Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Tavana fan deliği

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> Tavana fan deliği Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_By_BoSs_
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

22 Nisan 2008; 15:08:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar o kadar güzel modlar yapıyorsunuz ki çok özendim bende yapıcam dedim ve ufaktan başlıycam. Kasam feel hurricane 2. Tavanına delik açmak istiyorum kasamda baya bir ısınma var ve bu ısınma tavanda biriktiğini fark ettim. Buraya bbir fan deliği açmak istiyorum. Ancak bunu nasıl açabilirim. Açsam bile yanlarını nasıl düzeltebilirim elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum . Yardımlarınız için teşekkürler...
ermanunal01

22 Nisan 2008; 15:34:12 

kardeşim bi hırdavatçıdan Bi-Metal Panç alıp,matkabın ucuna takıp kesebilirsin

Referanslarıma göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Nisan 2008; 19:29:30 

dremellede kesebilirsin ankaradaysan yardımcı olabilirim

_By_BoSs_
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

22 Nisan 2008; 21:59:13 

Çok teşekkürler yardımlarınız için. Matkapla acemi gibi uğraştık profesyönel gibi iş yaptık pc mod aşamasındayım resim koymuyorum bi kaç gün sonra konu açıp modifiye resimlerini koyacağım. Sıradışı bir mod oluyor ama ...
R`meRt

Sisteme Gözat

22 Nisan 2008; 22:40:47 

quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

Hocam bu panclar ne kadardır bır fıkrın varmı?vede sole bır ıkı defa kullan at cınsınden olanları varmıdır hanı bosuna yıgınla para vermeyelım

HVAC&Design
Asus M51SN
Game's & Design Master

eski nick:mertyeldan
_ahmet_

23 Nisan 2008; 0:37:13 

Abi tavandan yüzüne vurmasın yan yapsan daha iyi olmazmı, bide tozu etrafa dağıtır.
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Nisan 2008; 5:21:08 

çok pahalı bişey değil eğer yanlış hatırlamıyorsam veya yanlış anımsamıyorsam seti 10-15 lira bişeydi ki içinden her boyda uc çıkıyordu
quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

Hocam bu panclar ne kadardır bır fıkrın varmı?vede sole bır ıkı defa kullan at cınsınden olanları varmıdır hanı bosuna yıgınla para vermeyelım

R`meRt

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 7:56:51 

Banada bıdene lazım yaw 12lık fan cakacam ınsallah tek halınde bulabılırım

HVAC&Design
Asus M51SN
Game's & Design Master

eski nick:mertyeldan
ermanunal01

23 Nisan 2008; 11:00:28 

ben izmir'de 10 ytl almıştım...her çapta vardı...

Ama tekini 10 ytl ye alıp daha temiz bir işçilikte yapabilirsin ve daha uzun süre kullanabilirsin

Referanslarıma göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ
volkov_19

23 Nisan 2008; 11:57:55 

şimdi dremel al dicem ama kaliteliler çok pahalı ucuzlarda çok tehlikeli punch takımını kullanabilmen için matkabın olması lazım sanırım var o takımlada sadece çeşitli ölçülerde yuvarlaklar kesebilirsin ve aşşa yukarı 10-15 lira o şartlar altında benim tavsiyem işe dekupaj makilesi sanırım punch takımıyla aşşa yukarı aynı fiyata bulabilirsin her türlü kesimi yapar şekil ütüye benzer kullanımı basittir testere hareketide dikiş makinesine benzer kesim yapmak için ise keseceğin yeri önce çizmen gerekir ondan sonra testerenin gireceği ölçülerde matkapla bir delik açman yeteli olur 6-7 mm bir delik yeterlidir daha sonra testereyi bu deliğe takarak çizgiyi takip ederek hiç zorlanmadan kesim yapabilirsin

baho8282

24 Nisan 2008; 3:27:23 

ben arkadasımla matkapla yanyana delık acıp sonra taslayarak acmıstım tavan delıgını baya ugrastırdı ama kasa ıcı hava sırkulasyonunu baya rahatlattı.

İntel core2duo e8400 @4080mhz(günlük) with Scythe Infinity (Mugen)CPU Cooler - MSI P35 Platinum Combo - 2x1gb Curcial Balistix 8500 - Enermax İnfiniti 650W - Thermaltake Armor Tower -- Maxtor Sata 500gb 32mb NCQ+Seagate 250gb - Gigabyte 8800gt Turboforce @800/1950/1940 - XFİ ExtremeAudio - Logitech x540 - Logitech G5 - Logitech Gaming Headset - Razer Mantis Control - Zalman ZM-MFC2
promert

25 Nisan 2008; 14:16:48 

quote:

Orjinalden alıntı: baho8282

ben arkadasımla matkapla yanyana delık acıp sonra taslayarak acmıstım tavan delıgını baya ugrastırdı ama kasa ıcı hava sırkulasyonunu baya rahatlattı.

Evet en güzel örneği arkadaş vermiş yaklaşık 2-3 mm sac uc ile birde matkabın varsa istediğin ölçüde açabilirsiniz

Yada türüzsüz bir yüzey için en iyisi panç denilen bir aletle delmek dekopajda biraz zorlanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promert -- 25 Nisan 2008; 14:17:50 >

dergul

26 Nisan 2008; 13:43:19 

düzeltmeyle uğraşmak istemiyorsan, karaköy bankacılar caddesinde özel fan ızgaraları var. fanı üzerine monte edebiliyorsun. montaj içinse tek yapman gereken kare biçiminde delik açıp, ızagarayı geçirmek olacaktır. ızgaranın üst kısmı deliğin kenarlarını kapattığı için göze batmıyor.

delifirtinaa

28 Nisan 2008; 23:42:41 

quote:

Orjinalden alıntı: baho8282

intel Q6600, GeForce 8800 Ultra, MSI p35 Platinium Combo, Ballistix Tracer Led DDR2 1066, x-fi extreme music, Samsung 320 gb sata2 hdd, glacıalpower 550 watt psu, asus@samsung dvd rewrıter, logıtech mx revulatıon mouse, zalman mfc2 dıgıtal fan control, logıtech x540 5.1 speaker, samsung bw226 22'' lcd, feel hurrıcane kasa
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> Tavana fan deliği Sayfa: [1]
Buraya git: