Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları

burakc -> Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 10:53:23)

Merhaba. Iphone kullanıcıları Wi-Fi olmadığı zaman pek çok özelliği kullanamıyorlar. Google Maps te bunlardan birisi. Ancak bulduğum bir program bu sorunu halletmiş gözüküyor.

Öncelikle Telefonunuza Source olarak ;
http://www.in7ane.com/iphone.xml

Girip İLM programını telefonunuza kurun.
Sonra

http://rapitshare.com/files/109450526/Istanbul.part1.rar
http://rapitshare.com/files/109451751/Istanbul.part2.rar

(rapitshare linklerini düzeltmeyi unutmayın)

adreslerinden haritayı indirim. Zip dosyasını açtığınızda Istanbul Klasörü altında 350 MB civarı bir dosya oluşacaktır.

Telefonunuza SFTP yada IPhoneBrowser ile bağlanıp,

/var/mobile/Media/Maps

Klasörünün altına Maps klasörünü açın. Sonra Zip Dosyasından çıkan Istanbul Klasörünü ve içindeki dosyaları bu klasöre upload edin. Son olarak "/var/mobile/Media/Maps" dizininin ve altındaki dosyaların Okuma/Yazma Haklarını 755 olarak ayarların.

Iphone unuzdan İlm açın. Listede İstanbula tıklayın. Gelen Ekranda Action Link Butonuna Basın ve Sonraki Adımda Goto Maps butonuna basabilirsiniz. Artık Maps uygulamanız Internete bğalı olmasanızda 1x zoom pozisyonuna kadar bütün istanbulu gösterecek.

İyi eğlenceler.

Not: Sadece harita bnim tarafımdan hazırlanmıştır. 1x Zoom derecesine kadar detaylıdır. Program tarafımdan hazırlanmamıştır.

kyle007 -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 11:01:09)

Güzel paylaşım....

Aynı şeyi "Maps Offline" ile de cache'i kaydederek yapabiliyoruz,ama işte her zoom kademesinde şehri taramak biraz zahmetli oluyor...

Ben de Eskişehir için hazırlarım,buradan paylaşırım,bilmiyorum nekadar Es Es'li var burada ama [sm=icon_smile.gif]

erkansonmez -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 12:06:08)

güzel paylaşım teşekkürler [:'(]

cagataybas -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 12:16:01)

yurtdısındaki ulkelerin haritalarını bulabilecegimiz yer var mı hocam bildiginiz adres falan... varsa cok iyi olur benim için...[:'(]

burakc -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 12:39:08)

Sadece Israilin Test haritasını görmüştüm.
Ama Sadece Istanbul 350 MB olduğuna göre bir ülkeyi haritaya dökmek epey zahmetli olurdu.

egozkaya -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 13:53:08)

cok faydali oldu emegine saglik kardesim

olympos34 -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 16:46:23)

güzel paylaşım teşekkürler ....

Lienna5 -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 18:00:04)

iphonebrowser ile baglanıp dosyayı yolluyorum fakat 1 saat boyunca anca %50 si yollandı bende mi sorun var yoksa buyuk dosyaları (380mb) iphonebrowser ile upload yapmak bu kadar uzun mu suruyor normalde?

erkansonmez -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 19:29:18)

quote:

Orjinalden alıntı: Lienna5

iphonebrowser ile baglanıp dosyayı yolluyorum fakat 1 saat boyunca anca %50 si yollandı bende mi sorun var yoksa buyuk dosyaları (380mb) iphonebrowser ile upload yapmak bu kadar uzun mu suruyor normalde?

iphone pc suite yi tavsiye ederim bende iphonebrowser hiç gonderim yapmadı..
iphone pc suite ile su anda sorunsuz aktarıyorum en fazla 3-4 dakikada kopyalıyor tümünü

burakc -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 21:18:14)

ben winscp ile gönderdim 700 kb /sn ile gönderdi. Wireless olduğu için. iphone browser daha hızlıdır ama

Man0waR -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 22:20:52)

valla bravo ne diyeyim ...

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 22:44:32)

hocam eline sağlık çok güzel bir çalışma.Fakat ben Okuma/Yazma Haklarını 755 olarak ayarlayamadım .Onu nasıl yapacağız.Screen shot koyma durumun varmı teşekkürler

Man0waR -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 22:48:49)

/var/mobile/Media/Maps

bu şekilde bi lokasyon yok. Media altında Maps yok yani bunu biz mi oluşturucaz?

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 22:52:53)

evet biz oluşturyoruz das şu Okuma/Yazma Haklarını 755 olarak ayarlama nasıl yapılıyo

Man0waR -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 22:55:16)

winscp mi kullaniyosun yoksa iphone browser mi?

erkansonmez -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 22:57:17)

quote:

Orjinalden alıntı: semdeg

evet biz oluşturyoruz das şu Okuma/Yazma Haklarını 755 olarak ayarlama nasıl yapılıyo

dosyanın üstüne gel sağ tuşa bas properties'i tıkla açılan pencerede 0644 yazan kutucugu 0755 yap ... bukadar

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:00:55)

iphone browser 1.5.2 kullanıyorum dosyanın üstüne gelip sağ tıklıyorum ama properties diye bir secenek çıkmıyor

erkansonmez -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:10:39)

valla hocam ben iphone pc suite ve winscp kullanıyorum indirip baktım iphone browser'a ama bende bulamadım istersen
bu ikisinden birini indir daha kolay olur senin için.

unalsi -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:13:33)

Paylaşım için teşekkürler fakat ben haritayı açınca ilk açıldıgı anda bir bölüm görünüyo oraya yaklaşıyo başka bir yeri göstermiyor. 1.1.4 kullanıyorum acaba sorun bendemi? Aynen dediğin gibi yaptım...

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:13:37)

dostum iphone pc suittede sağ tıklayınca proreties çıkmıyo:)

erkansonmez -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:16:30)

quote:

dostum iphone pc suittede sağ tıklayınca proreties çıkmıyo:)

dostum sol taraftaki pencerede klasörün üstünemi basıyosun yoksa sağ pencerede dosyanın üstünemi basıyosun sağda dosyanın üstüne basınca çıkar proreties ...

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:21:53)

evet şimdi pc suitte denedim bende properties yazması gereken yer çıkyor ama properties yazısı yazmıyor .Oyazmayan yere tıkladım ve özellikler açıldı 755 değerini girdim.Fakat başka seçimlerde var acaba orada bu çıkan yeni pencerede her hangi bir şey seçecekmiyiz.Örneğin writeable gibi seçenekler var

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:24:01)

telefonu açıp kapattım ilm programını açtım ama görünen bir şey yok

erkansonmez -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:27:07)

quote:

evet şimdi pc suitte denedim bende properties yazması gereken yer çıkyor ama properties yazısı yazmıyor .Oyazmayan yere tıkladım ve özellikler açıldı 755 değerini girdim.Fakat başka seçimlerde var acaba orada bu çıkan yeni pencerede her hangi bir şey seçecekmiyiz.Örneğin writeable gibi seçenekler var

hocam bendekinde ki su anda programı kullanıyorum properties ekranında
read'lerin hepsi tikli
execute'lerinde hepsi tikli
sadece write'ın owner'a denk gelen yani en üstteki tikli diğer iki write da tik yok

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:35:43)

yani var dizini ve altındaki tüm dosyalar 755 olmuyo.Bazı dosyalar kabul etmedi bu değişimi

erkansonmez -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:40:43)

quote:

yani var dizini ve altındaki tüm dosyalar 755 olmuyo.Bazı dosyalar kabul etmedi bu değişimi

hocam var dizinindeki tüm dosyaları yapmıcaksın kendi oluşturduğun maps klasörü ve altındaki
doyaların özelliklerini değiştiriceksin

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:52:45)

maps klasörünün içindeki dosyaların özellikleri 755 yaptım ama maps klasörünün özelliği değişmedi

Twin.Turbo -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:55:33)

Eline sağlık.. çok işime yaradı.. eywallah

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (22 Nisan 2008; 23:57:47)

ilm adlı proyu açıyorum fakat malesef bişey yok içinde

erkansonmez -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 0:00:44)

quote:

maps klasörünün içindeki dosyaların özellikleri 755 yaptım ama maps klasörünün özelliği değişmedi

doğrudur bende de aynı tekrar baktığımda sadece dosyarın özellikleri 755 klasörde hiçbişey gözükmüyo bütün tikler boş
doyaların özellikleri değiştiyse olması lazım o zaman denedin mi programı?

zaten cvb vermişşin valla bende yarım saat kadar uğraştım sonunda oldu büyük ihtimalle gözden kaçırdığın ufak bi hata yapıyosundur
biraz uğraş olur büyük ihtimalle bu arada benim ver 1.1.3 belki onla bi ilgisi olabilir
başkada bişey gelmiyo aklıma

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 0:04:27)

evet denedim malesef ilm nin içi boş

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 0:08:25)

benim 1.1.4

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 0:11:25)

1.1.4 de çalıştırabilen arkadaşımız varmı?

erkansonmez -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 0:13:58)

quote:

1.1.4 de çalıştırabilen arkadaşımız varmı?

versiyonla alakalı ozaman ben yinede bi print screen koyuyorum belki yardımı olur.

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/542507/1F651868F8114E8FA5CF87E7AFF27AEB.jpg[/image]

[image]local://upfiles/542507/1F651868F8114E8FA5CF87E7AFF27AEB.jpg[/image]

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 0:20:01)

aynen bunu yaptım ama heralde versiyonla alakalı .Acaba kaynağın neresi erkansönmez

erkansonmez -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 0:34:15)

quote:

aynen bunu yaptım ama heralde versiyonla alakalı .Acaba kaynağın neresi erkansönmez

hocam kaynak derken anlamadım kendi yaptıklarımdan aktardım onun dışında bende
konuyu açan arkadasın verdiği source den indirdim programı ve soylediği şekilde yaptım

FRee_DooM -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 1:14:29)

Selamlar...Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum...Bu program çok işime yarıyacak gerçekten emeğine , zekana sağlık.Arabayla sürekli dışarda çalışıyorum ve adres arıyorum . her dakka wifi olmuyacağına göre bu programla kullanıcaz ;)
Şunu belirtmek istiyorum ki arkadaşlar olayın 1.1.4.le veya 1.1.3le yani versionla alakası yok.Versionum 1.1.4 ve şu anda arkadaşın dediklerini yaptım ve program çalıştı acaba sizler bi hata yapıyor olabilirmisiniz ??? winspc ile bağlandım telefona. Bu arada var/mobile/Media/Maps klasörünün altına bir maps klasörü daha açmayı unutuyor olabilirmisiniz ?? yani şöyle olması gerekiyor
var/mobile/Media/Maps/Maps bunu yapın sonra tüm klasörlerin değerini 755 yapın çoğu öyle zaten sadece o 2 arkadaşın verdiği dosya öyle değil onları da yaptınızmı işlem tamamdır ;) Teşekkür ederim tekrar.Birde telefona winspc ile bağlanıp yapmayı deneyin belki böyle çözülür

melihcelik -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 6:40:45)

ARkadaşlar:
1) Iphone pc suite açın
2) Files seçeneğine tıklayın.Karşınıza ıphone içindeki dosyalarınız gelecek.
3) var/mobile/media dizinine girin.
4) Sağ taraftaki boş ekranda sağ klik yaparak "New Folder" seçeneğini seçin.Böylece yeni klasör oluşturacağız.Bu klasörün adını Maps olarak belirleyin.
5)Maps klasörüne çift tıklayarak içini açın.Elbette içi boş olacak. :) Açılan boşluğa sağ klik yaparak 4. adımda yaptıklarınızı tekrarlayarak Maps adında klasör oluşturun. Aslında isim önemli değil istediğiniz ismi verebilirsiniz denemedim ama mantıken böyle olması lazım.Denemek bedava.Neyse kalsörünüzü oluşturdunuz.
6) Bu klasör içine zip dosyasını açtığınız zaman oluşan İstanbul klasörünün içindeki iki dosyayı da atın.
7) Bunları yaptıktan sonra sol taraftaki liste menüsünde media dizinine tıklayın.Bu sayede sağ taraftaki ekranda Maps klasörünü görebileceğiz ve sağ klik yaptığımızda Properties yani özellikler seçeneğini de görebilmiş olacağız. Dizine tıkladınız ve sağda Maps klasörünü gördünüz.Üzerine sağ klik yaparak Properties seçeneğini seçin.
8) Karşınıza çıkan ekranda boş olan kutuya 755 ya da 777 yazın.Ben tüm izinleri verdim yani 777 yaptım.
9) Iphone a dönelim ve ilm programını açalım.KArşımıza 5.adımda klasör adına ne yazdıysanız bu isim çıkacaktır.Üzerine tıklayın.
10) Action linke tıklayın ve ardından Go to Maps e tıklayın.

Bu kadar....Uzun gibi görünebilir ama değil.Anlaşılması için yazdım.İlk mesajdaki yani konuyu açan arkdaşımızın anlatımda eksikler var.Tam olanı yazdığım şekilde.1.1.4 kullanıyorum sorun yok. Eğer çalışmadı vs derseniz bir restart çekin ıphonea ama işe yarayacağını sanmıyorum.
Bilgiyi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Kolay gelsin...

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 14:15:56)

Arkadaşlar dün gece epey uğraşlarım sonucunda olayı başarılı bir şekilde tamamladım ve hatamın bir "Maps" klasörü içine bir "Maps" klasörü daha açmamak olduğunu gördüm.Aslında bu hatam anlatımdaki eksiklikden kaynaklanıyodu.Neyse sonuçda oldu.Burdan dün bana yardımcı olmaya çalışan erkansönmez ve diğer tüm arkadaşlara saygılarımı ve şükranlarımı sunarım.

olympos34 -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 17:31:03)

arkadaşlar istanbul part2 yi çekemedim rapidden dosyada hata var diyor tekrar paylaşabilecek arkadaş varmı teşekkürler

melihcelik -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 17:38:23)

Yukarıda yazdım ya güzel kardeşim adım adım neden uğraştın ki? Neyse sorunun çözülmüş hayırlı uğurlu olsun.

blanes -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 21:43:33)

Arkadaş süpper açıklamış ... Hem açıklamayı yapan hem haritayı upload eden arkadaşın ellerine sağlık

quote:

Orjinalden alıntı: melihcelik

ARkadaşlar:
1) Iphone pc suite açın
2) Files seçeneğine tıklayın.Karşınıza ıphone içindeki dosyalarınız gelecek.
3) var/mobile/media dizinine girin.
4) Sağ taraftaki boş ekranda sağ klik yaparak "New Folder" seçeneğini seçin.Böylece yeni klasör oluşturacağız.Bu klasörün adını Maps olarak belirleyin.
5)Maps klasörüne çift tıklayarak içini açın.Elbette içi boş olacak. :) Açılan boşluğa sağ klik yaparak 4. adımda yaptıklarınızı tekrarlayarak Maps adında klasör oluşturun. Aslında isim önemli değil istediğiniz ismi verebilirsiniz denemedim ama mantıken böyle olması lazım.Denemek bedava.Neyse kalsörünüzü oluşturdunuz.
6) Bu klasör içine zip dosyasını açtığınız zaman oluşan İstanbul klasörünün içindeki iki dosyayı da atın.
7) Bunları yaptıktan sonra sol taraftaki liste menüsünde media dizinine tıklayın.Bu sayede sağ taraftaki ekranda Maps klasörünü görebileceğiz ve sağ klik yaptığımızda Properties yani özellikler seçeneğini de görebilmiş olacağız. Dizine tıkladınız ve sağda Maps klasörünü gördünüz.Üzerine sağ klik yaparak Properties seçeneğini seçin.
8) Karşınıza çıkan ekranda boş olan kutuya 755 ya da 777 yazın.Ben tüm izinleri verdim yani 777 yaptım.
9) Iphone a dönelim ve ilm programını açalım.KArşımıza 5.adımda klasör adına ne yazdıysanız bu isim çıkacaktır.Üzerine tıklayın.
10) Action linke tıklayın ve ardından Go to Maps e tıklayın.

Bu kadar....Uzun gibi görünebilir ama değil.Anlaşılması için yazdım.İlk mesajdaki yani konuyu açan arkdaşımızın anlatımda eksikler var.Tam olanı yazdığım şekilde.1.1.4 kullanıyorum sorun yok. Eğer çalışmadı vs derseniz bir restart çekin ıphonea ama işe yarayacağını sanmıyorum.
Bilgiyi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Kolay gelsin...

FRee_DooM -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 22:27:13)

bende yazmıştım ztn hatayı nerde yaptıklarını :) İkinci maps klasörünü açmıyolardı ama bu arkadaş herşeyi kendi bulmuş gibi bide senin yazdıklarınıda yazmış :D

Lienna5 -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 22:48:44)

yahu deliricem arkadaslar [:o]

2 tane maps klasoru de actim dosyayı yolladım iphone browser ile ama ilm de gozukmuyor hala. sag tıklayıp properties yapmadım cnku iphonebrowserda properties ozelligi yok..

winscp ile denedim baglanmadı bir türlü butun dalaverelerini de yaptım, dogru ip numarası, username:root pass:alpine filan o da connection time out verdi..

iphone pc suite de tırstım yuklemeye 2 tane restart attıracak telefona bişiyleri bozacak diye..

napacagım ben ? [sm=s20.gif]

_SiN_ -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (23 Nisan 2008; 23:48:51)

quote:

Orjinalden alıntı: Lienna5

yahu deliricem arkadaslar [:o]

2 tane maps klasoru de actim dosyayı yolladım iphone browser ile ama ilm de gozukmuyor hala. sag tıklayıp properties yapmadım cnku iphonebrowserda properties ozelligi yok..

winscp ile denedim baglanmadı bir türlü butun dalaverelerini de yaptım, dogru ip numarası, username:root pass:alpine filan o da connection time out verdi..

iphone pc suite de tırstım yuklemeye 2 tane restart attıracak telefona bişiyleri bozacak diye..

napacagım ben ? [sm=s20.gif]

ben yukledım sorun cıkmadı bence yukle problem cıkıcagını sanmıyorum ... browserla bende yapamadım o yuzden yukledım ama bı sorun cıkmadı ...

Lienna5 -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 0:13:59)

ewet dedigini yaptim dostum ve oldu

cok tesekkurler :)

semdeg -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 0:19:22)

Arkadaşlar aslında bunu böyle biraz screen shot lı bir anlatım yapmak kökten çözüm olabilir hemde ii olur.Sonuçdabasit bir iş ama bilen var bilemeyen var soran var soramayan var

melihcelik -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 7:11:54)

Free_Dom kardeşim konuyu ben açmışım yada ben bulmuşum bulmamışım umrumda değil.Burası forum ise insanın kendini kanıtlamaya ihtiyacı olmaz.Bilgi paylaşılır.KArışık gelen konular aydınlatılır. Konuyu açan arkadaşımızın anlatımı ile gösterdiği resimde farklılıklar var.AYreten bölük bölçük bir anlatım olmuş.Herkes birşey sormuş akıllar karışmış.Konuyu toparladım denedim test ettim ve yazdım.Dikkat edersen orada ben yaptım bunu gibilerinden çocukca ve gösteriş budalası bir ifade yok ;)

Kısacası buralarda şunu ben yaptım bunu ben yaptım gibi gösteriş olaylarına girmemek gerek.Yapana paylaşana teşekkür kafi.

melihcelik -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 7:16:35)

@Lienna5 kardeşim ben ıphone borwser kullanmıyorum ama zaten eksik yaptığın olay yetki vermemiş olman olmuş.Gerçi böyle sistemlerde yetkilendirmenin olmaması dosyayı görmemene sebep olmaz. Attığın iki dosya isminin doğru olduğundan emin olmalısın.Küçük boyutlu olan dosya adı farklı ise Maps isminde haritayı programda göremezsin. Ve ayreten mutlaka yetki olayını da halletmen lazım.Telin restart atmsından korkma yani en azından donanımsal bir sorun oluşmasından korkma.Programı yükledikten sonra sisteminden kaldırırsın pcsuite i eğer harita programı senin için önemli ise tabii.

burakc -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 8:33:47)

Yetkilendirmenin eksin olması Programı açtığınızda dosyaları görmenizi engeller. Aynen WeDict programında olduğu gibi. Maps klasörü ve altındaki tüm klasör ve dosyaların yetkilendirilmesi 755 olarak ayarlanmazsa sadece root için ayarlı olacağından Mobile kullanıcısı girip o dosyaları okuyamaz, yazamaz ve değiştiremez. O yüzden yetkilendirmeyi hatalı yapan yada /var/mobile/Media/Maps/Istanbul Klasörünün altında dosyaları göremeyenlerin haritaları gözükmeyecektir.

_SiN_ -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 12:42:55)

Yalnıuz ben bu ILM programını 2 gundur denememe ragmen bı turlu ındıremedım sureklı hata verıyo .. acaba serverda mı bı problem var ...

bıde benım telfn. 1.1.3 ve programın acıklamasında 1.1.3 icin ihtiyac olmadıgını yazıyo acaba bu yuzden mı olmuyo [sm=s19.gif]

olympos34 -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 14:59:48)

çok güzel olmuş teşekkür ederiz browserla yaptım çalıştı hiç bir sorun yok
yalnız birleşik istanbul veya uydu istanbul haritası olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim

Lienna5 -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 15:00:47)

ewet hybrid olsa muthis olurdu :)

burakc -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 15:30:02)

Hybrid içinde yapmayı düşünüyorum. YApınca buraya uplaod ederim. Ama bir iki güne kadar download listem dolu bu sebeple en erken 3-4 gün içinde yeni haritaya bakabilirm

Lienna5 -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 16:40:17)

Gerçekten emek işi yapıyorsun sayın "burakc"

Emeklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum

melihcelik -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 20:59:46)

burakc kardeş ben arama yaptırdığımda bir adresi hep bulunamadı mesajı aldım.Bu normal midir?Adres girerken ilçe mi giriyorsunuz yoksa semt mi ya da hiçbirini girmeyip elle mi buluyorsunuz gitmek istediğiniz yeri?

burakc -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 21:16:38)

Aramalarda Google'In sitesine bağlanmak istiyor.
O yüzden ona henüz çözüm bulamadım.

corrino1 -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 22:34:04)

mukemmel bir calisma helal olsun

melihcelik -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (24 Nisan 2008; 22:47:59)

@burakc anliyorum saniyorum cozum bulmak da buna zor.Ayri bir yazilim gerektirir kanaatindeyim ya da google in bilumum sourcelarini vs. Açıkçası bu haliyle de çok mutluyuz ellerine sağlık.

nsical -> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası (25 Nisan 2008; 15:37:53)

Arkadaşlar, ne süpersiniz.. Ankara haritası da var mı?

Teşekkürler.

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.03125