Vodafone live! ile Müzik, Oyun Resim, Video indirebilir, haberleri, maç sonuçlarını, astroloji yorumlarını ve daha fazlasını cebinizden kolayca takip edebilirsiniz. Üstelik 21 Nisan 2008 tarihinden itibaren Vodafone live!'da dolaşmak 3 ay süreyle bedava! Bu fırsattan yararlanmak için GPRS destekli cep telefonunuzun ayarlarını yaptırmanız yeterli!
Telefonunuzun live! ayarlarını aşağıdaki yöntemlerden dilediğinizi kullanarak hemen yaptırabilirsiniz SMS: Mesaj metni olarak LIVE yazın 7048'e göndererek IVR: 7048’i arayıp Self Servis Şifrenizi girdikten sonra ilgili menü adımlarını takip ederek Müşteri Hizmetleri: 4440542 Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayarak
Dostum nickinde olduğu gibi artık çok geç Turkcell aldı piyasayı
Gece evinizde yalnızsınız... sıkıldınız ve canınız herzamanki gibi internete girmek istedi... Birkaç siteye baktıktan sonra maillerinizi kontrol etme zamanı geldi... Çok ilginç bir mail hem de en yakın arkadaşınızdan gelmiş... Maili açıyorsunuz... arkadaşınız size bir fotoğrafını göndermiş... Fakat fotoğraf hiç de sıradan değil... Arkadaşınız korkunç bir durumda sizden yardım istiyor... fotoğrafa dikkatle bakıyorsunuz... biraz daha dikkatli bakıyorsunuz.... ve D@bbe virüsü size de bulaşmış oluyor... D@BBE
Dostum nickinde olduğu gibi artık çok geç Turkcell aldı piyasayı
bana ne kardeşim piyasayı kimin aldığından babamın firmasımı bu operatörler herkes kendine en uygun tarife neredeyse o operatörü kullanıyor o kadar kafanıza takmayın böyle şeyleri bir de bu konu içinde neden böyle bir şey söylediniz hala anlamış değilim
Aslında demek istediğim kimse işini adam akıllı yapmıyor birisi bişe çıkartıyor öteki ona karşıt başka birşey çıkartıyor örneğin vodafonede 5dksi 1 kontör çıktı turkcell 10 dksi 1 kontör yaptı inadına artık birbirleriyle dalaşmayı bırakıp kendi işlerine baksalar daha iyi olur ama böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum devamlı böyle birleriyle dalaşıp dururlar.
Gece evinizde yalnızsınız... sıkıldınız ve canınız herzamanki gibi internete girmek istedi... Birkaç siteye baktıktan sonra maillerinizi kontrol etme zamanı geldi... Çok ilginç bir mail hem de en yakın arkadaşınızdan gelmiş... Maili açıyorsunuz... arkadaşınız size bir fotoğrafını göndermiş... Fakat fotoğraf hiç de sıradan değil... Arkadaşınız korkunç bir durumda sizden yardım istiyor... fotoğrafa dikkatle bakıyorsunuz... biraz daha dikkatli bakıyorsunuz.... ve D@bbe virüsü size de bulaşmış oluyor... D@BBE