Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Pure Acoustics Slimdream Set Kullanıcıları Köşesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: Pure Acoustics Slimdream Set Kullanıcıları Köşesi Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ganimutlu

1 Mayıs 2008; 1:38:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

tamam oyle yapalımunpop hocam . sabah tel acıp soran yazsın buraya slimmi dream mı diye. Benim uyanmam öğleyi bulur da . Eğer dream 77 ise ve hala varsa stokda alırım.

yanlız hocam bu dream cıksın ve sabaha bitsin sorcam ben sana

uyuyabilecekmisin dostum

Pioneer PDP-427XA Plazma TV ... Sony DVP-NS76H DVD Player ... Sony STR-DA 1200 ES AVR ... Pure Acoustics Dream 77 (Siyah) ... Digiturk ... Logitech Harmony 525 Universal Remote ... Sony VAIO VGN-FE11H Notebook
virtue28

1 Mayıs 2008; 1:41:02 

uyursamda sendekini alırım eğer dream cıkıpda stokda kalmazsa nasıl olsa sende bir tane daha var. yenisini alırım veb bu dusunceylede rahatca uyurum. Saka maka ben zarten 3-4 den once uyumam iş guc olmadığı için

yalnız sabah birileri arayıp teketeki öğrenirse işin aslını iyi olur ben sabah arayamam ev halkı yuzunden, hem uyanmakda zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 1 Mayıs 2008; 1:41:59 >

oblomov03

1 Mayıs 2008; 6:27:44 

Arkadaşlar,ben kapıda ödeme seçeneği ile almıştım.siparişim ertesi günü ups kargo ile Afyonun ilçesindeki evime teslim ettiler,teslim almadan rengi vb.kontrol ettim beğenmeseydim almayacaktım.
Renginden vb.şüpheniz varsa bu yolu seçebilirsiniz.

Hitachi cpx 275 projeksiyon+peak 180X180 perde+sony KV-29 CS 60E 72+onkyo tx-sr 603,sony dvp-ns 76h dvd,pure-acoustics QX900,pure acoustics sl12 sw+toshiba L 10+renault meganeII dcl sedan.
virtue28

1 Mayıs 2008; 8:11:22 

Biz renginde değil, model ismi ile resim tutmuyor ondayız. Eğer resimdeki ürünse suan burada beklemem bile hata biran önce almam lazım. İsmi gibi slimse bu kadar heyecan yaptığımız için kenimizden utanmalıyız

E hadi ben arayamıyorum malum sebeplerden biriniz hmen öğrensin ona göre birşeyler yapalım. Help Me !

Tuh ya kart babamda kalmış, sabahda cıkmış. olursa kapıda nakit ödeme seceneğim kaldı sadece Gerci dream 77 cıksa önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 1 Mayıs 2008; 9:14:51 >

ganimutlu

1 Mayıs 2008; 9:21:42 

Arkadaşlar maalesef resim yanlış, onlar slimdream vede bordo...

Pioneer PDP-427XA Plazma TV ... Sony DVP-NS76H DVD Player ... Sony STR-DA 1200 ES AVR ... Pure Acoustics Dream 77 (Siyah) ... Digiturk ... Logitech Harmony 525 Universal Remote ... Sony VAIO VGN-FE11H Notebook
!!-K.e.e.N-!!

1 Mayıs 2008; 9:37:01 

Şu saat itibariyle teketek 245 ytl'lik bordo slim ürünün fotosunu kaldırmış bulunmaktadır ki bu da fotodaki dream77'lerin bu fiyata hakikaten de adı gibi hayal olduğunu bize göstermiştir arkadaşlar.

http://www.teketek.com/ev-sinema-paketleri/pure-acoustics-home-theater-set-slimdream-bordo-650w.html

PANASONIC 50PV70F • HARMAN KARDON AVR145 • PURE ACOUSTICS QX900 & SL-W10 • PHILIPS 5140 dvd player
virtue28

1 Mayıs 2008; 9:44:58 

ıyy slimdream ve bordo mu

yıkıldık iyimi

off yine benim hop işim unpop gibi başka bahara kaldı...

Saçmalık ama piyasa değeri 280 diyor, yine yanlışlık var. Diğer renklerinin piyasa fiyatı 400 civarı diyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 1 Mayıs 2008; 9:46:33 >

unpop

1 Mayıs 2008; 9:50:35 

teketek uçmuş. Hem outlet hem bordo olmasina ragman yan linkindeki siyah modeldenm 40 ytl daha pahali
Ayni ürünü iki ayrı fiyatla satan tek site bunlar sanırım , hem de outleti esasindan pahali

!!-K.e.e.N-!!

1 Mayıs 2008; 9:51:06 

bordo'nun piyasası düşük demek ki!

PANASONIC 50PV70F • HARMAN KARDON AVR145 • PURE ACOUSTICS QX900 & SL-W10 • PHILIPS 5140 dvd player
amf23

1 Mayıs 2008; 9:51:22 

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Orjinalden alıntı: ganimutlu

Bu işte bi yanlışlık var.

TEKETEK

Teketekten forumu takip edenler var, yarın düzeltirler merak etme

Arkadaşlar, Dün geceki uyarımı hatırlatmak isterim, fotoğrafın yanlış olduğu belliydi ancak, dediğiniz gibi umut dünyası

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!..

SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
ganimutlu

1 Mayıs 2008; 9:59:32 

Arkadaşlar biz bişeyi unutuyoruz, teketek dream 77lerde yine kampanya yapmış dün gece satın aldım 361 ytl. Bence dream 77 almak isteyenler bunu kaçırmamalı... Umarım dream 77 ler beni tatmin eder.

@coyote

1 Mayıs 2008; 10:17:55 

quote:

Orjinalden alıntı: ganimutlu

Arkadaşlar biz bişeyi unutuyoruz, teketek dream 77lerde yine kampanya yapmış dün gece satın aldım 361 ytl. Bence dream 77 almak isteyenler bunu kaçırmamalı... Umarım dream 77 ler beni tatmin eder.

Koca kolonların kargosu yine 5 ytl mi?

PSN: coyote-TR

unpop

1 Mayıs 2008; 10:40:23 

sen daha uyumadın mı ya ? adama bak pusuya yatmış bekliyor

quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

ıyy slimdream ve bordo mu

yıkıldık iyimi

off yine benim hop işim unpop gibi başka bahara kaldı...

Saçmalık ama piyasa değeri 280 diyor, yine yanlışlık var. Diğer renklerinin piyasa fiyatı 400 civarı diyorlardı

ganimutlu

1 Mayıs 2008; 10:47:08 

Kargo 0 ytl gözüküyodu...

@coyote

1 Mayıs 2008; 10:49:41 

Yahu 1 adet zarf gönderiyorum yurtiçi kargo ile 6-7 ytl para alıyorlar. Bravo doğrusu teketek'e.

PSN: coyote-TR

!!-K.e.e.N-!!