@soztutar , gule gule kullan guzel sistemin var ama burasi pure acoustic set sayfasi, bütün evini ve sistemini tek tek karelemene gerek yoktu, bunun icin zaten topiðin en üstünde sistem resimlerimiz diye bir bölüm var. Ekipmanýnýn resimlerini orada paylaþabilirsin.
Güle güle, güzel günlerde kullanın, çok heybetli duruyor.
1) Onkyo TX-SR604'ü yeni mi aldınız bu arada, eğer öyleyse kaça mal oldu? 2) Kablolar ne marka/model? 3) Bu arada sub sanırım SL-W12 değil mi?
Salonun şekli de çok uygunmuş, inşallah benim tutacağım evin de tipi benzer şekilde olur da 50" plazma ve dev koonları sağlıklı ve sırıtmayacak şekilde yerleştirebilirim. Geniş ve bölünmemiş bir salona ihtiyacım var. Ayrıca benzer koltuk takımlarından ben de istiyorum da nedense nişanlımı ikna edemiyorum.
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Adnan Ak -- 8 Mayýs 2008; 0:48:50 >
@Söztutar elinize saðlýk. LCD in durduðu sehpayý pek beðendim. kolay kolay sehpa beðenmem amma nereden aldýn? derinlik ölçüsünü sorayým önemle. daha önce nerede gördüm tepe home'da mý? bana da lazým olacak. yoksa þimdi ki amazon ormanýmdan memnunum aslýnda ama iþte hatun kýsmý...
unpop ne dersin? hızlıal.com da onkyo tx-sr 304 var..490 ytl fiyat..yanına da juniorları alalım mı? 685 ytl ye sıyrılırız bu işten..başka türlü beceremicez bu işi galiba...ben de senin yolunda ilerliyorum efsane olduk
303 e pek rastlamadım nerelerde olduğunu bilmiyorum ve 304 den fazlası ne onu da bilmiyorum ama bakacam... bir de şu jvc nin değerlendirmesini bekleyecem..jvc ile birlikte juniorların olabilitesi de mümkün..o zaman fiyat daha cazip hale geliyor... ya da unpopla birlikte birini singapur a gönderecez..606 ile dönecek
Forumda bu konuyu görünce çok şaşardım. Pure Acoustics kullananın bu kadar çok olduğunu bilmiyordum Bende qx-900 set var. Geçen gün de aşağıda bağlantı resmi görünen sub'ı aldım. Öte yandan Denon AVR-1706 receiver'im ile sub arasında bağlantı kuramadım. Receiver'in coax. sub çıkışından Sub'a nasıl giriş yapacağım? nasıl kablo kullanmalıyım? yardımcı olabilir misiniz?
Hayýrlýsý olsun !!-K.e.e.N-!! , ne kadara aldýn. Bu arada artýk rengine mengine bakmadan junior alacagým sanýrým. Euro2008 gelmeden doðrultmalýyým sistemi, daha sýrada tv var
Teþekkürler unpop, 300'e aldým QX'leri, 2. el ama sýfýrdan farksýzlar...
Forumda bu konuyu görünce çok þaþardým. Pure Acoustics kullananýn bu kadar çok olduðunu bilmiyordum Bende qx-900 set var. Geçen gün de aþaðýda baðlantý resmi görünen sub'ý aldým. Öte yandan Denon AVR-1706 receiver'im ile sub arasýnda baðlantý kuramadým. Receiver'in coax. sub çýkýþýndan Sub'a nasýl giriþ yapacaðým? nasýl kablo kullanmalýyým? yardýmcý olabilir misiniz?
benim þu sub fotosu da meþhur oldu ama ben hala sub ý kullanmaya baþlýyamadým sub ýn sað üstünde gördüðün input L ye acoustic research, profigold,ixos veya techlink marka interkonnekt subwoofer kablosu (RCA konnektörlü) takabilirsin, ya da ekstra 1 adet Y kablo ile hem L hem de R ye baðlantý yapabilirisn.
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiðinde þah da piyon da ayný kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSÝYON PERDESÝ VE TAVAN ASKI APARATI
604 u gumrukten bir arkadas vasitasi ile biraz karisik ugraslarda sonra aldim 690 ytl ye garantisi yok tabi ama sıfırdı Kablolarim profigold tam modelini evegidince yazabilirim isterseniz Sub w12 dogrudur ama cok memnun degilim subdan degistirmeyi dusunuyorum
Evlilik zor iş kolay gelsin diyorum size bende yeni evlendim 6 ay oldu
pioneer DV600 (dvd player ayný zamanda SACD player ) Onkyo Tx-SR604 (Av receiver) Sansui 2 kule + Pure acousticks QX900 5+1 kolonlar + onkyo sub 230w (toplamda 7+1) DVD ve ANFI birbirine HDMI baglantý ile baglý samsung 50''q91H PS3 white..
Ben mobilyaları aldıgım yere kendim cizdim verdim Derinligi sanirim 45 cm civarimda olmalı
pioneer DV600 (dvd player ayný zamanda SACD player ) Onkyo Tx-SR604 (Av receiver) Sansui 2 kule + Pure acousticks QX900 5+1 kolonlar + onkyo sub 230w (toplamda 7+1) DVD ve ANFI birbirine HDMI baglantý ile baglý samsung 50''q91H PS3 white..
Evet arkadaşlar sonunda sub hariç sistemi yerleştirdim, sağolsun @pıncır sub kablosu gönderecek yarın ve cumartesiye umarım sub ı da bağlayıp son halini verebilirim. Söz verdiğim üzere birkaç fotoğraf koymak istedim. TV sehpası kendi imalatım.