Ablam 1200 liraya kadar laptop istiyor. Çok basit bir kullanım olacak , word , bazen excel , bir de internet. İşletim sistemi çok önemli değil , XP olabilir. Basit işlemler yapılacağı için işlemci hızı da çok çok önemli değil. Ağır çalışmasın yeter. Satış sonrası desteği çok önemli.Bu fiyata 12,1 ya da 13,3 inç ekranlı GÜZEL bir laptop alınabilir mi? Ben biraz baktım MSI'ler falan var ama başımızı ağrıtır mı bilmiyorum. Yarın da kampanya varmış Vatan Computer'da.
Ablam 1200 liraya kadar laptop istiyor. Çok basit bir kullanım olacak , word , bazen excel , bir de internet. İşletim sistemi çok önemli değil , XP olabilir. Basit işlemler yapılacağı için işlemci hızı da çok çok önemli değil. Ağır çalışmasın yeter. Satış sonrası desteği çok önemli.Bu fiyata 12,1 ya da 13,3 inç ekranlı GÜZEL bir laptop alınabilir mi? Ben biraz baktım MSI'ler falan var ama başımızı ağrıtır mı bilmiyorum. Yarın da kampanya varmış Vatan Computer'da.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
pahalıdır vardır hikmeti,ucuzdur vardır illeti sözü maalesef bu notebook kısacası elektronik işinde sökmüyor.Onun için bence en iyisi fazla derin araştırma yapmAdan bütçene göre birazda servis ağı yaygın olan bir markayı seçmek.
Ben de bir HP - Compaq 6730 var. Daha önceden F505 kullanıyordum. Sorun çıkınca servise verdim 2 ay sonra 6730 verdiler. Herkes HP'den şikayetçi ama ben şu an yeni laptopta bir sorun yok. Servisin yaygın olması çok önemli değil , İstanbul'dayım önemli olan kalitesi ve çözüm süresi.
bak kardesım o fıyatlarda sana onerebılcegım tek ve tek urun olabılır hemde SONY VAIO alıcaksın o fıyata NR220E/S modelı ıstanbul bılısımde 1200 ytleye verıyolar kdv dahıl fıyatı hemde yanlıs duymadınız su anda pıyasada bu ozellıklerde bı casper bı datron bıle vermıyolar sen sony vaıo alıcaksın bız gecen hafta gıttık arkadasa alıcaktık stoklarından olmadıgından dolayı fakat bu hafta bası kesınlıkle gelıcegını soyledıler sana tavsıyem kesınlıkle bu urune bak derım...