Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: Pure Acoustics Slimdream Set Kullanıcıları Kö�esi

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donaným / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: Pure Acoustics Slimdream Set Kullanıcıları KöÅ�esi Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
soztutar

30 Haziran 2008; 15:46:15 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

arkdasim eger 12 den kastin slw 12 ise hemen degistir derim onu piyasada iyiparayada sayiyorlar isin acikcasi onu bir yere itele kendini iyi bir sub al degisiklikten inanilmaz mutlu olucaksin garanti veriyorum :-)

quote:

Orjinalden alıntı: K/M/

selamlar

12 lık sub ım var

sesi açtığımda cızırtı da dıyemeyecegım bı ses gelıyo.bu işlerden anlamam ama tahmınım sub ın içindeki dolgu maddesinin yetersiz oluşu.

tahminim doğru mu ? sebebi başka mı ? sizde de oluyo mu ? bi önerisi olan var mı ?

saygılar...

pioneer DV600 (dvd player ayný zamanda SACD player )
Onkyo Tx-SR604 (Av receiver)
Sansui 2 kule + Pure acousticks QX900 5+1 kolonlar + onkyo sub 230w (toplamda 7+1)
DVD ve ANFI birbirine HDMI baglantý ile baglý
samsung 50''q91H
PS3 white..
eikinskjaldi

30 Haziran 2008; 16:36:14 

sagol söztutar arkadasým,
akþam denicem...akþam biçok þeyi denicem..yakýn zamanda altýný üstüne getiririm zaten anfinin de..þimdi kafa basmýyor daha yeniyiz bu iþlerde..

about:blank
archieduke

30 Haziran 2008; 17:06:44 

http://www.sanalmarketim.com/urun/5284a740047e81147bafd146a08d8bcb

sanalmarketimde urunun fiyatý 269$+KDVYE DUSMUS. nakitte 370 ytl seviyesinde. super.

| CORE2DUO E6750@3600 MHZ | MSI P35 PLATINIUM |2*1GB CORSAIR DDR2 675@ 900 MHZ | 2*320GB SAMSUNG SATA2 RAID 0 | PALIT 8800GT HDMI (700*2000) | 20X SAMSUNG DVDRW |16X ASUS DVD | NETGEAR DG-834GT| HP W2207 22" | LOGITECH WAVE + G5 | LOGITECH X540 | AOPEN H600B SILVERSTONE DECATHLON 650W
eikinskjaldi

30 Haziran 2008; 17:15:15 

juniorlarý eve kuralý daha 1 gün olmadý ama harbiden imrendim þimdi bu fiyata...gerci dediðim gibi juniorlar bile salonu dolduruyor hacim olarak bunlarý düþünemiyorum..içeri ilk giren bu frontlara odaklanýr ister istemez...yalnýz fiyat hakkaten süper...
güncel ikili sherwood+dream77 bence...392+390=782 liraya taþ gibi sistem...

tasocu

30 Haziran 2008; 20:39:20 

Arkadaþlar merhaba,

Pure Acoustics Slimdream almak niyetindeyim yalnýz bir sorum var. Bu amfi iþimi görürmü ; http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.018.4510.0001

Veya bu fiyat aralýðýnda bir tavsiyeniz varmý?

soztutar

1 Temmuz 2008; 10:08:38 

arkadasim isini gorur

eger HDMI ile goruntu aktarmayi dusunmuyorsan arkasinda komponent girisleri var onlarikullanarak goruntuleri aktarabilirsin optik ve coax girisleride var hele pure lar ilekullanmayi dusunuyorsan ev sinemasi icin bir sistem ariyorsan butce 1000 ytl yi gecmiyecek ise ikisi guzel bir karisim olabilir deamleri dinlemedimbilmiyorum ama onkyo isinigorur ama imkanin varsa dreamleri bir yerlerde dinle almadan once onun disinda bir problemin olmaz cok ust sinif bir cihaz degil cok kotude degil orta sýnýf fantazi pesinde degilsen paranida car cur etmek istemiyorsan iyi bir karisim birde sub alman lazim ama yoksa keyfini cikaramassin

quote:

Orjinalden alýntý: tasocu

Arkadaþlar merhaba,

Pure Acoustics Slimdream almak niyetindeyim yalnýz bir sorum var. Bu amfi iþimi görürmü ; http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.018.4510.0001

Sansui 2 kule + Pure acousticks QX900 5+1 kolonlar + onkyo sub 230w (toplamda 7+1)
samsung 50''q91H
PS3 white..
BRAVEHEART11

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 10:52:31 

quote:

Orjinalden alýntý: archieduke
http://www.sanalmarketim.com/urun/5284a740047e81147bafd146a08d8bcb
sanalmarketimde urunun fiyatý 269$+KDVYE DUSMUS. nakitte 370 ytl seviyesinde. super.

PURE ACOUSTICS Dream 77 Surround Hoparlör Seti.

Bugünkü kur üzerinden Garanti bankasý BonusCard'a %4 indirimli ve 5 taksitle 5 x 75YTL = 375YTL.
KARGO BEDAVA.
Sadece ön kolonlarýn 1 tanesi, net 25kg ve 110 (Yükseklik) x 20 (Geniþlik) x 40 (Derinlik) cm boyutlarýnda. Nerden baksanýz bu koca kolonlarýn hepsinin kargosu en az 100YTL tutar.

375YTL'ye 5 taksitle, bu fiyata daha iyi surround hoparlör seti yok !

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi BRAVEHEART11 -- 1 Temmuz 2008; 11:32:23 >
tasocu

1 Temmuz 2008; 10:56:52 

quote:

Orjinalden alýntý: soztutar

arkadasim isini gorur

eger HDMI ile goruntu aktarmayi dusunmuyorsan arkasinda komponent girisleri var onlarikullanarak goruntuleri aktarabilirsin optik ve coax girisleride var hele pure lar ilekullanmayi dusunuyorsan ev sinemasi icin bir sistem ariyorsan butce 1000 ytl yi gecmiyecek ise ikisi guzel bir karisim olabilir deamleri dinlemedimbilmiyorum ama onkyo isinigorur ama imkanin varsa dreamleri bir yerlerde dinle almadan once onun disinda bir problemin olmaz cok ust sinif bir cihaz degil cok kotude degil orta sýnýf fantazi pesinde degilsen paranida car cur etmek istemiyorsan iyi bir karisim birde sub alman lazim ama yoksa keyfini cikaramassin

quote:

Arkadaþlar merhaba,

Çok teþekkürler yardýmýn için. Bugün forumda yeni bir alternatif buldum. JVC RX - 5062RSL fiyatý buna nazaran daha uygun. Bu nasýldýr? Fazla soru sormakta istemiyorum ama, slimdream mi junior mu? Son soru olarak Philips 42" plazma aldým, bu iki avr' yi plazmaya baðlamakta sorun yaþar mýyým? (Tabiki ikisini birden deðil. )

eikinskjaldi

1 Temmuz 2008; 11:27:49 

tasocu,
slimdream ve junior arasýnda kaldýysan ve subwoofer almayý düþünmüyorsan junior al...ben 2 gündür test ediyorum sherwood anfi ile...stereo oldukca basarýlý diyebilirim...dün iced earth ile inlettim tüm apartmaný...ses seviyesi max 80 iken 60 seviyesinde bile fazla kalamýyorum...
anfi konusunda ise 1 gün önce davransaydýn sherwood anfiyi 392 ytl ye alabilirdin..þimdi fiyat 778 lira...senin bahsettiklerin arasýnda ise onkyo 304 jvc den daha önde bence...baðlantý çeþitliliði açýsýndan...hýzlýal bi ara onkyonun fiyatýný 415 e çekmiþti ama uzun zamandýr 489 lira..ayný fiyata yamaha 361 de var deðerlendirilebilecek...bence onkyo veya yamaha arasýnda tercih yap...forumda sefalenk nickli arkadas yamaha ile junior kullanýyor..ben sherwood ile junior kullanýyorum...

soztutar

1 Temmuz 2008; 16:27:04 

jvc ile onkyo arasýndaysan onkyo al bence daha nitelikli bir cihaz
sordugun avr lerde hdmi baglantisi olamdigindan en iyi ihtimal ile component vbaglantý ile baglarsin net goruntu alabilirsin

junior ve dreamleri dinlemdigim icin bisey soyliyemem sadece dreamlerdaha heybetli duruyor

quote:

quote:

Orjinalden alýntý: soztutar

arkadasim isini gorur

quote:

Arkadaþlar merhaba,

Çok teþekkürler yardýmýn için. Bugün forumda yeni bir alternatif buldum. JVC RX - 5062RSL fiyatý buna nazaran daha uygun. Bu nasýldýr? Fazla soru sormakta istemiyorum ama, slimdream mi junior mu? Son soru olarak Philips 42" plazma aldým, bu iki avr' yi plazmaya baðlamakta sorun yaþar mýyým? (Tabiki ikisini birden deðil. )

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi soztutar -- 1 Temmuz 2008; 16:27:45 >

samsung 50''q91H
PS3 white..
nickelx

2 Temmuz 2008; 12:24:15 

dream 77 ler bu fiyata þaþýrtýcý bukadar ucuza piano black .hiç dinlemedigim için on yargýlý yaklaþýyorum wharfedale crystal dinledim hoþuma gitti.acaba dream 77 ler iþçilik ve kalite olarak ve ses kalitesi olarak wharfedale in tadýnýn verirmi.

Dallamos

2 Temmuz 2008; 12:48:19 

Dream 77'ler nasýl bilmiyorum, dinleme imkaným olmadý. Bende Junior ve Crystal var. Crystaller çok daha iyi...

Juniorlar tabir yerindeyse biraz saðýr hoparlörler. Özellikle mid seslerde ayrýntýyý duyamýyorsunuz. Crystallerde ise mid ve tiz sesler en ince ayrýntýsýna kadar duyulabiliyor. Bas olarak da Crystal daha iyi diyebilirim.

tasocu

2 Temmuz 2008; 16:27:35 

eikinskjaldi ve söztutar yardýmlarýnýz için teþekkürler. Þuan teketek'ten itibariyle slimdream ve subwoofer sipariþimi vermiþ bulunmaktayým. Ayrýca nanomall'dan Sherwood RD-8701' in sipariþinide verdim. Saðolsun Savaþ Bey bayaðý ilgilendi. Ayrýca teketek'ten Yiðit Bey'de saðolsun bayaðý yardýmcý oldu. Telefonla görüþerek 272 YTL olan subwoofer'in fiyatýný 163,98 YTL' ye çektim. Ve sipariþimi verdim. Sub ile ilgilenen arkadaþlar var ise fiyat halen güncelliðini koruyor. Slimdream'de 184 YTL civarýnda.

eikinskjaldi

2 Temmuz 2008; 16:36:04 

hayýrlý olsun tasocu güle güle kullan...
zaten slimdreamleri sub olmadan almak pek mantýklý olmazdý..iyi yapmýþsýn...juniorlara göre daha estetik bir tercih...sub ile birlikte de iyi performans vereceðini düþünüyorum..
yalnýz sherwood kampanyasý bitmiþti umarým eski fiyattan almýþsýndýr...yeni fiyat biraz fazla..
dediðim gibi hayýrlý olsun tekrar

electromania

2 Temmuz 2008; 16:43:04 

Sherwood unuz hayirli olsun. Bende aldim R-871 Newcastle serisi. Hepimize hayýrlý ugurlu olsun

tasocu

2 Temmuz 2008; 16:51:41 

Saðolun arkadaþlar. Sherwood þuan yolda akþama bende olur. Heyecanla bekliyorum. Umarým iyi bir seçim yapmýþýmdýr. Hoparlörlerde yarýn veya en geç cuma elimde bir aksilik olmazsa. eikinskjaldi Sherwoodu 448 YTL 12 taksite aldým yani sitedeki fiyata almadým. Öyle olsaydý zaten Onkyo alacaktým. Benide clube dahil ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi tasocu -- 2 Temmuz 2008; 17:25:57 >

tasocu

2 Temmuz 2008; 16:54:33