Merhaba. Iphone kullanıcıları Wi-Fi olmadığı zaman pek çok özelliği kullanamıyorlar. Google Maps te bunlardan birisi. Ancak bulduğum bir program bu sorunu halletmiş gözüküyor.
adreslerinden haritayı indirim. Zip dosyasını açtığınızda Istanbul Klasörü altında 350 MB civarı bir dosya oluşacaktır.
Telefonunuza SFTP yada IPhoneBrowser ile bağlanıp,
/var/mobile/Media/Maps
Klasörünün altına Maps klasörünü açın. Sonra Zip Dosyasından çıkan Istanbul Klasörünü ve içindeki dosyaları bu klasöre upload edin. Son olarak "/var/mobile/Media/Maps" dizininin ve altındaki dosyaların Okuma/Yazma Haklarını 755 olarak ayarların.
Iphone unuzdan İlm açın. Listede İstanbula tıklayın. Gelen Ekranda Action Link Butonuna Basın ve Sonraki Adımda Goto Maps butonuna basabilirsiniz. Artık Maps uygulamanız Internete bğalı olmasanızda 1x zoom pozisyonuna kadar bütün istanbulu gösterecek.
İyi eğlenceler.
Not: Sadece harita bnim tarafımdan hazırlanmıştır. 1x Zoom derecesine kadar detaylıdır. Program tarafımdan hazırlanmamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakc -- 22 Nisan 2008; 10:53:22 >
iphonebrowser ile baglanıp dosyayı yolluyorum fakat 1 saat boyunca anca %50 si yollandı bende mi sorun var yoksa buyuk dosyaları (380mb) iphonebrowser ile upload yapmak bu kadar uzun mu suruyor normalde?
iphonebrowser ile baglanıp dosyayı yolluyorum fakat 1 saat boyunca anca %50 si yollandı bende mi sorun var yoksa buyuk dosyaları (380mb) iphonebrowser ile upload yapmak bu kadar uzun mu suruyor normalde?
iphone pc suite yi tavsiye ederim bende iphonebrowser hiç gonderim yapmadı.. iphone pc suite ile su anda sorunsuz aktarıyorum en fazla 3-4 dakikada kopyalıyor tümünü
hocam eline sağlık çok güzel bir çalışma.Fakat ben Okuma/Yazma Haklarını 755 olarak ayarlayamadım .Onu nasıl yapacağız.Screen shot koyma durumun varmı teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semdeg -- 22 Nisan 2008; 22:46:12 >