Servise gönderdim,yapılıp geldi,"uygun olmayan hoparlörle kullanılmış" ibaresi vardı.Oysa onkyo yu aldığım en-plus uygun olduğunu söylemiş,bende ondan sonra almıştım.
aynen. ben gene haftanın 7 günü sabah 10 akşam 10 forumdayım .benım kadar takılan olmıcak sanırım forumun tarıhınde .
Bu aralar ben de fena sayılmam herhalde
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Servise gönderdim,yapılıp geldi,"uygun olmayan hoparlörle kullanılmış" ibaresi vardı.Oysa onkyo yu aldığım en-plus uygun olduğunu söylemiş,bende ondan sonra almıştım.
ben de qx900lerle kullanıyordum birşey olmadı,ama sen belki amfiden ohm ayarını yanlış yapmış olabilirsin.
Onkyonun ohm ayarı olarak sadece 4 ve 6 ohm seçeneği var,bizim pure ler ise 4-8 ohm. Yanlış olma ihtimali de yok.Yüksek sesle de fazla dinlemedim,çünkü aparmanda oturuyorum. Arızanın nedenini bir türlü çözemedim.
Pioneer PDP-427XA Plazma TV ... Sony DVP-NS76H DVD Player ... Sony STR-DA 1200 ES AVR ... Pure Acoustics Dream 77 (Siyah) ... Digiturk ... Logitech Harmony 525 Universal Remote ... Sony VAIO VGN-FE11H Notebook
Teketekten forumu takip edenler var, yarın düzeltirler merak etme
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI