Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Pure Acoustics Slimdream Set Kullanıcıları Köşesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: Pure Acoustics Slimdream Set Kullanıcıları Köşesi Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ayancıklı

12 Temmuz 2008; 15:39:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.

bende yamaha rx v 661 var bu sete

http://www.teketek.com/ev-sinema-paketleri/pure-acoustics-home-theater-set-slimdream-siyah-650w.html

bu hoparlörler ve
senin önerdiğin subwoofer yeterli midir

hoparlörler düşük mü gelir acaba

yada tek dream77 almak daha mı mantıklı olur

bu arada odam küçük öyle çok büyük değil. 20 metrekare civarında

önerlileriniz benim için çok önemli

çok teşekkür ederim..............

Ben şahsen slimdreamlara verilen paraya acıyorum, birde yamaha 661 ile kullanacağınızı yazmışsınız cihaza da yazık ediyorsunuz . Bu kolonlarla bu cihazın tam kapasiteli çalışacağını sanmıyorum. Yani cihaz kendini gösteremez, çünkü cihazın yanında hoparlörler çok basit kalıyor.

PANASONİC SA-HE 40 AMFİ : 200.00 ytl (kargo dahil)

http://forum.donanimhaber.com/m_24319007/tm.htm
pioneer 507XA plazma,vestel millenium wireles dmp 37inç lcd tv, panasonic bd30 , digitürk plus, dreambox 600 pvr , next 2000 dx plus usb , next 9500 d-smart , taplin skywalker , Philips HTS 3115/12 DVD - DivX Ultra
atokgozlu

12 Temmuz 2008; 21:15:33 

teşekkür ederim yorum için. dream 77 için ne dersin yada önerebilecegin bişeler varmı?

[DH] TOYOTA TAKIMI
1.6 Corolla Terra HB 2004
ayancıklı

13 Temmuz 2008; 14:54:56 

quote:

teşekkür ederim yorum için. dream 77 için ne dersin yada önerebilecegin bişeler varmı?

Dream 77 ler kendini kanıtlamış kolonlar. Pure acoustics serisinden piyasada tutulmayan sadece slimdream modeli .

pioneer 507XA plazma,vestel millenium wireles dmp 37inç lcd tv, panasonic bd30 , digitürk plus, dreambox 600 pvr , next 2000 dx plus usb , next 9500 d-smart , taplin skywalker , Philips HTS 3115/12 DVD - DivX Ultra
tasocu

14 Temmuz 2008; 11:09:13 

quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

Dream 77 ler kendini kanıtlamış kolonlar. Pure acoustics serisinden piyasada tutulmayan sadece slimdream modeli .

ayancıklı hepten yerin dibine sokmuşsun slimdreamleri. Üzüldüm vallahi. O kadar da kötü hoparlörler değil bence hatta o fiyata alınabilecek en iyilerden. Birçok standart ev sinema sistemine baktım birçoğundan daha iyi ses veriyor diyebilirim. Verdiğim paraya da acımadım. Sonuçta bu kulak, ihtiyaç vb. konuların ön plana çıktığı bir durum herkesin yorumu farklıdır, saygı duyuyorum. Slimdreamler için tutulmayan demişsin, neye göre bilemiyorum ama ben teketek'ten Yiğit Bey ile görüştüğümde 3 model arasında en çok satanın slimdream olduğunu söyledi. Ama alanların ne kadarı memnun bilemem. Araştırmak lazım.
Bana sorarsanda sesine lafım yok ama o kocaman firavun sandukası gibi koca şeyleri ben olsam evime sokmam. Zatende öylede yaptım. Dediğim gibi göreceli bir kavram.

ayancıklı

14 Temmuz 2008; 12:15:46 

quote:

Orjinalden alıntı: tasocu

quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

ayancıklı hepten yerin dibine sokmuşsun slimdreamleri. Üzüldüm vallahi. O kadar da kötü hoparlörler değil bence hatta o fiyata alınabilecek en iyilerden. Birçok standart ev sinema sistemine baktım birçoğundan daha iyi ses veriyor diyebilirim. Verdiğim paraya da acımadım. Sonuçta bu kulak, ihtiyaç vb. konuların ön plana çıktığı bir durum herkesin yorumu farklıdır, saygı duyuyorum. Slimdreamler için tutulmayan demişsin, neye göre bilemiyorum ama ben teketek'ten Yiğit Bey ile görüştüğümde 3 model arasında en çok satanın slimdream olduğunu söyledi. Ama alanların ne kadarı memnun bilemem. Araştırmak lazım.
Bana sorarsanda sesine lafım yok ama o kocaman firavun sandukası gibi koca şeyleri ben olsam evime sokmam. Zatende öylede yaptım. Dediğim gibi göreceli bir kavram.

Tasocu tabiki göreceli bir kavram , slimdreamların en çok satılan ürün olması çok kaliteli oluşundan değil fiyatının çok düşük olmasından kaynaklanıyor. Dream 77 lerin görüntüsüne gelince o kolonlar zaten küçüçük salona yakışmaz, ben büyük oluşundan özellikle memnunum .

ufukman

14 Temmuz 2008; 12:16:44 

Ben de SlimDream kullanıyorum çok tatminkar bir hop. diyemem tabi Dream 77 ler de 20m² lik odada tabut gibi durur performansına görede çok cüsseliler ayrıca üzerindeki 12cm lik hop. ler ne kadar tatminkar tartışılır ama seti 390ytl gibi bir fiyata gayet de makul... Ben Slimdream+SLW10:250ytl ye aldım. kendim için bir sonraki seviye Wharfedale 8.4 düşünüyorum. bir daha abuk subuk markalarla böyle bir macera istemiyorum.

~~~Satılık~~~~
Ibanez S470KA
Zoom 707II
Marshall VS265
MuSoniC

Sisteme Gözat

15 Ağustos 2008; 1:10:44 

Oturma odama yeni bi sistem almayı düşünüyorum. Pure acoustics slimdream hoparlör seti ve amfi olarak da yamaha rx-v 363 düşünüyorum. Sizce bu ikisi uyumlu olur mu? Ayrıca bunun dışında subwoofer almam gerekir mi? (kullanacağım oda 12 metrekare), subwoofer alırsam fiyat biraz fazla tutuyor. Yoksa çok da gerekli değil mi?
Ve bu ürünleri en uygun nereden ve kaça alabilirim nakit olarak en uygun fiyat veren yer neresi?

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
Adnan Ak

15 Ağustos 2008; 2:04:28 

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Oturma odama yeni bi sistem almayı düşünüyorum. Pure acoustics slimdream hoparlör seti ve amfi olarak da yamaha rx-v 363 düşünüyorum. Sizce bu ikisi uyumlu olur mu? Ayrıca bunun dışında subwoofer almam gerekir mi? (kullanacağım oda 12 metrekare), subwoofer alırsam fiyat biraz fazla tutuyor. Yoksa çok da gerekli değil mi?
Ve bu ürünleri en uygun nereden ve kaça alabilirim nakit olarak en uygun fiyat veren yer neresi?

Slimdream'leri subwoofer olmadan kullanırsanız performans alamazsınız, çünkü bu set yapısı itibariyle yeterince düşük frekans-bas ses üretemez. Bu yüzden film, müzik..vs tüm dinletileriniz çok yavan olacaktır. Odanızın küçük olması bu setin subwoofer gereksimini ortadan kaldırmıyor malesef.
Yukarıda söz ettiğiniz rx-v363 AVR ile uyum sorunu olmaz bu arada.

www.teketek.com Slimdream seti satıyordu, yine bu markanın sub'ı da mevcuttu bir aralar aynı sitede, bir bakın belki hesaplı gelebilir.

Saygılar
Adnan Ak
MuSoniC

Sisteme Gözat

15 Ağustos 2008; 2:26:27 

quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Slimdream'leri subwoofer olmadan kullanırsanız performans alamazsınız, çünkü bu set yapısı itibariyle yeterince düşük frekans-bas ses üretemez. Bu yüzden film, müzik..vs tüm dinletileriniz çok yavan olacaktır. Odanızın küçük olması bu setin subwoofer gereksimini ortadan kaldırmıyor malesef.
Yukarıda söz ettiğiniz rx-v363 AVR ile uyum sorunu olmaz bu arada.

www.teketek.com Slimdream seti satıyordu, yine bu markanın sub'ı da mevcuttu bir aralar aynı sitede, bir bakın belki hesaplı gelebilir.

ilginiz için teşekkürler, o sitede slimdream'in fiyatı makul geldi ama sub çok pahalı ya yok mu daha ucuza bulabileceğim bi yer doğubank falan?
Slimdream + slw10 sıfır alanlar ne kadar ve nerden aldıklarını yazarlarsa sevinirim

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
tasocu

15 Ağustos 2008; 8:10:43 

Arkadaşım bende teketekten slimdream+slw 10 aldım. teketek.com'dan şuan telefonu aklımda değil ama Yiğit Bey ile görüşürsen fiyatın yüksek olduğunu söyle bu konuda yardımcı olabilirmi diye sor bence. Ben çünkü öyle yaptım onunda cevabı fiyatın gerçekte bu olmadığı ve sistemin fiyatı otomatik olarak güncellediğinden dolayı fiyatın yükseldiği idi ve o fiyat üzerinden değilde yalan olmasın 160-180 YTL gibi bir fiyattan aldım. Yiğit Bey fiyatı güncelledi ve o fiyattan aldım. Birkaç gün sonra fiyat yeniden yükselmişti.

tiasonpenthe

15 Ağustos 2008; 9:29:45 

Selam arkadaşlar beni de ekleyin Dream77 kullanıcılarına, bu arada Dream77yi 1 aydır kullanıyorum, sanki hoplar kullandıkça daha güzel bir renkte ses veriyorlar...baslar gittikçe daha canlı hale gelmeye başladı...belirtiyim dedim yeni alanlar memnuniyetsiz olmasınlar rodaj süresini bi tamamlasınlar :D

teknika

15 Ağustos 2008; 11:03:17 

Cici şeylere benziyorlar.
soztutar

15 Ağustos 2008; 11:13:05