geçen hafta 21/04/2008 son ödeme tarihili telefon faturam geldi ve gittim faturada yazan miktarı PTT şubesine ödedim, aldığım makbuz da da ödediğim miktarın aynısı yazılı..(toplam tutar :31,25 ytl.)
az önce telekomun sitesinden online borç sorgulamaya baktım ve aşağıdaki gibi bir tablo ile karşılaştım (ama ortada başka bir fatura yok) bir ay içerisinde iki tane ve değişik ödeme tarihli fatura mümkün mü acaba.. yoksa telekom iyice saçmalamayamı başladı .. ne dersiniz.
hocam yoksa şu ön numaralar var ya 1045 falan filan onları kullanarak mı aradın bazı yerleri.. duyduğuma göre onlarda da ayrı fatura geliyormuş böyle 3-4 ytl lik
hocam yoksa şu ön numaralar var ya 1045 falan filan onları kullanarak mı aradın bazı yerleri.. duyduğuma göre onlarda da ayrı fatura geliyormuş böyle 3-4 ytl lik
olabilir mi acaba.. ama ben denemek için şubat ayında böyle bir görüşme yaptım faturası mart ayında gelmesi gerekirdi.. şu anda nisan ayı içerisindeyiz. acaba o olabilirmi henüz fatura gelmedi..gelince sanırım açıklığa kavuşur