Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
feel hurricane II icin bi soru

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> feel hurricane II icin bi soru Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bur0

22 Nisan 2008; 12:29:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

öndeki 2 tane 5.25" lik slotu söküp yerine fan takmak istiyorum ama 8lik fan bile sigmiyor öneriniz nedir yada benim hesapladigim fan boyutlari mi büyük 3 tane sökemem cünki dvd-rom altinada fan kontrol takacam 2 tane orada bos bosuna durmasin yazi mersinde gecirecem sogutmayada önem vermem lazim nem sicaklik filan perti cikmasin pcnin

İntel c2d E8400@4,05(daily)with Akasa Ak-965 Cpu cooler-Gigabyte P35-DS3L- Buffalo Fire Stix 1125 MHz 5-4-4-12-Seagete Sata II 250 Gb 16Mb NCQ-Axle 8800 GT 710-1775-2000-LC Power 550W-Feel Hurricane II Case-X7 G700-X7 X-750F Gaming Mouse
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Nisan 2008; 13:02:41 

2 5.25 lik lerin ölcüsü ortalama 8cm e 15 cm yani oraya ya bi tane 80 lik takarsın yada 3 tane iptal edip 120 lik takarsın ama oraya takacagın fan sisteme öyle ahım şahım bi katkıda bulunmaz kapagı acık tutarsın havadar havadar yaşar kasan

bur0

23 Nisan 2008; 6:48:31 

sorunum görünüm siyah kasa o griler cok itici geliyor bana 1 8lik taksam yanlar gene bos kalacak 3ünü söksem fan kontrol alcam yer kalmicak nasil cikacam ben bu isin icinden :) sogutmaya faydasi olacak bence cünkü direk islemci fanina üflicek oda temiz havayi alip demirlerden disari atacak arkadaki bacada hepsini disari atacak tabi güclü ve sessiz 8 cmlik fan bi tane marka biliyorum valla bi fana 50 ytl vermek koyuyor :) kasa 50 ytlye aldim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bur0 -- 23 Nisan 2008; 6:50:20 >

İntel c2d E8400@4,05(daily)with Akasa Ak-965 Cpu cooler-Gigabyte P35-DS3L- Buffalo Fire Stix 1125 MHz 5-4-4-12-Seagete Sata II 250 Gb 16Mb NCQ-Axle 8800 GT 710-1775-2000-LC Power 550W-Feel Hurricane II Case-X7 G700-X7 X-750F Gaming Mouse
R`meRt

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 7:50:45 

Hocam sen o ondekı 5,25lıklerı bosver tavanı del tak fanı oraya en azından ısıyı kasadan daha rahat atarsın.daha faydalı olur kasan ıcın

HVAC&Design
Asus M51SN
Game's & Design Master

eski nick:mertyeldan
volkov_19

23 Nisan 2008; 11:48:59 

quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

Hocam sen o ondekı 5,25lıklerı bosver tavanı del tak fanı oraya en azından ısıyı kasadan daha rahat atarsın.daha faydalı olur kasan ıcın

abi 120lik fan taksan neolacak sanki en fazla yapacağı etki 5 derece 50 lira bir fan için çok diyor ama okadar parayı gözden çıkartabiliyorsan ki; yazından öyle anladım iki tane fan aldığını düşün ve o paraya bi sıvı soğutma sistemi kur 5,25lerin olduğu yerde kalmaya devam eder tavanı delmeye gerek duymazsın

R`meRt

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 22:24:27 

Hocam ortakalıte 2tane 12lık fan kullanıyorum ben tanesı 10-15lıra cıvarı bırı cm dıgerı ıse feel kasadan cıkma 7v de calısıyolar sesten eser yok ayrıca anakartım 41 ve hdd ler 40-45arası ıken anakart35 hddler 30 - 35 arası kı yasadıgım yer adana cehennem bır yer

HVAC&Design
Asus M51SN
Game's & Design Master

eski nick:mertyeldan
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> feel hurricane II icin bi soru Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte EP45-DS3R anakart
Uygun fiyatla Crossfire ve yüksek hız aşırtma performansı bir arada
OCZ 64GB SSD Disk video
OCZnin 64GB kapasiteli katı diski mercek altında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar