pure aqusstik slimdream veya daha üst versiyonu varsa.Yeniyim de bu konuda.Bu kolonlar çok övülmüþ ,bunlarý alayým dedim.700ytl bütçe ayýrdým.Daha birþey de olabilir.tavsiyelerinizi bekliyorum.
Playstation 3 60 gb , gamerag : fenerbahce Xbox 360 elite NTSC - u ,Xbox 360 pal Gamertag :phantomcoal Logitech z5400 , Logitech G25 Samsung 40m87bd,philips 37"full hd,philips 26"hd ready
Arkadaþým ayný sub. bende var onuda ayrý almýþtým . Düþün onuda verebilirim. Dediðim gibi sistemi komple yenileyeceðim. Bu arada panasonic SA-HE 40 amfiyi de yolcu edeceðim.
Bir de niye arkadaþým hepsini satýyrsun,memnun deðilmisin?
Arkadaþým bu ürünleri forumdan birkaç arkadaþ ile birlikte teketekin yaptýðý kampanyadan aldýk. Ben bu ürünleri almadan öncede baþka sistemler üzerinde duruyordum yine ayný þekilde sistemi daha da iyileþtirmek için bunlarý elden çýkarmak istiyorum. Sub .ile ilgili ben herhangi bir problem ile karþýlaþmadým. Dream 77 ler ile gayet uyumlu ama teknik yönünü bu konuda bilgi sahibi arkadaþlar yapabilir.
arkadaşlar bende pure acustic pro 828 modelini bugün aldım. sony mosfet anfim var onunla kullanıcam ama nasıl bir performans vericeğini merak ediyorum doğrusu, bu modeli hiç kullanan veya bilgisi olan varmı
Pro828'i Aktif Elektronik'in mağazasında biraz incelemiştim ancak sesini dinleme fırsatım olmamıştı. Dizaynı hoşuma gitmişti. Fena bir modele benzemiyor; midler ve tweeter dışında yanda woofer'ı da var, aynen Dream77'de olduğu gibi. Ses karakteristiği benzeşiyor olabilir. Ayrıca ahşap renk ve siyahın uyumu da hoş, ahşap ağırlıklı bir oturma grubu ile görsel olarak daha uyumlu olacaktır simsiyah frontlara nazaran.
arkadaşlar bende pure acustic pro 828 modelini bugün aldım. sony mosfet anfim var onunla kullanıcam ama nasıl bir performans vericeğini merak ediyorum doğrusu, bu modeli hiç kullanan veya bilgisi olan varmı
Ufaltýlmýþ ön izleme resmi
Ufaltýlmýþ ön izleme resmi
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Adnan Ak -- 1 Haziran 2008; 4:49:30 >
birde birşey dikkatimi çekti pro 828 serisinde Dream 77 den farklı olarak titanium tweeter kullanılmış yanılmıyorsam bu tip tweeterlar genelde stüdyo monitorlerinde kullanılıyor acaba o nedenlemi pro serisi diye isimlendirilmiş.
Bu arada nette gezerken Dream 77 nin iç yapısının imajlarını buldum.