Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Şampiyonlar ligi maçı izlerken lcd den gelen cızıltılı ses hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Şampiyonlar ligi maçı izlerken lcd den gelen cızıltılı ses hakkında Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
boreas06

22 Nisan 2008; 22:45:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar SONY 40W2000 lcd tv mi yeni kullanmaya başladım ilk maçım şuan yayındaki chelsea-liverpool maçı sizde de yayın sırasında çizikli cızıltılı bazen sesler geliyor mu ilk yarı boyunca vardı ? yayından mıdır ? sizlerde de aynı olay var mı gece gece uyuz oldum , scartım ucuz ondan da kaynaklanıor olabilir mi ? teşkkürler

dammak

22 Nisan 2008; 23:53:10 

Birazdan Sony KDL 40D3550 LCD ile yaptığım Liverpool - Chealsea maçının görüntülerini aşağıdaki topikte yayınlayacağım. İstersen bir bak.

Bu arada ben maç boyunca ben iki defa ses duydum, o da 43. ve 94. dakikalardaki gol sesleri.

http://forum.donanimhaber.com/m_21444195/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: boreas06

Arkadaşlar SONY 40W2000 lcd tv mi yeni kullanmaya başladım ilk maçım şuan yayındaki chelsea-liverpool maçı sizde de yayın sırasında çizikli cızıltılı bazen sesler geliyor mu ilk yarı boyunca vardı ? yayından mıdır ? sizlerde de aynı olay var mı gece gece uyuz oldum , scartım ucuz ondan da kaynaklanıor olabilir mi ? teşkkürler

KULLANMAKTA OLDUĞUM KOMBİNASYONLAR
1. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Sony DLC-HD20P 1.3a HDMI Cable 2m + Blu-Ray Remote Control for PLAYSTATION®3 - PLAYSTATION®3 40 GB PAL
2. Sony Bravia KDL 40 D3550 - QED Live HDMI Cable for PS®3 2m - Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player
3. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Monster Ultra 600 HDMI Cable 2m - Digiturk+Plus
4. PLAYSTATION®3 40 GB PAL / Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player - Philips Optical Cable 2m - Logitech Z-5500
5. (1+2+3+4) X Inform Sinus 3 kVA Online UPS + DIGITUS 5-Port HDMI 1.3a Switch + Digital Audio Optical Switch Box
boreas06

23 Nisan 2008; 0:09:17 

normal yayınlarda bu ses gelmemişti maç sırasında baya oldu
yarın aldığım yeri aramayı düşünüyorum yada bir teknik servisi
ne yapmamı önerirsiniz ?

dammak

23 Nisan 2008; 0:13:39 

Arkadaşım hemen telaşlanma. Bulunduğun bölgedeki yayın kalitesinden veya elektrikteki voltaj hareketlerinden olabilir. Bence serin kanlılıkla cihazı bir süre daha izle ve öyle karar ver.

quote:

normal yayınlarda bu ses gelmemişti maç sırasında baya oldu
yarın aldığım yeri aramayı düşünüyorum yada bir teknik servisi
ne yapmamı önerirsiniz ?

KULLANMAKTA OLDUĞUM KOMBİNASYONLAR
1. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Sony DLC-HD20P 1.3a HDMI Cable 2m + Blu-Ray Remote Control for PLAYSTATION®3 - PLAYSTATION®3 40 GB PAL
2. Sony Bravia KDL 40 D3550 - QED Live HDMI Cable for PS®3 2m - Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player
3. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Monster Ultra 600 HDMI Cable 2m - Digiturk+Plus
4. PLAYSTATION®3 40 GB PAL / Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player - Philips Optical Cable 2m - Logitech Z-5500
5. (1+2+3+4) X Inform Sinus 3 kVA Online UPS + DIGITUS 5-Port HDMI 1.3a Switch + Digital Audio Optical Switch Box
boreas06

23 Nisan 2008; 2:16:34 

d-smart receiverı kullanıorum acaba iyi scart mı gerek ?

cemele

24 Nisan 2008; 0:20:42 

o macta bende ses duymadim ama receiver dan kaynakli ve scart kablo danda olabilir. Takip et belki anlik yapmistir.
quote:

d-smart receiverı kullanıorum acaba iyi scart mı gerek ?

jujuuu

24 Nisan 2008; 1:34:55 

quote:

Orjinalden alıntı: dammak

Birazdan Sony KDL 40D3550 LCD ile yaptığım Liverpool - Chealsea maçının görüntülerini aşağıdaki topikte yayınlayacağım. İstersen bir bak.

Bu arada ben maç boyunca ben iki defa ses duydum, o da 43. ve 94. dakikalardaki gol sesleri.

http://forum.donanimhaber.com/m_21444195/tm.htm

quote:

mac boyunca istekli gorunen liverpool ama akilli oynuyor derler ya , o tipte oynayan chelsea idi .. macin hakki 0-0 ken , 1-0 liverpool un kazanmasina ilahi adalet izin vermedi ve absurd bi golle mac 1-1 bitti , 0-0 daha hakkaniyetli olurdu ,1-1 biraz chelsea nin hakettiginden fazla iyi oldu onlar adina

ROLEX2216

24 Nisan 2008; 12:26:01 

8 MS TEPKİME HIZI SENCE FUTBOL HASTASISIIN BELLİ YETİYOMU MAÇ İÇİN BU HZI ZORLUK ÇEKİYOMUSUN TEPKİMEDE

boreas06

11 Haziran 2008; 10:32:31 

arkadaşlar bu ses arada sırada başka kanallarda da geliyor hala , sony teknik servisiyle görüştüm receiverdan da olabilir dediler 10-15 gün alıp bakmak gerek dediler
sizlerde hiç olmuor mu çıt çıt diye ses aradasıra da yalnız ..? philipsin scartını da taktım yine de ses geldi kulagıma

boreas06

11 Haziran 2008; 10:36:07 

altın uçlu scart mı denesem ? metrodan phlipsin scartını alırken reyondaki arkadaş altın uçlu ile bunların farkı yok dedi 7 ytl lik scart alıp denedim
d-smart receiver var acaba ondan da olabilir mi ?

duncan21

11 Haziran 2008; 10:50:54 

Merhabalar ,bu sorun benimde başıma çok gelmişti kullandığınız priz hattından bile sorun olabilir . Birde evin başka bir prizinden bağlantıları deneyebilirsiniz .

Birde tabi altınuçlu ve biraz daha kaliteli kablo ile kullanmanız da fayda var .

boreas06

11 Haziran 2008; 11:22:25 

altın uçlu da en ucuz nerden alabilirim

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Şampiyonlar ligi maçı izlerken lcd den gelen cızıltılı ses hakkında Sayfa: [1]
Buraya git: