Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
>msn de görüntülü konuşma yapamıyorum<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> >msn de görüntülü konuşma yapamıyorum< Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
konyaspor207

Sisteme Gözat

22 Nisan 2008; 20:17:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

msn de yazışırken görüntülü konuşmaya geçince görüntü geliyo ama ses çok kesik kesik geliyo hiç bişey anlaşılmıyor sadece sesli konuşma yapınca net geliyor msn de kullandığım bilgisayar biraz eski ama aynı özelliğe sahip kaliteli görüşebilen arkadaşlarım var bunun bi ayarı mı var acaba bilen varsa yardım etsin

Reasonable

23 Nisan 2008; 11:10:01 

quote:

Orjinalden alıntı: konyaspor207

msn de yazışırken görüntülü konuşmaya geçince görüntü geliyo ama ses çok kesik kesik geliyo hiç bişey anlaşılmıyor sadece sesli konuşma yapınca net geliyor msn de kullandığım bilgisayar biraz eski ama aynı özelliğe sahip kaliteli görüşebilen arkadaşlarım var bunun bi ayarı mı var acaba bilen varsa yardım etsin

İnternet hızıyla alakalı diye düşünüyorum.Görüntülü konuşmada hem kamera hemde mikrofon açık olduğu için interneti çok yer.Bu yüzden sadece mikrofon açıkken daha rahat konuşabilirsiniz.Kaliteli görüşebilen arkadaşlarınızın interneti hızlıdır.Başka bir şekilde olabileceğini sanmıyorum.

// Intel Core 2 CPU 4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Windows XP Professional//

konyaspor207

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 21:47:34 

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orjinalden alıntı: konyaspor207

İnternet hızıyla alakalı diye düşünüyorum.Görüntülü konuşmada hem kamera hemde mikrofon açık olduğu için interneti çok yer.Bu yüzden sadece mikrofon açıkken daha rahat konuşabilirsiniz.Kaliteli görüşebilen arkadaşlarınızın interneti hızlıdır.Başka bir şekilde olabileceğini sanmıyorum.
[/quot

cevabınız için teşekkür ederim

Reasonable

26 Nisan 2008; 9:31:06 

Rica ederim!

// Intel Core 2 CPU 4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Windows XP Professional//

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> >msn de görüntülü konuşma yapamıyorum< Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nokia N95 8GB video inceleme
Nokia N95 8GBa sadece bir cep telefonu demek için yapabildiği işlerin %90ını görmezden gelmek gerekli
Crysis Türkçe Oyun içi ara sah
Crysisin Türkçe dublajlı versiyonuna ait video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir