Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Z6 FirstMod v1.2 ile video dosyalarini acma ve daha bir cok yenilik

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Z6 FirstMod v1.2 ile video dosyalarini acma ve daha bir cok yenilik Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MyWoRlD

23 Nisan 2008; 13:55:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Daha once mx220 kullaniyordum ve epey hosuma gitmisti. Ama iki yil boyunca telefonuma takoz denilince epey arastirdiktan sonra Z6 almaya karar verdim. Sifir haliyle oyuncak gibi kaliyor mpx220 nin yaninda ama linux var sonucta ve illa birileri birseyler yapmistir dedim. Epey arastirdim turkce sitelerde zaten yok gibi bu olay. Rusca ve ingilizce sitelerden arastirip epey birsey ogrendim. Ve sonuc olarak telefonu modladim suanki yeni ozellikler;

-yeni skin (+ modladiktan sonra 10 tane skin ekleyebilirsiniz);
-bluetooth`u sinirsiz acik birakaliyorsunuz;
-iphone sesleri, yeni tus takimi sesler vs...;
-acilis ve kapanis efektleri;
-kamerada ufak degisiklikler (pek fark goremedim kalite olarak);
-Telnet ve FTP (acikcasi pek kurcalamadim);
-TXT dosyalarini kitap seklinde okuyabileceginiz bir program;

-MP Player ; Avi, Mpeg, Flv dosyalarini acabiliyorsunuz!

Kurulum:
(Not; kurulumdan once Motorola Phone Tools ile telefonunuz yedegini alin; telefon tefteri falan)

FirstModz6_v1.2_by_rafiki.rar dosyasini bir yere acalim RSDlite programini bi kuralim oncelikle. Telefon kapaliyken * ve # tuslarina beraber basili tutarak aciyoruz sonrasinda siyah boot ekrani goruceksiniz. Telefonun usb kablosunu bagliyoruz(Motorola Phone Tools acik olmasin) RSDlite i aciyoruz oradan daha once bi yere acmis oldugumuz FirstModz6_v1.2_by_rafiki.sbf dosyasini gosteriyoruz ve starta basiyoruz. Bitince telefon yeniden acilacak. Daha sonra Flash.rar in icindeki dosyalari hafiza kartina atin ve telefonu yeniden baslatin. Kurulum bu kadar simdi kullanimi;

Dosyalari uzerine tiklayarak acamazsiniz yukledigimiz programdan acmamiz gerekiyr. Telefonun menusunden firstmod/MPplayer i secip dosyayi gostermeniz gerekiyor. 0 tusu sesi aciyor diger tuslari da kurcalayarak ogrenirsiniz. Text okuma programinda da ayni sekilde firstmod/MPlayer`dan FBreader i actiktan sonra dosyayi gostermeniz gerekiyor.
Tema eklemek icin ise telefondaki .skins klasorune 0-9`a klasor olusturup indirdiginiz skinleri atabilirsiniz. Skini klasore attiktan sonra telefonda Menu/Tema/Yeni_tema_olustur dedikten sonra sag pencerede en altta skin yazan yere tiklayip attigimiz skini seciyoruz.

Hepsi bu kadar umarim yardimci olabilmisimdir.

http://www.4shared.com/file/37509400/301ecdfd/FirstModz6_v12_by_rafiki.html?dirPwdVerified=e66891f0
http://rs215.rapid share.com/files/52256421/RSDLite_3.9.msi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWoRlD -- 23 Nisan 2008; 14:43:43 >

heartless

23 Nisan 2008; 14:35:43 

Eline sağlık, Z6 için www.motoevolution.net adresinde kaynak bolluğu var ama ispanyolca. Google sorunsuz çeviriyor.

Kolay gelsin. Güzel çalışma.

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
El Fuego

23 Nisan 2008; 20:02:12 

Linux'lu bir cihazı modlamak bu kadar basit mi Daha zor sanmışımdır hep.

Eline sağlık, yararlı bilgilendirmen için

HP iPAQ Business Navigator 614c WM06 520 MHz 4 GB SanDisk
Motorola ROKR E8 Linux 500MHZ

El Fuego is a member of DH Motorola CLUB

pocketpc.gen.tr
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Z6 FirstMod v1.2 ile video dosyalarini acma ve daha bir cok yenilik Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Devil May Cry 4
Şeytan savaşları başladı
WEB Dersleri Blog lara giriş 3
Artık Bloğumuzu kuruyor ve ayarlarını yapmaya başlıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç