Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
skystar2 çanak bağlama sorun?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> skystar2 çanak bağlama sorun? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sPeerless1907

22 Nisan 2008; 19:30:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

çanağı balkona bağladık ve kartada taktık..tv kartıda sorunsuz bilgisayara tnatıldı ama görüntü alamıyorum no signal yazısı var sinyal almıyo ne yapmam gerek?

-Pardus-

22 Nisan 2008; 19:58:28 

dostum komşunda bi uydu al ona tak dene baklaım görüntü varmı belki tam yapamadın ok öle dene

BİZ BİR MİLLET 6 DEVLETİZ TÜRKİYE TÜRKMENİSTAN
AZERBEYCAN KKTC ÖZBEKİSTAN KIRGIZİSTAN
nightwalkerx
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Nisan 2008; 20:46:51 

skaystar2 bir ara benim aklımı kaçırmama sebep oluyordu canavar gibi receiverler varken uğraşmak niye.???
sPeerless1907

22 Nisan 2008; 22:10:45 

yok doru takıldı elemanlar gelip taktı zaten denediler küçük bi televizyonları vardı onda deneme yapıldı..ama tv kartına taktığımda görüntü alamıyorum sinyal yok diyo

sPeerless1907

22 Nisan 2008; 22:12:53 

quote:

Orjinalden alıntı: nightwalkerx

skaystar2 bir ara benim aklımı kaçırmama sebep oluyordu canavar gibi receiverler varken uğraşmak niye.???

Dostum aldık işte bi kere şimdi napiim gidip geri mi veriim..hani bi bilgin varsa yardımcı olabilceksen yaz bişiler

ertugrulgazi

22 Nisan 2008; 22:23:02 

arkadaşım çanaktan tv kartına baglanan kabloyu kontrol et birde dvb programlarının diseq ayarlarınıda kontol et..
sceep2000

Sisteme Gözat

22 Nisan 2008; 22:23:21 

1. hangi programı kullanıyorsun pc den tv izlemek için(dvb viwer, progdvb, dvb dream)
2. kullandığın programın diseq ayarlarından uyduyu gösterdin mi?

100 YIL

A Rh+
_sPeerless_

22 Nisan 2008; 22:47:09 

Koçum bu programları indirde bi dene

progdvb dvb dream

Dh 2006 Üyeleri
metalmen

25 Nisan 2008; 4:23:05 

quote:

Orjinalden alıntı: mhmtd

çanağı balkona bağladık ve kartada taktık..tv kartıda sorunsuz bilgisayara tnatıldı ama görüntü alamıyorum no signal yazısı var sinyal almıyo ne yapmam gerek?

Hocam tv kartının marka ve modeli nedir?

Eğer SS2 ise ondan diseqc 1.0 kullanmanız gerek diğer cihazlar gibi diseqc 1.1 ve 1.2de çalışmıyor maalesef

Inpax X-5100 Bir Linux Harikası
pireee

25 Nisan 2008; 12:34:10 

altta setup 4 pc de yeşil ışık yanması gerekiyor. o yanmıyorsa. hotbirdden turksattan vs bir kanal aç. kırmızı ışığın yeşil olması lazım. hafif dokundur parmagınla çanaga. kitlenmesi lazım lnb nin uyduya.

e6750-2gboczddr800-msi8800gtoc-seagate500gb32mb-sonyps360gb-samsung32s81-philipscx3950
-Pardus-

25 Nisan 2008; 17:03:55 

dostum altdvb yi indir google ye ss2 yaz direk sitesi çıkıcak ordan dvb oynatıcı kısmına gel ordan indir altdvb2,2 yi kur sonra programı çalıştır disec ayarlarını ve uydu ayarlarını yap hortpid de veya başka bi yerde olabilir bu nedenle sinyal sıfır yazar bu arada alt dvb kurulduğu yere git orda register dosyaları filan var sat files alıtında olması lazım yada diğerlerinde karıştır bul onları 1 sefer tıkla sonra alt dvb ana klasöre gel orda altdvb cmd olması lazım onu tıkla evet de sonra altdvb exe yi tıkla aç sonra ayarları yap yada kurarken yap ok
ha bu arada tv kartını tanıttından eminmisin belki tanıtamamışsındır ss2 aygıt yöneticilerinde ağ paylaşım kısmında bulunur bak üzerine ?işareti yada ünlem varmı tanıtamamışsan cd yi tak aygıt yöeticilerinde çift tıkla üzerine driver kısmına gel güncelle de alttaki secenekten git cd den driver dosyasını sec ileri de uyarı ver cek devam et de tv kartın tanınacak sistemi yeniden başlat bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pardus- -- 25 Nisan 2008; 17:17:23 >

BİZ BİR MİLLET 6 DEVLETİZ TÜRKİYE TÜRKMENİSTAN
AZERBEYCAN KKTC ÖZBEKİSTAN KIRGIZİSTAN
erenelhan

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 12:43:40 

benimde uzun süredir kullandığım skystar2 2,6 versiyonlu tv kartım aniden gitti görüntü falan da yok server 4PC yi açıyorum no signal diyor nasıl birden bire gider sinyal?
çanağı silkeledim ama değişen bir şey olmadı. tv kartının yerini değiştirdim gene bişey yok. server 4pc de türksat yazması gerekiyor sanırım o da yok (sinyal olmadığından sanırım)
evet arkadaşlar ne yapacağız şimdi?

Pentax K100 D + Sigma APO 70-300mm F4-5.6 DG MACRO

Hyundai Accent Era

Kritik Fotoğraflarım

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> skystar2 çanak bağlama sorun? Sayfa: [1]
Buraya git: