Teketek dream 77 iki tane sağ front gönderdi, ürün stokta olmadığı için değişim konusunda üzerinde durmamıştım. Sonra, mail attım kargo ücretinin tarafımdan ödenmesi kaydıyla doğru frontun gönderileceği bildirildi. Anlaşılan bu üründen çok sayıda stoklarında var. Sadece tanıtım amaçlı fiyat indirimine gidiyorlar. Teketek pure acoustics markasının tantımını bu forum sayesinde bedavaya yapmış oldu. İnsanlar bir ürün alacak oldukları zaman mutlaka araştırıyorlar ve karşılarına ilk çıkan yer ise forum siteleri. Ama müşteri memnuniyeti ise ortada...
quote:
Orjinalden alıntı: Adnan Ak
Zamanında Slimdream kampanyası öncesi marka popüler olmadan az evvel bu Junior'lar bayağı ucuzdu. Bu fiyat ne şimdi böyle...
Hocam buda bişeymi nonamehifideki sistem resimlerinin içinden en kibarı bu gördükçe içim gidiyo adamlar aşmış olayı ne diyeyim inşallah ilerde benimde böle bir sistemim olur.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sefalenk
Ufaltýlmýþ ön izleme resmi nerde bende böle sistem şaka şaka
Hocam ne onlar öyle, E.T. ve arkadaşları uzaydan gelmiş salonu işgal etmiş gibi mübarek
Sadece burada kullanýlan kablolarýn m. fiyatý 3000-4000€ vardýr.
Pioneer PDP-427XA Plazma TV ... Sony DVP-NS76H DVD Player ... Sony STR-DA 1200 ES AVR ... Pure Acoustics Dream 77 (Siyah) ... Digiturk ... Logitech Harmony 525 Universal Remote ... Sony VAIO VGN-FE11H Notebook
Teketek ikinci mailime olumlu cevap verdi. Yanlış anlama sonucu kargo ücretini bana ait olduğu bildirilmiş...
quote:
Orjinalden alıntı: melih06
Teketek dream 77 iki tane sağ front gönderdi, ürün stokta olmadığı için değişim konusunda üzerinde durmamıştım. Sonra, mail attım kargo ücretinin tarafımdan ödenmesi kaydıyla doğru frontun gönderileceği bildirildi. Anlaşılan bu üründen çok sayıda stoklarında var. Sadece tanıtım amaçlı fiyat indirimine gidiyorlar. Teketek pure acoustics markasının tantımını bu forum sayesinde bedavaya yapmış oldu. İnsanlar bir ürün alacak oldukları zaman mutlaka araştırıyorlar ve karşılarına ilk çıkan yer ise forum siteleri. Ama müşteri memnuniyeti ise ortada...
Teketek ikinci mailime olumlu cevap verdi. Yanlış anlama sonucu kargo ücretini bana ait olduğu bildirilmiş...
quote:
Orjinalden alıntı: melih06
Melih arkadaşım aynı sorun bendede olmuştu. Teketek kargo ücretini kendisi karşıladı.
Pioneer PDP-427XA Plazma TV ... Sony DVP-NS76H DVD Player ... Sony STR-DA 1200 ES AVR ... Pure Acoustics Dream 77 (Siyah) ... Digiturk ... Logitech Harmony 525 Universal Remote ... Sony VAIO VGN-FE11H Notebook
Pure Acoustics Home Theater Subwoofer RBSUB1150 150W Pure Acoustics Home Theater Subwoofer serinin 150 Watt gücündeki ikinci üyesi özel fiyat ile karþýnýzda...
Pure Acoustics Home Theater Subwoofer RBSUB1150 150W Pure Acoustics Home Theater Subwoofer serinin 150 Watt gücündeki ikinci üyesi özel fiyat ile karşınızda...
bu bizim bildiğimiz sub mı?... resim, renk yok...
Verilen sub "RB" serisinden. Parlak piyano kasa değil, mat ahşap desenli. Rengi konusunda fikrim yok. Teketek bu konuda her zamanki gibi özensiz; doğru dürüst ürün bilgisi yok
Performans olarak SL-W10'dan pek farkı olacağını sanmıyorum. (Hoş, bunun 30cm'lik sürücüsü olan "RB1200" modeli güzel ama, tabi pahalıdır varsa da)
Bu sub definitive subu almadan önce almıştım ama müzüikte beni memnun etmeyince arkadaşa satıp definitive almıştım fiyat olarak fena degil tabi fiyatına görede idare eder özellikle sinemada olabilir.rengi ise benim koyu kahve joniourlarla aynı idi şuan deyişmediyse.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: niyatovic
Pure Acoustics Home Theater Subwoofer RBSUB1150 150W Pure Acoustics Home Theater Subwoofer serinin 150 Watt gücündeki ikinci üyesi özel fiyat ile karşınızda...
bu bizim bildiğimiz sub mı?... resim, renk yok...
Verilen sub "RB" serisinden. Parlak piyano kasa değil, mat ahşap desenli. Rengi konusunda fikrim yok. Teketek bu konuda her zamanki gibi özensiz; doğru dürüst ürün bilgisi yok
Performans olarak SL-W10'dan pek farkı olacağını sanmıyorum. (Hoş, bunun 30cm'lik sürücüsü olan "RB1200" modeli güzel ama, tabi pahalıdır varsa da)
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi sefalenk -- 14 Mayýs 2008; 11:05:42 >
dream 77 lere sub almaya karar verdim ve sirkecinin yolunu tuttum fiyat olarak pureler uygun oldugu icin tercihimi onlardan yaptým sub icin 400 ytl ayýrmýstým yaklasýk 1.5 saat boyunca sl 10 - sl 12 - rb 1200 bu 3 subu test ettim yanýmda kendi cd lerimi götürmüstüm clasic pop ve trance testleriyle cihazlarý epeyi bi zorladým sl 10 ve 12 yüksek seviyede pörtüyodu uzun baslarda s basda zýrýldýyodu bozulmalar catlamalar baslýyodu rb 1200 cok daha üs seviyelere kadar dayandý diger 2 suba cok rahat bi sekilde % 30 fark attý SL-W10 kýyaslamýyorum zaten 12 varken rb 1200 kasa waat ve sürücü olarakda diger modellerden büyük 30 cm sürücü var 200 waat ilk önce sl 10 ve 12 test etmistim sonra rb 1200 dinledim ilk dakika icinde kararýmý verdirmemi sagladý ve aleti epeyi bi sýkýstýrdým cok sasýrttý beklentilerimin üstünde cýktý sl 12 alýcagýmý düsünüyodum 280 ytl verip rb 1200 le eve döndüm ACTÝVE ELECTRONÝC TEL-0212 5196255 siyah rengi var
Eee.. bu renkler gayet iyiymiş. Bu rengi arayan arkadaşlar yok muydu yahu?
Hey Unpop'cum??? Duy sesimizi
Bu arada güle güle kullanın, yarın RB1150 geldi mi bir de yanına AVR aldınız mı tamadır. (bu ayarda sete fiyat perf. olarak Yamaha 361 veya Harman Kardon 145 iyi gider )
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Adnan Ak -- 16 Mayýs 2008; 0:26:58 >