları bir gelsin bakalım.Araba sıcaktan yanınca anlayacağız hala sorun varmı diye.
  • ya arkadaşlar valla bence çok önemsiz şeylere kafa yorusunuz bence oynamayın ya bırakın gitsin saygılar
  • Allahım bugun benimde başıma geldi sol tarafı gitmiş :((( güneşten oldu sanırım inşşah düzelirr
  • Geçmiş olsun. Bu arada benim ebay.co.uk den aldığım ekran elime geçti geçen hafta sonu, kayınço getirdi. Kendim değiştirdim, gayet iyi durumda canavar gibi. Bu arada bana maliyeti 15 ytl oldu.
  • kulube hoşgeldin :))))
    ebay den kimden aldın linki varmı alpimis???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpimis

    Geçmiş olsun. Bu arada benim ebay.co.uk den aldığım ekran elime geçti geçen hafta sonu, kayınço getirdi. Kendim değiştirdim, gayet iyi durumda canavar gibi. Bu arada bana maliyeti 15 ytl oldu.


    Evet link varmı arkadaşım durumu biliyorsun...
  • anlamadığım genelde bi süre sonra geçmesi lazım bu süre ne kadar ekstaradan bişi yapmak lazımmı ?

    bide elektronikciye felan götüreyimmi anlarlar mı yapılacak bişi mi ? :S:S
  • Arkadaşlar belirli bir tek satıcı yok malesef, burada ki gibi orada da pert araçları parçalayanlar var bildiğiniz gibi. Sürekli takip etmeniz lazım. Ame ben 307 parçaları diye bu linkten takip ediyorum.http://shop.ebay.co.uk/_Car-Parts-Accessories__307-parts_W0QQ_nkwZ307Q20partsQQ_fxdZ1QQ_npmvZ3QQ_ptasZ9Q2cUKQ5fCarPartsQ5fVehiclesQ5fManualsQ5fLitteratureQ5fETQ5e2Q2cUKQ5fCarsPartsQ5fVehiclesQ5fCommercialVehiclePartsQ5fSMQ5e3Q2cUKQ5fEverythingElseQ5fEverythingElseQ5fUKQ5e2
    Üzgünüm yaklaşık 1 aydır da hiç denk düşmedi. 307 DASH TOP DISPLAY şeklinde araştırabilirsiniz. Çok nadir çıkıyor hatta birkez sıfır kutusun da bile çıkmıştı.. Kolaygelsin.




  • Bu linkte eleman deli para istiyor. Sıfır parça. İkinci ellerde açık arttırmalarda daha uygun fiatlar oluşabiliyor. Açık arttırmalarda son dakkikalara kadar fiat girmeyin. Son 3-5 dakika kala verebileceğiniz maksimum fiatı verin, sistem sizin fiatınızı gizli tutup, fiat arttıkça sizin verdiğiniz limite kadar otomatik arttıracaktır. Eşit bitmesi durumunda ilk kim yüksek fiat girdiyse o kazanacaktır. 2 kez 40 pounda 2 parçayı kaçırdım. Biri sıfırdı. 2 parçayıda 15 Pounda kaçırdım. Fakat aldığım parçayı ürünün ilan sıralamasında resmi olmadığı için sanırım kimse dikkat etmedi ve gözden kaçırdı, ben öylelikle 1.99 pounda aldım. Posta ücreti ile toplamda 15 ytl ye geldi. Bu anlattığım süreç yaklaşık 1 aylık bir süreçti. Gerçekten 2. ve 3. aylarda nerdeyse hergün bir ekran listeleniyordu ama son 1 aydır nerdeyse hiç yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.