Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
GiGABYTE P35 KULLANANLAR ...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> GiGABYTE P35 KULLANANLAR ... Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
madmaxibo

23 Nisan 2008; 1:47:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Gigabyte P35 çipsetli Anakart kullanıcıları Derneği Lokali

(P35C Kullananlar dahil değildir)

Arkadaşlar benim anakart EP35 DS3...

Soru sorarken anakartınızın tam modelini yazarsanız daha iyi olur.
_____________________________________________________________________________________________________________________________

İnternet bağlantısı kesildiği zaman bazı P35 anakartlarda pc donuyor.Anakartın Driver DVD sinden yükleme yaptıysanız yeni LAN Driver indirip yüklemek sorunu çözüyor.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

Gigabyte Anakartlarda Bios Update (Güncelleme) Nasıl yapılır... (Soran arkadaş buradan okur...Başka ihtiyacı olan da olur belki..)

Bios update Windows üzerinden nasıl yapılır anlatmaya çalışacağım.Zaten kullanımı basit bir program yapılmış...
Fakat , Bios update sırasında elektrik kesintisi olursa Anakart yanıyormuş.Ben 4-5 defa yaptım, elektrik kesintisine rastlamadım o sırada...Zaten 15 saniye kadar sürüyor topu topu...
Dikkat...BU RİSKİ GÖZE ALMAM DİYORSANIZ YAPMAYIN.SORUN ÇIKMASI DURUMUNDA BUNDAN KENDİNİZ SORUMLU OLURSUNUZ, BEN DEĞİL !!!!

---önce buradan Gigabyte firmasının bios update için hazırladığı @BİOS programını indirin.

--- Daha sonra buradan Anakartınızın modelini seçerek güncel biosu indirin.Revizyonuna da dikkat edin... (benim anakrt rev2.1 mesela )

---Anakartınızın modelini seçtikten sonra açılan sayfada BİOS linkine tıklarsanız tüm bios sürümleri görüntülenir...en üstteki en son versiyondur...zaten sayılar artarak gidiyor...

---Biosu indirdikten sonra çift tıklayarak klasöre çıkartmanız gerekiyor...Bios update yaparken de çıkan pencereden bu klasörü seçip EP35DS3.f3d gibi ismi olan dosyayı seçiyorsunuz...Bendeki ismi bu sizde de anakartınızın modeli ve sonunda bios sürümü yazar

Programı kurup açın..(Bu sırada başka programlar açık olmasın mümkünse...tüm programları kapatın..)

Önce yanında 1
yazan yere tıklayıp şu an kullandığınız biosu kaydedebilirsiniz...Daha sonra isterseniz bunu tekrar yükleyebilmek için.

Sonra yanında 2
yazan yere tıklayıp indirdiğiniz yeni biosu seçin...bekeyin...yüklemeye hazır olduğunda uyaracaktır..
---Yeni bios yüklensin mi diye bi soru çıkıyor... OK deyin ve 15 saniye içinde yüklenecektir....(Bende 10-15 saniye kadar sürdü..Süre değişebilir ama dakikalarca sürecek biş iş değil..) )

Umarım eksik bişey kalmamıştır...... KOLAY GELE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmaxibo -- 29 Nisan 2008; 13:31:45 >

İntel Çift Hipotalamuslu Beyin D945@4080MHz // Gigabyte EP35 DS3 Sinir sistemi // AOpen İskelet // LG 17'' LCD gözler // Microsoft Parmaklar // Veritech800 2GB Single @960MHz // LC Power 550W SuperSilenT
*Furious*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Nisan 2008; 1:52:05 

lokal mi

dernek yazsaydın

madmaxibo

23 Nisan 2008; 1:53:04 

Ardakaşlar bu tür ve DoubleBİos Anakart kullananlara bir sorum olacak :

İkinci biosu nasıl ayarlıyoruz/yüklüyoruz ?
Bios değiştirmeden son çıkan biosu ikinci bios olarak yüklemek mümkün mü ?

Değilse bu çift bios ne işe yarıyor ?

benim anakart EP35 DS3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmaxibo -- 23 Nisan 2008; 3:46:28 >

İntel Çift Hipotalamuslu Beyin D945@4080MHz // Gigabyte EP35 DS3 Sinir sistemi // AOpen İskelet // LG 17'' LCD gözler // Microsoft Parmaklar // Veritech800 2GB Single @960MHz // LC Power 550W SuperSilenT
madmaxibo

23 Nisan 2008; 1:55:24 

quote:

Orjinalden alıntı: forious

lokal mi

dernek yazsaydın

Yazdım zaten arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmaxibo -- 23 Nisan 2008; 2:15:05 >

*Furious*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Nisan 2008; 1:57:37 

quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

Ardakaşlar bu tür ve DoubleBİos Anakart kullananlara bir sorum olacak :

İkinci biosu nasıl ayarlıyoruz/yüklüyoruz ?
Bios değiştirmeden son çıkan biosu ikinci bios olarak yüklemek mümkün mü ?

Değilse bu çift bios ne işe yarıyor ?

P35C kullanıcısı oalrak cvp veriyim o da sana he bu kıyak

1. bios çöktüğünde 2. devereye giriyor.

madmaxibo

23 Nisan 2008; 1:59:05 

quote:

Orjinalden alıntı: forious

P35 kullanıcısı oalrak cvp veriyim o da sana he bu kıyak

1. bios çöktüğünde 2. devereye giriyor.

peki ben ikinci biosa istediğim bios sürümünü yükleyebiliyor muyum ?

Burak[Alper]

23 Nisan 2008; 2:38:19 

F7 biosunu yükleyip RAID problemi yaşayan var mı?
Gerçi forumda RAID 5 kullanan olacağını sanmıyorum ama...

Will

23 Nisan 2008; 7:50:07 

p35 ds3l kullanıyorum. bu elektrikler gidip geldiğinde bilgisayar açılıyor, bunu değiştiren ayar AC back function mu?

Siyahlı adam çölde kaçıyordu.Silahşör de peşindeydi.

Gigabyte GA-P35-DS3L || E2160@3.0 GHz || OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz SOE XTC DDR2 || inno3D GeForce 8800 GT || LC 420W || Asus TA-250
BlindGuardian

23 Nisan 2008; 8:07:59 

niye p35c yi dışladınız yaw

All of my life I have lived by a code and the code is simple: honor the gods, love your woman and defend your country. Troy is mother to us all. Fight for her!

hunter06

23 Nisan 2008; 8:45:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Will

p35 ds3l kullanıyorum. bu elektrikler gidip geldiğinde bilgisayar açılıyor, bunu değiştiren ayar AC back function mu?

evet

E2180@3.1 ghz günlük/2*1 kingston/palit 8600gt sonic+/gigabyte p35 ds3l/250 gb seagate 16 mb/HP W2207H /asus ta9a1
Grameradam

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 9:41:01 

quote:

Orjinalden alıntı: BlindGuardian

Her zaman P35C Kıskananlar çatlasın

X48C çıksın onu da alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 23 Nisan 2008; 9:40:50 >

Aşağıdaki MSN simgesine tıklayarak MSN'ime mesaj gönderebilirsiniz.

DH - Atatürkçü Düşünce Kulübü
Msn Alanı Hakkında Her şey (Msn Space)
"KONU"YA "TOPİC" DİYEN DİLLERİ EŞEK ARISI SOKSUN
"DÜZELTME"YE "EDIT" DİYEN DİLLERİ EŞEK ARISI SOKSUN
madmaxibo

23 Nisan 2008; 13:14:04 

quote:

Orjinalden alıntı: BlindGuardian

Dışlamadık... Onun kendi sorunları ve kendi konusu var...o yüzden burada da diğerleri tartışılır dedik en azından...

Lokalimizi istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz ?

şimdi bu ikinci bios boş mu dolu mu, bunu nasıl anlıyoruz ?
Nasıl yüklüyoruz yaw

tolgaciik

23 Nisan 2008; 14:02:25 

EP35-DS3R ciler girebiliyormu bu lokale

ILK SISTEMIM : INTEL 80386-SX 33MHZ / 1 MB RAM - 50 MB HDD - 256 KB OEM EKRAN KARTI - 1.44 FLOPPY - MONO EKRAN - ILK OLARAK MS-DOS 5.0 SONRA MS-DOS 6.22 VE WINDOWS 3.1

EN ÇOK OYNADIĞIM OYUNLAR : GOLDEN AXE - LOTUS - DANGEROUS DAVE -Heygidi günler hey. Tey Tey
DivingDeep

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 15:34:06 

p35 ds3l kullamaktayım

Gigabyte P35 dernek lokali üyesi olmak istiyorum. Acaba üyelere gigabyte'tan indirim var mı

madmaxibo

23 Nisan 2008; 20:29:47