_By_BoSs_
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
22 Nisan 2008; 15:08:10
Merhaba arkadaşlar o kadar güzel modlar yapıyorsunuz ki çok özendim bende yapıcam dedim ve ufaktan başlıycam. Kasam feel hurricane 2. Tavanına delik açmak istiyorum kasamda baya bir ısınma var ve bu ısınma tavanda biriktiğini fark ettim. Buraya bbir fan deliği açmak istiyorum. Ancak bunu nasıl açabilirim. Açsam bile yanlarını nasıl düzeltebilirim elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum . Yardımlarınız için teşekkürler...
_By_BoSs_
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
22 Nisan 2008; 21:59:13
Çok teşekkürler yardımlarınız için. Matkapla acemi gibi uğraştık profesyönel gibi iş yaptık pc mod aşamasındayım resim koymuyorum bi kaç gün sonra konu açıp modifiye resimlerini koyacağım. Sıradışı bir mod oluyor ama ...
şimdi dremel al dicem ama kaliteliler çok pahalı ucuzlarda çok tehlikeli punch takımını kullanabilmen için matkabın olması lazım sanırım var o takımlada sadece çeşitli ölçülerde yuvarlaklar kesebilirsin ve aşşa yukarı 10-15 lira o şartlar altında benim tavsiyem işe dekupaj makilesi sanırım punch takımıyla aşşa yukarı aynı fiyata bulabilirsin her türlü kesimi yapar şekil ütüye benzer kullanımı basittir testere hareketide dikiş makinesine benzer kesim yapmak için ise keseceğin yeri önce çizmen gerekir ondan sonra testerenin gireceği ölçülerde matkapla bir delik açman yeteli olur 6-7 mm bir delik yeterlidir daha sonra testereyi bu deliğe takarak çizgiyi takip ederek hiç zorlanmadan kesim yapabilirsin
düzeltmeyle uğraşmak istemiyorsan, karaköy bankacılar caddesinde özel fan ızgaraları var. fanı üzerine monte edebiliyorsun. montaj içinse tek yapman gereken kare biçiminde delik açıp, ızagarayı geçirmek olacaktır. ızgaranın üst kısmı deliğin kenarlarını kapattığı için göze batmıyor.