Arkadaşlar, Koç.net çok yakında bir kampanya daha doğrusu ADSL hizmeti sunmaya başlayacak. Ayrıca piyasa değeri 225 YTL olan Airties Kablosuz waw -140 modeli ücretsiz verecek. Bu modem üzerinden hem ses görüşmesi hemde ADSL bağlantısı sağlanabilecek. Aboneliğe ister 3 ay ücret ödemeden, ya da 6 ay boyunca 10 YTL indirimli tarifelerden yararlanabileceksiniz. Detaylı bilgiyi ise aşağıdan edinebilirsiniz. Bu sistemde koç.net kendi alt yapısını kullanacak.
Arkadaşlar, Koç.net çok yakında bir kampanya daha doğrusu ADSL hizmeti sunmaya başlayacak. Ayrıca piyasa değeri 225 YTL olan Airties Kablosuz waw -140 modeli ücretsiz verecek. Bu modem üzerinden hem ses görüşmesi hemde ADSL bağlantısı sağlanabilecek. Aboneliğe ister 3 ay ücret ödemeden, ya da 6 ay boyunca 10 YTL indirimli tarifelerden yararlanabileceksiniz. Detaylı bilgiyi ise aşağıdan edinebilirsiniz. Bu sistemde koç.net kendi alt yapısını kullanacak.
Telcom'dan sonra ttnete yeni rakip geliyor yani. Telcomun da ne rakip olduğu tartışılır, sitelerde dışarı daha yayılamadı. inşallah bizim için iyi olur.
Bu cihaz üzerinden ses görüşmeside yapılabiliyormuş. Yani hem şehirlerarası, uluslararası ve GSM görüşmelerinide bu modem üzerinden arama yapabileceksiniz. Telekoma
Okudum da ; -aylık 500 dakika ile sınırlıyorlar telefon görüşmesini. - modem hiçbir zaman sizin olmuyor, 24 aylık sözleşme istiyor. -24 ay dolunca sözleşme yenilemezsen modemi elinden alıyor.
Okudum da ; -aylık 500 dakika ile sınırlıyorlar telefon görüşmesini. - modem hiçbir zaman sizin olmuyor, 24 aylık sözleşme istiyor. -24 ay dolunca sözleşme yenilemezsen modemi elinden alıyor.
Ama en azından rekabet ertsın...
Aylık 500 dakika demek ne demek 8,5 saat telefon görüşmesi demek. Hemde şu anda 19,90 YTL ye. Modemi veriyorlar ve evet bize 24 ay bağlı kalın diyorlar. Ancak 24 ay geçtikten sonra bir daha hizmet yenilemesi yapmak zorunda değilsin. Aslında ben koç.net e geçicem ama altyapı nasıl acaba. Neyse birileri alırsa bizi haberdar eder. Ondan sonra da önümüze bakarız. Telekoma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verifyersin -- 23 Nisan 2008; 11:51:30 >