Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yanlış yermi bilmiyorum ama bi bakın bişey lazım :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Yanlış yermi bilmiyorum ama bi bakın bişey lazım :) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
topalsolucanxD
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

23 Nisan 2008; 11:22:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ya arkadaşlar bana o kabloları saran fosforlu şeyden lazım adını bilmiyorum da adı nedir ve verde satılır yazarmısınız acaba
System_muro

23 Nisan 2008; 11:33:39 

sanal alışweriş yapcan:D yoksa şehri gez bulamassın hele bide antepse benim gibi ayakların şişene kadar geze kredi kartım olmadı içinde alamıorum babamınkide sanal alışverişe kapalı :D

[/size]
topalsolucanxD
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

23 Nisan 2008; 12:29:00 

adı ney onu bi bilsem sitelerden alış veriş yapıcam yada ona göre arıcam ismini bilen yazarsa sevinirim
bmurat07

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 13:19:16 

kabloları kaplayan o şeyin adı UV kablo kaplama

Ayrıca Firebal.net e sonuna kadar guvenebılırsın

tarafımdan satılmakdadır el yapımı olrak

Led NEon satılır--Plexi satılır--carbonfiber satılır--Uv kablo kaplama satılır--Yan kapak Kesilir

REFERANSLAR
VISION--Penryn----Runoo-ermanunal01---Siyahimsi---575m---we_dream--aziz.alptekin---thack_can -----Necoinside---lonely_man--topalsolucanxD

xmanyaqx

5 Mayıs 2008; 2:21:06 

arkadaslar yeri burası değil ama,

SilverStone Power Supply Sessizleştirici alacağım fakat nasıl kullanacağım ıbılmıyorum firebal in sitesinde,
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=sst-pp02

kullanımı hakkıında bilgi vermemişler power supply in yerine sığmayacağına göre ne yapmam gerekiyor?

Ayrıca bir fikir buldm..
Power supply im 230 wattlık, ama okadar çok uğultu yapıyorki müzik açıkken bile başınız ağrıyor..
simdi kasanın içinde ps nin fanına uyacak bir boyutta fan var ve sanırım bu fanların maximum watt sınırları aynı.?
ben sımdı bu buldugum fanı psu nun ıcındekı fanla değiştirsem ne fark olur ısı olarak?
internette çok aradım fakat bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.

--- BOSS ---
kaaann

5 Mayıs 2008; 19:16:47 

fark olmaz ama dikkat et fanı ters takma. psunun arkasındaki fanlar egsoz fandır. havayı dışarı üfletçen yani he bu arada psu fanları kasa içindeki gibi takılmaz. direk pcb üzreine lehimlidir. lehim makinan yoksa yapamazsın yani. yada içindeki fanın kablolarını kesip yeni fanınkileri kesik kablolara bağlıycan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaaann -- 6 Mayıs 2008; 16:39:58 >

ASUS Striker II Formula|INTEL Q9450|MSI 9800GX2|HighPower RockSolid 1000WATT|OCZ ReaperX 2X2GB CL4 800MHZ|2XSEAGATE 250GB 410AS+320GB SEAGATE 620AS|LG DVD RW+LG COMBO|CoolerMaster CMStacker 810|PHILIPS 240BW 24"
http://mahirates.deviantart.com
xmanyaqx

7 Mayıs 2008; 22:59:04 

ama ben geçen aksam power supply in fanını cıkartıp temızledım bı guzel soketlıydi hepsi anyı sanırsam 3 pinli.... ne marka bir fan almalıyım acaba xS ayrıca pwer supplydeki fan içine doğru üflemiyormu? yanlısmı bılıyorum.. içindeki ısınan materyeli sogutmak değilmi görevi içeri giren bir hava yokki çıkartsın :D

Ayrıca kasamın kapağına flexy takmayı dusunuyorum fakat bundan once bırsey yaptım mantıklımı deılmı onu bilmiyorum, öndeki egsoz fanı ( hdd nin önünde duruyor önünde filtre oldugundan hava alamıyor die) çıkartıp yan kapaktaki havalandırma delğine taktım, fakat bu fan içindeki havayı dısarı verıyor. ilk basta ıcerı hava versın dıe takmıstım fakat sonra öbür türlü taktım içindeki sıcak havayı cıkartır die.. mantıklı bisimi yapmısım sizce?

tesekkürler yinede ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmanyaqx -- 7 Mayıs 2008; 23:53:27 >

--- BOSS ---
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Yanlış yermi bilmiyorum ama bi bakın bişey lazım :) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lg SuperMulti Dvd Yazıcı
Bu videomuzda SecurDisc teknolojisini ve bu teknolojiyi kullanan Lg dvd yazıcıyı inceliyoruz.
I Can Football Basın Lansmanı
Vestel in sponsor olduğu dünyanın ilk MMFulbol oyunu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir