Arkadaslar Cok garıp bir olay Mİkrofonla konusamıyorum..Kulaklıgın 2 tane gırısı var takıyorum bılgısayara (kualklık ve mıkrofon ) olmak sartıyla mıkronun taktıgımda ses cıkıyo tızzzzzzzzZZzzzz... Ama kulaklıgın yerını mıkrofona taktıgımda Dınledıgım yerden konusuyorum Ayarı vardır dedıler ama ...nasıl bır ayar olabılır ?
HANI DANDIK DICEM AMA MARKA PHILIPS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crosted -- 24 Nisan 2008; 12:29:35 >
_____________________________
Türkiyenin En Gelişmiş Counter-Strike CLaNı ThE^BlOOd_WaR
onun ayarı mayarı yok. kulaklık ve mikrofonun çalışma prensibi aynıdır. biri titreşimleri sinyale çevirir ve daha hassasdır. kulaklık ise sinyalleri titresime çevirir ve daha katıdır. kulaklıgını mikrofon olarak kulanabilirsin ama tiz sesleri duyman zor olur ayrıca ureteceği sinyal fazlalıgı ses kartına sorun acabilir. tavsiyem her urunu kendi jack ında kullanmandır. eger mikrofon takıldıgında çalışmıyorsa veya cızırtı falan yapıyorsa bu konuyla ayrıyetten ilgilenmelisin.
kolay gelsin.
_____________________________
by_sanalexpress
core2duo(E6320)1,86ghz 4 mb 1066 khz, asus P5B core2 dual LGA775 ,1024mb 667mhz kingston, 250 GB seagate 8 mb, 512 MB ati X550, Asus TA-9A1 350 watt, samsung DVD+RW 18x, datron 19" LCD,creative bluetooth, 23in1 kart okuyucu, logitech kablosuz klavye mouse, Hp office jet 3180, pegasus 5.0 MP web cam,el yapımı 5+1 MS vista ultimate