Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: Pure Acoustics Slimdream Set Kullanıcıları Kö�esi

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donaným / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: Pure Acoustics Slimdream Set Kullanıcıları KöÅ�esi Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
amf23

2 Mayýs 2008; 22:37:11 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

komşudur belki arkadaşlar

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

ikiniz de aynı şehirdeyseniz değitirin gitsin

Değiştirin gitsin dediğin şey 25 KG

evet meğerse öyleymiş pure acoustic sayesinde öğreniyorlarmış komşu olduklarını, ve hatta yıllardır birbirlerini arıyan ikiz kardeşlermiş onlar
çok mu yazdım yoksa işte pure ların gücü

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiðinde þah da piyon da ayný kutuya konur!..

SATILIK PROJEKSÝYON PERDESÝ VE TAVAN ASKI APARATI
paranoyak

2 Mayýs 2008; 22:37:43 

quote:

Orjinalden alýntý: amf23

quote:

Orjinalden alýntý: paranoyak

ganimutlu sen riske atma hocam ozmn direk onlarý geri postala temiz olsun o iþ.bu arada unpop pusuya yatmýþ junior kampanyasýný bekliyo

Vallaha pusuya yatmakla olmaz o iþ, sürekli taciz etmek lazým teketek.com u, anca o zaman farkederler juniorlarýn da talibi olduðunu, bilseler ki talip olan aylardan sonra karar vermiþ o seti almaya bence hemen yaparlar kampanyayý

az önce fikirleri eyleme dökme kararý aldýk unpop dostumla beraber bakalým neler olacak

amf23

2 Mayýs 2008; 22:39:44 

quote:

Orjinalden alıntı: paranoyak

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

ganimutlu sen riske atma hocam ozmn direk onları geri postala temiz olsun o iş.bu arada unpop pusuya yatmış junior kampanyasını bekliyo

Vallaha pusuya yatmakla olmaz o iş, sürekli taciz etmek lazım teketek.com u, anca o zaman farkederler juniorların da talibi olduğunu, bilseler ki talip olan aylardan sonra karar vermiş o seti almaya bence hemen yaparlar kampanyayı

az önce fikirleri eyleme dökme kararı aldık unpop dostumla beraber bakalım neler olacak

vallaha işte buna içilir

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS

paranoyak

2 Mayýs 2008; 22:49:20 

amf23 hocam valla þu set iþlerini bi halledip rahat etsek kafamýzdan çýksa ozmn rahat rahat içicezde iþte bakalým artýk þu sesi hallettikten sonra tv olayýna giricem bakalým orda kaç takla atýcaz

cayd

2 Mayýs 2008; 22:50:37 

quote:

ben bir dürteyim teketeki

karşınızdaki dürtüldükce malı kıymete binen bi firma..
bit pazarına nur yağdırdık fiyatlar arttı zaten.
bence sessizce kendi hallerine bırakın.
hatta bu pure hakkında konuşmayı bile bırakalım.

insanlar satamadıkları şeyler hakkında 2-3 satır yazı olupta alıcı çıkarsa hemen tavır değiştiriyor.
aynı şey jvc anfide de oldu. 299 ytl 3 taksite verecek arkadaşım dedi bir üye ve kayboldu :)
bu arada ben hala vestelden anfi bekliyorum, netten 339ytl 'ye alsam şimdiye elimdeydi, 358 ytl 'ye indirimsiz olarak bayiden aldık böyle oldu :S

unpop

2 Mayýs 2008; 22:52:48 

hocam soylemeye korkuyorum ama benim de daha LCD tv alma projem var.

quote:

amf23 hocam valla şu set işlerini bi halledip rahat etsek kafamızdan çıksa ozmn rahat rahat içicezde işte bakalım artık şu sesi hallettikten sonra tv olayına giricem bakalım orda kaç takla atıcaz

melih06

2 Mayýs 2008; 22:55:46 

Bu da benim resimler

amf23

2 Mayýs 2008; 22:57:07 

quote:

hocam soylemeye korkuyorum ama benim de daha LCD tv alma projem var.

quote:

amf23 hocam valla şu set işlerini bi halledip rahat etsek kafamızdan çıksa ozmn rahat rahat içicezde işte bakalım artık şu sesi hallettikten sonra tv olayına giricem bakalım orda kaç takla atıcaz

söyleme zaten, sus kimse duymasın, vallaha alem adamsın, akşam akşam beni güldürdün ya Allah da sana juniour set nasip etsin mesajlarını zevkle ve gülümseyen bir surat ifadesiyle takip ediyorum

unpop

2 Mayýs 2008; 22:58:56 

melih06 sana yeni bir tv yolu gözükmüş

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi unpop -- 2 Mayýs 2008; 22:58:37 >

melih06

2 Mayýs 2008; 23:02:23 

Evet öyle görünüyor. Şu outletteki sony lcd'yi almıştım, bunun bir monitör olduğuğnu öğrenince siparişi iptal ettirdim. İptal için mail attım, dikkate almadılar ben de telefon açtım söyledim. Çok hızlılar, telefon açmasaydım, ertesi günün evimdeydi.
quote:

melih06 sana yeni bir tv yolu gözükmüş

cayd

2 Mayýs 2008; 23:03:25 

melih06
hayırlı olsun.

yanlız söylemeden edemeyeceğim, eğer sizin eşyalar minyatür değilse dream77 daha önce gördüğüm resimlerden de büyükmüş.
beni allah korumuş diyebiliyorum, eğer alsaymışım onlarla beraber en yakın parktaki bankta ikamet ediyor olurdum büyük ihtimalle şu anda.
umarım eşiniz problem çıkarmamıştır evde..

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi cayd -- 2 Mayýs 2008; 23:03:22 >

unpop

2 Mayýs 2008; 23:03:54 

benim de sistem aþaðýdaki ( dermiþim siz de þok olurmuþsunuz , sefalenk arkadaþýmýzýn sistemi bu, rengi harika, ama malesef bu renkten teketekte ya da aktif elektronikte yok, sordum , olumsuz döndüler )

@amf : amin diyorum ne diyeyim zaten bu forumlarin en guzel yonu de hem paylasmak hem de paylasýrken eðlenmek

amf23

2 Mayýs 2008; 23:04:26