msn de yazışırken görüntülü konuşmaya geçince görüntü geliyo ama ses çok kesik kesik geliyo hiç bişey anlaşılmıyor sadece sesli konuşma yapınca net geliyor msn de kullandığım bilgisayar biraz eski ama aynı özelliğe sahip kaliteli görüşebilen arkadaşlarım var bunun bi ayarı mı var acaba bilen varsa yardım etsin
msn de yazışırken görüntülü konuşmaya geçince görüntü geliyo ama ses çok kesik kesik geliyo hiç bişey anlaşılmıyor sadece sesli konuşma yapınca net geliyor msn de kullandığım bilgisayar biraz eski ama aynı özelliğe sahip kaliteli görüşebilen arkadaşlarım var bunun bi ayarı mı var acaba bilen varsa yardım etsin
İnternet hızıyla alakalı diye düşünüyorum.Görüntülü konuşmada hem kamera hemde mikrofon açık olduğu için interneti çok yer.Bu yüzden sadece mikrofon açıkken daha rahat konuşabilirsiniz.Kaliteli görüşebilen arkadaşlarınızın interneti hızlıdır.Başka bir şekilde olabileceğini sanmıyorum.
// Intel Core 2 CPU 4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Windows XP Professional//
İnternet hızıyla alakalı diye düşünüyorum.Görüntülü konuşmada hem kamera hemde mikrofon açık olduğu için interneti çok yer.Bu yüzden sadece mikrofon açıkken daha rahat konuşabilirsiniz.Kaliteli görüşebilen arkadaşlarınızın interneti hızlıdır.Başka bir şekilde olabileceğini sanmıyorum. [/quot