Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
1200 Liraya Kadar Laptop Tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> 1200 Liraya Kadar Laptop Tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
k_t_destek

23 Nisan 2008; 0:10:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar ,

Ablam 1200 liraya kadar laptop istiyor. Çok basit bir kullanım olacak , word , bazen excel , bir de internet. İşletim sistemi çok önemli değil , XP olabilir. Basit işlemler yapılacağı için işlemci hızı da çok çok önemli değil. Ağır çalışmasın yeter. Satış sonrası desteği çok önemli.Bu fiyata 12,1 ya da 13,3 inç ekranlı GÜZEL bir laptop alınabilir mi? Ben biraz baktım MSI'ler falan var ama başımızı ağrıtır mı bilmiyorum.
Yarın da kampanya varmış Vatan Computer'da.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

determinanty

23 Nisan 2008; 0:46:40 

quote:

Orjinalden alıntı: k_t_destek

Merhaba arkadaşlar ,

Ablam 1200 liraya kadar laptop istiyor. Çok basit bir kullanım olacak , word , bazen excel , bir de internet. İşletim sistemi çok önemli değil , XP olabilir. Basit işlemler yapılacağı için işlemci hızı da çok çok önemli değil. Ağır çalışmasın yeter. Satış sonrası desteği çok önemli.Bu fiyata 12,1 ya da 13,3 inç ekranlı GÜZEL bir laptop alınabilir mi? Ben biraz baktım MSI'ler falan var ama başımızı ağrıtır mı bilmiyorum.
Yarın da kampanya varmış Vatan Computer'da.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

pahalıdır vardır hikmeti,ucuzdur vardır illeti sözü maalesef bu notebook kısacası elektronik işinde sökmüyor.Onun için bence en iyisi fazla derin araştırma yapmAdan bütçene göre birazda servis ağı yaygın olan bir markayı seçmek.

TOSHIBA SATELLITE A200-1LA SELECT
SONY VAIO VGNFZ-21M
k_t_destek

23 Nisan 2008; 1:46:17 

Ben de bir HP - Compaq 6730 var. Daha önceden F505 kullanıyordum. Sorun çıkınca servise verdim 2 ay sonra 6730 verdiler.
Herkes HP'den şikayetçi ama ben şu an yeni laptopta bir sorun yok.
Servisin yaygın olması çok önemli değil , İstanbul'dayım önemli olan kalitesi ve çözüm süresi.

mailman

23 Nisan 2008; 22:28:40 

şu ikisinden birini al bence fiyatları çok uygun

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSHCIA930ET01A

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBMSI000S2625

napolyon gercegı dogrumu
kagan27

22 Mayıs 2008; 18:15:56 

bak kardesım o fıyatlarda sana onerebılcegım tek ve tek urun olabılır hemde SONY VAIO alıcaksın o fıyata NR220E/S modelı ıstanbul bılısımde 1200 ytleye verıyolar kdv dahıl fıyatı hemde yanlıs duymadınız su anda pıyasada bu ozellıklerde bı casper bı datron bıle vermıyolar sen sony vaıo alıcaksın bız gecen hafta gıttık arkadasa alıcaktık stoklarından olmadıgından dolayı fakat bu hafta bası kesınlıkle gelıcegını soyledıler sana tavsıyem kesınlıkle bu urune bak derım...

memphis1tr

22 Mayıs 2008; 18:39:29 

http://www.teknofiyat.com/?search=dell+1525++I55Q003&altlimit=&ustlimit= ilk sıradaki ürüne bak kesinlikle işini görecektir sitede dell lerde kampanya var şu anda

Core2 Duo E6700, 2.66 GHz, 64 Bit, 4 MB L2 Cache, 1066MHz,ASUS Striker Extreme NVIDIA nForce 680i SLI LGA775,KINGSTON 1GB DUAL KIT 2X512MB 900MHZ HYPREX,SEAGATE 320 GB SATA2 NCQ 16MB CACHE,LEADTEK PX8800GTS TDH,320MB,SAMSUNG 226BW,G15,G5,CREATİVE DTS 2200,CASE COOLERMASTER STACKER,NEC 7170 DVD-RW,LG DVD-ROM
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> 1200 Liraya Kadar Laptop Tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Crysis DH Özel:Oyun içi Türkçe
Crysis DH Özel: Oyun içi Türkçe video
CeBIT 07 / Exper Standı Video
Exper bilgisayardan dünyada bir ilk; dahili UPSli bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç