Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: Pure Acoustics Slimdream Set Kullanıcıları Kö�esi

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donaným / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: Pure Acoustics Slimdream Set Kullanıcıları KöÅ�esi Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
unpop

7 Mayýs 2008; 23:30:57 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

@soztutar , gule gule kullan guzel sistemin var ama burasi pure acoustic set sayfasi, bütün evini ve sistemini tek tek karelemene gerek yoktu, bunun icin zaten topiðin en üstünde sistem resimlerimiz diye bir bölüm var. Ekipmanýnýn resimlerini orada paylaþabilirsin.

Adnan Ak

8 Mayýs 2008; 0:20:19 

Güle güle, güzel günlerde kullanın, çok heybetli duruyor.

1) Onkyo TX-SR604'ü yeni mi aldınız bu arada, eğer öyleyse kaça mal oldu?
2) Kablolar ne marka/model?
3) Bu arada sub sanırım SL-W12 değil mi?

Salonun şekli de çok uygunmuş, inşallah benim tutacağım evin de tipi benzer şekilde olur da 50" plazma ve dev koonları sağlıklı ve sırıtmayacak şekilde yerleştirebilirim. Geniş ve bölünmemiş bir salona ihtiyacım var.
Ayrıca benzer koltuk takımlarından ben de istiyorum da nedense nişanlımı ikna edemiyorum.

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Adnan Ak -- 8 Mayýs 2008; 0:48:50 >
the_cantan

8 Mayýs 2008; 9:18:22 

@Söztutar elinize saðlýk. LCD in durduðu sehpayý pek beðendim. kolay kolay sehpa beðenmem amma nereden aldýn? derinlik ölçüsünü sorayým önemle. daha önce nerede gördüm tepe home'da mý? bana da lazým olacak. yoksa þimdi ki amazon ormanýmdan memnunum aslýnda ama iþte hatun kýsmý...

KING
eikinskjaldi

8 Mayýs 2008; 10:07:23 

selam,

unpop ne dersin? hızlıal.com da onkyo tx-sr 304 var..490 ytl fiyat..yanına da juniorları alalım mı? 685 ytl ye sıyrılırız bu işten..başka türlü beceremicez bu işi galiba...ben de senin yolunda ilerliyorum efsane olduk

about:blank
the_cantan

8 Mayýs 2008; 11:41:35 

harman kardon avr-145 tercih veya onkyo tx-sr303 düþünseniz nasýl olur? gerçi 303 de 700ytl ama...

KING
eikinskjaldi

8 Mayýs 2008; 11:53:03 

303 e pek rastlamadım nerelerde olduğunu bilmiyorum ve 304 den fazlası ne onu da bilmiyorum ama bakacam...
bir de şu jvc nin değerlendirmesini bekleyecem..jvc ile birlikte juniorların olabilitesi de mümkün..o zaman fiyat daha cazip hale geliyor...
ya da unpopla birlikte birini singapur a gönderecez..606 ile dönecek

about:blank
bayrakoz

8 Mayýs 2008; 11:53:28 

Forumda bu konuyu görünce çok şaşardım. Pure Acoustics kullananın bu kadar çok olduğunu bilmiyordum Bende qx-900 set var. Geçen gün de aşağıda bağlantı resmi görünen sub'ı aldım. Öte yandan Denon AVR-1706 receiver'im ile sub arasında bağlantı kuramadım. Receiver'in coax. sub çıkışından Sub'a nasıl giriş yapacağım? nasıl kablo kullanmalıyım? yardımcı olabilir misiniz?

Ekteki dosya (1)

Denon AVR-1706
Pure Acoustics QX 900
Sony NS 32 DVD Player
Sony KV 29XL71 E TV
PS2
ersincem

8 Mayýs 2008; 13:25:01 

Selam Bayrakoz,
Bende 1906 var ama Quadral ile kullanıyorum. Sen memnunmusun anfi-hoparlör uyumundan sinema açısından soruyorum.
Tşk.

Civic Sedan Elegance Otm. Bej

!!-K.e.e.N-!!

8 Mayýs 2008; 13:50:52 

quote:

Orjinalden alýntý: unpop

Hayýrlýsý olsun !!-K.e.e.N-!! , ne kadara aldýn. Bu arada artýk rengine mengine bakmadan junior alacagým sanýrým. Euro2008 gelmeden doðrultmalýyým sistemi, daha sýrada tv var

Teþekkürler unpop, 300'e aldým QX'leri, 2. el ama sýfýrdan farksýzlar...

PANASONIC 50PV70F • HARMAN KARDON AVR145 • PURE ACOUSTICS QX900 & SL-W10 • PHILIPS 5140 dvd player
amf23

8 Mayýs 2008; 16:05:54 

quote:

Orjinalden alýntý: bayrakoz

Forumda bu konuyu görünce çok þaþardým. Pure Acoustics kullananýn bu kadar çok olduðunu bilmiyordum Bende qx-900 set var. Geçen gün de aþaðýda baðlantý resmi görünen sub'ý aldým. Öte yandan Denon AVR-1706 receiver'im ile sub arasýnda baðlantý kuramadým. Receiver'in coax. sub çýkýþýndan Sub'a nasýl giriþ yapacaðým? nasýl kablo kullanmalýyým? yardýmcý olabilir misiniz?

benim þu sub fotosu da meþhur oldu ama ben hala sub ý kullanmaya baþlýyamadým sub ýn sað üstünde gördüðün input L ye acoustic research, profigold,ixos veya techlink marka interkonnekt subwoofer kablosu (RCA konnektörlü) takabilirsin, ya da ekstra 1 adet Y kablo ile hem L hem de R ye baðlantý yapabilirisn.

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiðinde þah da piyon da ayný kutuya konur!..
Sadece 4 ay kullanýlmýþ satýlýk motorola E2 siyah. (garantisi sürüyor, tüm belgeleri ve parçalarý mevcut)
SATILIK PROJEKSÝYON PERDESÝ VE TAVAN ASKI APARATI

soztutar

8 Mayýs 2008; 16:30:18 

Oncelikle cok tesekkur ederim sagolun

604 u gumrukten bir arkadas vasitasi ile biraz karisik ugraslarda sonra aldim 690 ytl ye garantisi yok tabi ama sıfırdı
Kablolarim profigold tam modelini evegidince yazabilirim isterseniz
Sub w12 dogrudur ama cok memnun degilim subdan degistirmeyi dusunuyorum

Evlilik zor iş kolay gelsin diyorum size bende yeni evlendim 6 ay oldu

soztutar

8 Mayýs 2008; 16:32:20 

Ben mobilyaları aldıgım yere kendim cizdim verdim
Derinligi sanirim 45 cm civarimda olmalı

amf23

8 Mayýs 2008; 21:43:55 

Evet arkadaşlar sonunda sub hariç sistemi yerleştirdim, sağolsun @pıncır sub kablosu gönderecek yarın ve cumartesiye umarım sub ı da bağlayıp son halini verebilirim. Söz verdiğim üzere birkaç fotoğraf koymak istedim.
TV sehpası kendi imalatım.

Ufaltýlmýþ ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi amf23 -- 8 Mayýs 2008; 21:43:49 >

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Sadece 4 ay kullanýlmýþ satýlýk motorola E2 siyah. (garantisi sürüyor, tüm belgeleri ve parçalarý mevcut)

amf23

8 Mayýs 2008; 21:47:17 

surroundlar

Ekteki dosya (1)

amf23

8 Mayýs 2008; 21:49:17 

ayakları da kendim yaptım fikir babası @zaferyangın, tekrar teşekkürler, tek fark benim profiller askı borusu, daha ucuza geldi

Ekteki dosya (1)

snoopdogg

8 Mayýs 2008; 21:52:29 

dostum koltuklar surround etkisini azaltacak gibi duruyor,bir de duvarla 45 derece veya daha fazla açı yapacak şekilde hoparlörleri odanın merkezine doğru çevirsen daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi snoopdogg -- 8 Mayýs 2008; 21:54:22 >

sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
amf23

8 Mayýs 2008; 21:52:47 

ve son olarak sistem bileşenleri;
PS3 60GB Pal, Toshiba EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Pure Acoustics Dream 77, Onkyo TX-SR 605 avr

Ekteki dosya (1)