çanağı balkona bağladık ve kartada taktık..tv kartıda sorunsuz bilgisayara tnatıldı ama görüntü alamıyorum no signal yazısı var sinyal almıyo ne yapmam gerek?
yok doru takıldı elemanlar gelip taktı zaten denediler küçük bi televizyonları vardı onda deneme yapıldı..ama tv kartına taktığımda görüntü alamıyorum sinyal yok diyo
çanağı balkona bağladık ve kartada taktık..tv kartıda sorunsuz bilgisayara tnatıldı ama görüntü alamıyorum no signal yazısı var sinyal almıyo ne yapmam gerek?
Hocam tv kartının marka ve modeli nedir?
Eğer SS2 ise ondan diseqc 1.0 kullanmanız gerek diğer cihazlar gibi diseqc 1.1 ve 1.2de çalışmıyor maalesef
altta setup 4 pc de yeşil ışık yanması gerekiyor. o yanmıyorsa. hotbirdden turksattan vs bir kanal aç. kırmızı ışığın yeşil olması lazım. hafif dokundur parmagınla çanaga. kitlenmesi lazım lnb nin uyduya.
dostum altdvb yi indir google ye ss2 yaz direk sitesi çıkıcak ordan dvb oynatıcı kısmına gel ordan indir altdvb2,2 yi kur sonra programı çalıştır disec ayarlarını ve uydu ayarlarını yap hortpid de veya başka bi yerde olabilir bu nedenle sinyal sıfır yazar bu arada alt dvb kurulduğu yere git orda register dosyaları filan var sat files alıtında olması lazım yada diğerlerinde karıştır bul onları 1 sefer tıkla sonra alt dvb ana klasöre gel orda altdvb cmd olması lazım onu tıkla evet de sonra altdvb exe yi tıkla aç sonra ayarları yap yada kurarken yap ok ha bu arada tv kartını tanıttından eminmisin belki tanıtamamışsındır ss2 aygıt yöneticilerinde ağ paylaşım kısmında bulunur bak üzerine ?işareti yada ünlem varmı tanıtamamışsan cd yi tak aygıt yöeticilerinde çift tıkla üzerine driver kısmına gel güncelle de alttaki secenekten git cd den driver dosyasını sec ileri de uyarı ver cek devam et de tv kartın tanınacak sistemi yeniden başlat bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pardus- -- 25 Nisan 2008; 17:17:23 >
benimde uzun süredir kullandığım skystar2 2,6 versiyonlu tv kartım aniden gitti görüntü falan da yok server 4PC yi açıyorum no signal diyor nasıl birden bire gider sinyal? çanağı silkeledim ama değişen bir şey olmadı. tv kartının yerini değiştirdim gene bişey yok. server 4pc de türksat yazması gerekiyor sanırım o da yok (sinyal olmadığından sanırım) evet arkadaşlar ne yapacağız şimdi?