Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Böyle saçmalık olur mu...ben hiç rastlamadım..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Böyle saçmalık olur mu...ben hiç rastlamadım.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Nisan 2008; 16:03:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

geçen hafta 21/04/2008 son ödeme tarihili telefon faturam geldi ve gittim faturada yazan miktarı PTT şubesine ödedim, aldığım makbuz da da ödediğim miktarın aynısı yazılı..(toplam tutar :31,25 ytl.)

az önce telekomun sitesinden online borç sorgulamaya baktım ve aşağıdaki gibi bir tablo ile karşılaştım (ama ortada başka bir fatura yok)
bir ay içerisinde iki tane ve değişik ödeme tarihli fatura mümkün mü acaba.. yoksa telekom iyice saçmalamayamı başladı ..
ne dersiniz.

okunmayan kısımlar..
ödeme tarihi : 29/04/2008
Borç tutarı : 2,08 YTL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old_Town -- 22 Nisan 2008; 19:23:35 >

Elveda DonanımHaber,Elveda Eski dostlar;
"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
dincerZ

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Nisan 2008; 17:40:42 

hocam yoksa şu ön numaralar var ya 1045 falan filan onları kullanarak mı aradın bazı yerleri.. duyduğuma göre onlarda da ayrı fatura geliyormuş böyle 3-4 ytl lik

KPSS ÇALIŞMIYOR
_ahmet_

22 Nisan 2008; 18:19:44 

Bana sanki ptt den ödenen ücreti ara ödeme olarak aldıkları izlenimi veriyor ama emin değilim.
Old_Town

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 7:36:46 

quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

hocam yoksa şu ön numaralar var ya 1045 falan filan onları kullanarak mı aradın bazı yerleri.. duyduğuma göre onlarda da ayrı fatura geliyormuş böyle 3-4 ytl lik

olabilir mi acaba..
ama ben denemek için şubat ayında böyle bir görüşme yaptım faturası mart ayında gelmesi gerekirdi.. şu anda nisan ayı içerisindeyiz. acaba o olabilirmi henüz fatura gelmedi..gelince sanırım açıklığa kavuşur

Elveda DonanımHaber,Elveda Eski dostlar;
"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Böyle saçmalık olur mu...ben hiç rastlamadım.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Enermax Chakra
yan kapakta 25cm lik sessiz fani olan genis ve hos gorunumlu bir kasa istermisiniz?
İCEAGE+ işlemci soğutucusu
iceage işlemci sogutucusunun yeni versiyonu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir