Arkadaşlar SONY 40W2000 lcd tv mi yeni kullanmaya başladım ilk maçım şuan yayındaki chelsea-liverpool maçı sizde de yayın sırasında çizikli cızıltılı bazen sesler geliyor mu ilk yarı boyunca vardı ? yayından mıdır ? sizlerde de aynı olay var mı gece gece uyuz oldum , scartım ucuz ondan da kaynaklanıor olabilir mi ? teşkkürler
Arkadaşlar SONY 40W2000 lcd tv mi yeni kullanmaya başladım ilk maçım şuan yayındaki chelsea-liverpool maçı sizde de yayın sırasında çizikli cızıltılı bazen sesler geliyor mu ilk yarı boyunca vardı ? yayından mıdır ? sizlerde de aynı olay var mı gece gece uyuz oldum , scartım ucuz ondan da kaynaklanıor olabilir mi ? teşkkürler
KULLANMAKTA OLDUĞUM KOMBİNASYONLAR 1. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Sony DLC-HD20P 1.3a HDMI Cable 2m + Blu-Ray Remote Control for PLAYSTATION®3 - PLAYSTATION®3 40 GB PAL 2. Sony Bravia KDL 40 D3550 - QED Live HDMI Cable for PS®3 2m - Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player 3. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Monster Ultra 600 HDMI Cable 2m - Digiturk+Plus 4. PLAYSTATION®3 40 GB PAL / Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player - Philips Optical Cable 2m - Logitech Z-5500 5. (1+2+3+4) X Inform Sinus 3 kVA Online UPS + DIGITUS 5-Port HDMI 1.3a Switch + Digital Audio Optical Switch Box
Arkadaşım hemen telaşlanma. Bulunduğun bölgedeki yayın kalitesinden veya elektrikteki voltaj hareketlerinden olabilir. Bence serin kanlılıkla cihazı bir süre daha izle ve öyle karar ver.
quote:
Orjinalden alıntı: boreas06
normal yayınlarda bu ses gelmemişti maç sırasında baya oldu yarın aldığım yeri aramayı düşünüyorum yada bir teknik servisi ne yapmamı önerirsiniz ?
KULLANMAKTA OLDUĞUM KOMBİNASYONLAR 1. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Sony DLC-HD20P 1.3a HDMI Cable 2m + Blu-Ray Remote Control for PLAYSTATION®3 - PLAYSTATION®3 40 GB PAL 2. Sony Bravia KDL 40 D3550 - QED Live HDMI Cable for PS®3 2m - Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player 3. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Monster Ultra 600 HDMI Cable 2m - Digiturk+Plus 4. PLAYSTATION®3 40 GB PAL / Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player - Philips Optical Cable 2m - Logitech Z-5500 5. (1+2+3+4) X Inform Sinus 3 kVA Online UPS + DIGITUS 5-Port HDMI 1.3a Switch + Digital Audio Optical Switch Box
mac boyunca istekli gorunen liverpool ama akilli oynuyor derler ya , o tipte oynayan chelsea idi .. macin hakki 0-0 ken , 1-0 liverpool un kazanmasina ilahi adalet izin vermedi ve absurd bi golle mac 1-1 bitti , 0-0 daha hakkaniyetli olurdu ,1-1 biraz chelsea nin hakettiginden fazla iyi oldu onlar adina
arkadaşlar bu ses arada sırada başka kanallarda da geliyor hala , sony teknik servisiyle görüştüm receiverdan da olabilir dediler 10-15 gün alıp bakmak gerek dediler sizlerde hiç olmuor mu çıt çıt diye ses aradasıra da yalnız ..? philipsin scartını da taktım yine de ses geldi kulagıma
altın uçlu scart mı denesem ? metrodan phlipsin scartını alırken reyondaki arkadaş altın uçlu ile bunların farkı yok dedi 7 ytl lik scart alıp denedim d-smart receiver var acaba ondan da olabilir mi ?
Merhabalar ,bu sorun benimde başıma çok gelmişti kullandığınız priz hattından bile sorun olabilir . Birde evin başka bir prizinden bağlantıları deneyebilirsiniz .
Birde tabi altınuçlu ve biraz daha kaliteli kablo ile kullanmanız da fayda var .