Ayaklarý kendim yaptým.Suntalarý bauhause da kestirip kenarlarýný kaplattýrdým.Ayaklarý da orada masa ayaðý diye satýlýyo deðiþik boylarda var.Gerisi biraz el becerisi okadar.
Günaydýn herkese elime cok kaliteli 3 mm kablo gecti bunlarý dream 77 kullanýcam ama cok kalýnlar sanki yüksek gerilim hattý gibi sizce sorun olurmu bu kalýnlýk
Sevgili ayancýklý senin sistemle benimki ayný zannederim. Bende de SA-HE40, Slimdream ve SLW10 var. 5*3 metrekarelik oda için SA-HE40 ince ayarlarý nelerdir?
Sevgili ayancıklı senin sistemle benimki aynı zannederim. Bende de SA-HE40, Slimdream ve SLW10 var. 5*3 metrekarelik oda için SA-HE40 ince ayarları nelerdir?
Onda dream 77 var biliyorum ben
Unpop bence teketek biraz boyle devam edip onra yeni bir kampanya yaptık diye eski fiyatına çeker Maksat kampanya yapmak 470 liraymış
Sevgili ayancýklý senin sistemle benimki ayný zannederim. Bende de SA-HE40, Slimdream ve SLW10 var. 5*3 metrekarelik oda için SA-HE40 ince ayarlarý nelerdir?
Dostum virtue28 doðru söylemiþ bende dream 77 var ama panasonikte de öyle ince ayar falan yok , ben genelde tv yi sorrund olarak izliyorum özellikle TNT deki LOST dizisini sorrund izlediðimde muhteþem bir ses elde ediyorum. Cihazdaki ayarlarla seste fazla bir iyileþtirme yapabileceðini sanmýyorum. Çünkü panasonic amfinin kurcalamadýðým yeri kalmadý .
Ayaklarý kendim yaptým.Suntalarý bauhause da kestirip kenarlarýný kaplattýrdým.Ayaklarý da orada masa ayaðý diye satýlýyo deðiþik boylarda var.Gerisi biraz el becerisi okadar.