Istedik ki PURE ACOUSTICS HOME THEATER SET kullanıcıları forumda bir çatı altında toplansın, beğenilerini, sorunlarını hem paylaşsın hem birbirleriyle yardımlaşsın.
Bu takımla ilgili bazı olumusuz yorumlara ragmen bugun bende subwooferla birlikte siparisimi verdim arkadaslar İyimi ettik kotumu ettik gorucez artık.İş bundan sonra baslıyor malesef avr yok. Su an kullandıgım sinema sistemi philps LX3950W yi elden cıkarıp orta halli bir avr alıcam(dusunen olursa pm atsın uygun fiyatla verebilirim).Aklımda ilk olarak Harman Kardon avr 145(550ytl) var yada jvc rx-5062(320ytl)Bu cihazlar bu takımla uygunmudur arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim. @Alosyu senin renkte baya guzelmis iyi gunlerde kullan Acaba kolonların arkasında ohm degeri kac yazıyor soyliyebilirmisin. 4Ohm-8ohm mu. Unpop arkadas bunla ılgılı bıyerde bisey yazmısta benimde kafama takıldı tesekkurler.
Tesekkurler dostum bu konuda acıklıga kavusmus oldu 8ohm yazan avr lerde sorun cıkarmaz ozaman dimi. Sen hangi avr kullanıyodun bu takımla bende avr alıcamda bi kac gun ıcınde yorumlarını yazarsan sevinirim
Ben de Slimdream alanlardanım ve tiz ağırlıklı sesinden özellikle stereo performansından çok memnunum, ne varki 77 Wattlık Onkyo Sub ım var o olmadan kullanılacak bir set değil belirteyim.
Kardeş slimdreamlerin yanına bügün teketekten SLW10 siparişi verdim. Geçen pazarda bitenekadarın sattığı Sherwood amfiyi almıştım. Ama bunlar daha elime ulaşmadı. Sanırım ikisinide cuma günü teslim almış olurum. Ses olaylarından pek anlamam ama hafta sonunda yapacağım denemelerden sonra kendimce bir yorum yapabilirim.
Junior almakta karar kıldım ama hem aktif elektronik hem de teketeke mail atarak ellerindeki açık kahve juniorlar dışında siyah ya da koyu kızıl ağaç rengi junior takımı olup olmadıgını sordum. Malesef iki yerden de olumsuz döndüler . Bu açık kahve benim salona hiç gitmez, resmen at sırtına komuş kelebek gibi durur. Mobilyalar koyu kızıla yakın. Tv siyah olsa ya siyah takım ya da kızıl ağaç takım lazım bana. Gene dönüp dolaşıp slimlere mi gelecegiz yoksa , gerçi alanlardan da ses seda çıkmıyor valla.
Arkadaşlar. Ben slim dream seti almış kutuda tutuyordum. bugün sub fiyatını görünce SLW10 sipairşi de verdim. O da yakında gelir. Elimde bir de onkyo 505 avr mevcut. Şimdi bunlara uyacak bir dvd player istiyorum. Siyah renkli optik 5.1 vs olan. Ne önerirsiniz?
Bu arada ben aldım ama sesini duymak nasip olmadı. Özellikle SLW10 sub ile bu seti kullanan arkadaşların film ve müzik yorumlarını dört gözle bekliyorum.
Benim birliktesiparis verdigim slim dream ve subwoofer slw10 takımdan bir az once sadece subwoofer geldı sanırım digerını ayrı gonderıcekler. Ba arada sublar 150 watt arkadaslar kutudada sub ın arka tarafındada 150watt-rms yazıyo.120 watt az gelır dıye dusune varsa haberı olsun
saol dostum. bu renkte gercekten cok kalite duruyo ama siyahta bunun kadar guzeldır dıye bekliyorum. Gelen subwoofer siyah. gercekten guzel goruntusu var salona ayrı bir hava katıcak slimlerde henuz gelmediginden su an icin deneme sansım yok malesef. avr yide hala arastırmadayım. Eger slimlerde gelirse bugun evdekı philips sinema sistemıne takıp denerim belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklegend -- 25 Nisan 2008; 15:56:38 >