Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS SPE2010CC 160GB 2.5" USB2.0 TAŞINABİLİR DİSK hakkında bilgi...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> PHILIPS SPE2010CC 160GB 2.5" USB2.0 TAŞINABİLİR DİSK hakkında bilgi... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
iso_13

23 Nisan 2008; 13:42:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

PHILIPS SPE2005CC 120GB 2.5" USB2.0 TAŞINABİLİR DİSK veya PHILIPS SPE2010CC 160GB 2.5" USB2.0 TAŞINABİLİR DİSK

hakkında bilgisi olan kullanan varmı sadece usb ile mi çalışıyor yoksa harici güç girişine ihtiyaç varmı ısınma problemi yada başka herhangibir karşılaşılan problemi varmı yardımcı olursanız sevinirim..

veya almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz.. birde ben sadece usb den çalışmasını haricen bir güç girişinin olmamasını tercih ediyorum taşınabilirlik ve kullanış bakımından önerilerinizi bekliyorum....

şimdiden teşekkürler......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso_13 -- 23 Nisan 2008; 14:26:26 >

hrnayn

23 Nisan 2008; 20:24:16 

2,5 yazanların hepsi usb den çalışır 3,5 lar harici güç ile çalışır

"Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras, ilim gibi şeref olmaz."
cyclone__

1 Mayıs 2008; 0:58:35 

2.5" almayı düşünüyorsan western digital al derim

adil07

1 Mayıs 2008; 22:48:36 

tavsiye ederim ben teknosadan aldım 164 ytl 160 gb saat gibi çalişior ısınma ve ses yok

iso_13

2 Mayıs 2008; 21:54:39 

quote:

Orjinalden alıntı: cyclone__

2.5" almayı düşünüyorsan western digital al derim

aslında evet almayı düşünüyorum ama bi türlü karar veremedim hangisi diye uss girişli harici bir güç girişi olmamasını istiyorum tabi diğer özellikler ısınma probbeli ses problemi olmaması önemli diğer ayrıntılar tabi bide unutulmaması gereken boyutu yani küçük olması.
bu özelliklerde ne alabilirim diye bi türlü karar veremedim yani tam olarak emin olamıyorum..

heavyy
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

3 Mayıs 2008; 11:06:28 

Arkadaş, bahsettiğin disk ten aldım, 160gb, usb den çalışıyor, herhangibir güç girişine ihtiyacın yok,
Güç girişine ancak bazı laptoplara bağladığında ihtiyaç olabilir çünkü laptop un disk e verdiği güç yetersiz olabilir.
Ayrıca bu harddisklerin içinde Hitachi marka disk var. Tek kelime ile süper. Kesinlikle tavsiye ederim.
Windows Vista ya tam uyumlu, tak çalıştır. Anliyacağın yeni bir cihaz 2008 yılında çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 3 Mayıs 2008; 11:06:39 >
ismailkaraca

3 Mayıs 2008; 11:14:51 

quote:

Orjinalden alıntı: heavyy

Arkadaş, bahsettiğin disk ten aldım, 160gb, usb den çalışıyor, herhangibir güç girişine ihtiyacın yok,
Güç girişine ancak bazı laptoplara bağladığında ihtiyaç olabilir çünkü laptop un disk e verdiği güç yetersiz olabilir.
Ayrıca bu harddisklerin içinde Hitachi marka disk var. Tek kelime ile süper. Kesinlikle tavsiye ederim.
Windows Vista ya tam uyumlu, tak çalıştır. Anliyacağın yeni bir cihaz 2008 yılında çıktı.

hangi marka ve modelinden aldınız?

İSMAİL KARACA/DENİZLİ
ACER ASPİRE 5710G - CORE DUO T2450 2.0GHZ - ATİ RADEON HD2300 up to 896MB - 2GB DDR2 - 120GB HDD - 15.4 WXGA CRYSTALBRİTE LCD - DVD SUPER MULTİ DOUBLE LAYER - BLUETOOTH - CARD READER - CRYSTAL EYE WEBCAM + SEAGATE 320GB EXTERNAL H
heavyy
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

6 Mayıs 2008; 21:15:20 

PHILIPS SPE2010CC 160GB 2.5" USB2.0
Miralge

12 Mayıs 2008; 1:25:03 

kablosu kendi üzerinde sanırım , kabloya bir şey olursa değişebliyormu

quote:

Orjinalden alıntı: heavyy

PHILIPS SPE2010CC 160GB 2.5" USB2.0

Namaz Kılmak Bedava, Kumar Oynamak ParayLa... Oruç Tutmak Bedava, İçki İçmek ParayLa... ALLAH'a İman Bedava, Haram Yemek ParayLa.. Kısacası Cennet Bedava , Cehennem ParayLa...
burbarian

12 Mayıs 2008; 11:04:12 

quote:

Orjinalden alıntı: Miralge

kablosu kendi üzerinde sanırım , kabloya bir şey olursa değişebliyormu

Evet bu soruyu ben de merak ettim.Benim de ilgimi çekti bu ürün.Tak-çıkar şeklinde bir kablo mu yoksa bozulduğu zaman servise mi gitmek zorunda?Kullanan biri açıklarsa çok yardımcı olur.Teşekkürler.

XCLIO A-380, Intel D915 GEV, P4 3GHz 1MB 800MHz LGA 775 HT üzerine Zalman 9500 CPU Cooler ,Sapphire Radeon X1800XL üzerine Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro , Kıngston Dual DDR2 533MHz 2x2Gb Ram, Sony SDM-HS95 19'' LCD monitör,Asus Double Layer DVD-RW+LG DVD-RW,Seagate 200GB+Samsung 250Gb HDD, Creative Audigy2 ZS 7.1, MS Sidewinder Mouse, Razer Barracuda HP-1 kulaklık, Titan DKT XL Pad , Z-5500
iso_13

13 Mayıs 2008; 16:48:20 

arkadaşlar hala bi hardisk alamadım ama araştırmalarım sonucunda bazı kanılara vardım bunları sizlerle paylaşmak istedim..

PHILIPS SPE2010CC 160GB 2.5" USB2.0 gidip baktığımda boyut olarak bana biraz büyük geldi onun dışında bi kaç markaya daha baktım ve hem fiyat olarak hemde belkide daha zarif gözüken..

SMARTDISK 2.5” 250GB 5400 PRO SIYAH 2.0 ve fiyatıda daha uygun gibi SMART DISK - TDISMD00051 SMARTDISK PRO 2,5" 160GB SATA 135tyl SMARTDISK 2.5” 250GB 5400 PRO SIYAH 2.0 187ytl fakat boyutları yada ısınma ses gibi problemleri varmı bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirseler sevinirim bi kaç kişiye sordum boyutu daha küçük cevabı aldım fakat sağlıklı bi cevap olmadığı için bilgisi olan arkadaşlara tekrar sormak istedim...

snoopcess

14 Mayıs 2008; 14:33:58 

Yukarıda bahsi geçen ürünler benim hergün sattığım ürünler, kısaca yazıyım...

Philips - Rakiplerine göre bariz bir şekilde daha büyük, kalitesiz ve basit bir kasası vari sanırım plastik..buna bağlı olarak, kullanılan malzemeden dolayı sanırım bayağı br hafif...Taşıma kılıfı yok...İçinden Hitachi ve Seagate ağırlıklı diskler çıkıyor...160GB'lığı 155YTL civarında..

Western Digital - İçinde kendi diskini kullanıyor, Taşıma kılıfı yok, Boyut olarak standartlarda, ağırlık olarak standartlarda..Şıklık konusunda bence üstüne yok fakat parlak olması şık olmasının dışında çok büyük dezavantajlarda getiriyor, parmak iziniz bile bir kere bastırınca çok felaket iz bırakıyor, düştüğünde veya çizildiğinde nasıl görüneceiğini bilmek bile istemezsiniz...en büyük dezavantajı aşırı parlak bir yüzeye ve buna bağlı olarak çizilme ve iz bırakma olayının çok olması...ve fiyatı, diğerlerine göre biraz daha pahalı gibi...160GB'lığı 165YTL civarında

SmartDISK - İçinden deri taşıma kılıfı çıkıyor, Samsung 8mb cache li diskler kullanılıyor, Boyut, ağırlık ve şıklık olarak en ağır basanı Samrtdisk...Tek tuşla işletim sistemi ve dosya yedekleme özelliğine sahip...Ayrıca çalışır durumda iken en şık görünende Smartdisk...Plastik gövde üstüne Alimünyüm kenarlık ve korumalıklar kullanılmış bu sayede hem çok ağır deil hemde sağlamlık ve şıklık dengesi tutturulmuş...160GB'lığı 135YTL civarında...

XS Exstra Small - Yeni bir marka, içinde Samsung disk kullanılıyor, Sata disk kullanılıyor...İçinden soft case denilen taşıma kılıfı çıkyor, 90günlük norton Antivirüs Internet Security çıkıyor..Ayrıca daha sonra satın almak isterseniz NAV Kutulu modellerde %50 indirim yapılıyor...Çok güzel düşünülmüş birşey var, içinden gözlük camlarını temizlediğimiz bezlere benzer bir temizleme bezi çıkıyor..3Yıl Disk garatisi veriliyor..Sportif bir görüntüsü var, rakiplerine göre kasa malzemesinden dolayı biraz daha ağır...160GB'lığı 160YYL civarında...

Daha çok marka var ama tercihlerini yukarıdakilerden ve Özellikle benim tavsiyem ve tercihim olan SmartDisk'ten yana yap...Umarım yardımcı olabilir bu yazdıklarım..

İyi forumlar..

TOMORROW NEVER COMES UNTIL IT'S TOO LATE...
tonyG

15 Mayıs 2008; 1:04:22 

XS hakkındaki yoruma katılıyorum, ben de 120 GG lık var, 320GB tı bekliyorum almak için. Şu andaki en sessiz disk, özel Samsung'un bu konuda patenti var zaten. Görünümü de çok şık.

ismailkaraca

15 Mayıs 2008; 8:04:59 

quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

Philips - Rakiplerine göre bariz bir şekilde daha büyük, kalitesiz ve basit bir kasası vari sanırım plastik..buna bağlı olarak, kullanılan malzemeden dolayı sanırım bayağı br hafif...Taşıma kılıfı yok...İçinden Hitachi ve Seagate ağırlıklı diskler çıkıyor...160GB'lığı 155YTL civarında..

Western Digital - İçinde kendi diskini kullanıyor, Taşıma kılıfı yok, Boyut olarak standartlarda, ağırlık olarak standartlarda..Şıklık konusunda bence üstüne yok fakat parlak olması şık olmasının dışında çok büyük dezavantajlarda getiriyor, parmak iziniz bile bir kere bastırınca çok felaket iz bırakıyor, düştüğünde veya çizildiğinde nasıl görüneceiğini bilmek bile istemezsiniz...en büyük dezavantajı aşırı parlak bir yüzeye ve buna bağlı olarak çizilme ve iz bırakma olayının çok olması...ve fiyatı, diğerlerine göre biraz daha pahalı gibi...160GB'lığı 165YTL civarında

SmartDISK - İçinden deri taşıma kılıfı çıkıyor, Samsung 8mb cache li diskler kullanılıyor, Boyut, ağırlık ve şıklık olarak en ağır basanı Samrtdisk...Tek tuşla işletim sistemi ve dosya yedekleme özelliğine sahip...Ayrıca çalışır durumda iken en şık görünende Smartdisk...Plastik gövde üstüne Alimünyüm kenarlık ve korumalıklar kullanılmış bu sayede hem çok ağır deil hemde sağlamlık ve şıklık dengesi tutturulmuş...160GB'lığı 135YTL civarında...

XS Exstra Small - Yeni bir marka, içinde Samsung disk kullanılıyor, Sata disk kullanılıyor...İçinden soft case denilen taşıma kılıfı çıkyor, 90günlük norton Antivirüs Internet Security çıkıyor..Ayrıca daha sonra satın almak isterseniz NAV Kutulu modellerde %50 indirim yapılıyor...Çok güzel düşünülmüş birşey var, içinden gözlük camlarını temizlediğimiz bezlere benzer bir temizleme bezi çıkıyor..3Yıl Disk garatisi veriliyor..Sportif bir görüntüsü var, rakiplerine göre kasa malzemesinden dolayı biraz daha ağır...160GB'lığı 160YYL civarında...

Daha çok marka var ama tercihlerini yukarıdakilerden ve Özellikle benim tavsiyem ve tercihim olan SmartDisk'ten yana yap...Umarım yardımcı olabilir bu yazdıklarım..

İyi forumlar..

snoopcess çok teşekkürler bu aydınlatıcı bilgilerinden dolayı.Kafamdakiler netleşmeye başladı.

İSMAİL KARACA/DENİZLİ
ACER ASPİRE 5710G - CORE DUO T2450 2.0GHZ - ATİ RADEON HD2300 up to 896MB - 2GB DDR2 - 120GB HDD - 15.4 WXGA CRYSTALBRİTE LCD - DVD SUPER MULTİ DOUBLE LAYER - BLUETOOTH - CARD READER - CRYSTAL EYE WEBCAM + SEAGATE 320GB EXTERNAL H
iso_13

16 Mayıs 2008; 19:57:02 

quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

İyi forumlar..

bilgiler için çok teşekkürler gerçekten faydalı oldu benim için SmartDISK almayı düşünüyordum ama fikrim netleşmemişti sayende netleşti teşekkürler.. paylaşımın için saol.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso_13 -- 16 Mayıs 2008; 19:57:31 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> PHILIPS SPE2010CC 160GB 2.5" USB2.0 TAŞINABİLİR DİSK hakkında bilgi... Sayfa: [1]
Buraya git: