Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Cevap: Iphone Maps İçin Offline İstanbul Haritası Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_SiN_

25 Nisan 2008; 16:34:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

aslına bakarsanız bu harıtanın nasıl olusturuldugunu anlatan bi konu yaratılsa ... boylece sadece istanbul , ankara ,izmir degil (hatta sımdı sadece istanbul) bi cok sehirin haritası olabilir boylece ...

cunku herkes kendı sehirine ihtiyac duyacaktır ve yapmak isteyecektir ..boylece hem daha hızlı hemde daha cok kaynak olusabılır tüm türkiye bile cıkabılır neticede ...

iPhone Fan Club

Iphone 2.1
Lienna5

25 Nisan 2008; 17:05:03 

_SiN_ arkadaşıma katılıyorum, hatta bunu Hybrid map'te yaparsak daha da güzel olacak. Nasıl yapıldığını bilsem uğraşıcam da..

iPhone Fan Club

250GB PAL PS3 | Samsung T240 Full HD
Metal Gear Solid 4 | Fight Night Round 3 | Call of Duty 4 | Resistance | GTA4

PSN: zaferya

ailhan

25 Nisan 2008; 18:02:17 

http://www.speedyshare.com/138578887.html bu programı indiriyoruz, sonra
http://forums.mactalk.com.au/54/48259-how-download-google-maps-offline-iphone-viewing.html yönergeleri takip edip haritamızı oluşturuyoruz.
bu program maps offline programı için, önce jiggy runtime kurmalısınız telefona sonra maps offline
ama sanırım iLM de aynı dosyaları kullanıyor, kusura bakmayın pek detaylı olmadı ama fazla vaktim yok,
tekrar ayrıntılı resimli bir açıklama yapmaya çalışırım.

Fish dont think, because fish know everything..

iphone 16gb, ipod 3.gen. 4 gb, sırada macbook pro (alınık)
mbs02

26 Nisan 2008; 1:54:39 

Programın ismide bize uygun "İLim" diyesi geliyor

§indi© EmAiLOkUKaZaN
dhaydar

26 Nisan 2008; 9:56:52 

quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

Programın ismide bize uygun "İLim" diyesi geliyor

Bu güzel yararlı paylaşım ve emeği geçen herkez için çok ama çok teşekkürler.

iphone 8 Gb 2.1 Türkçe
keith

26 Nisan 2008; 13:06:35 

yahu ben iphone browser ilede bagladim pc suite ilede bagladim ama sagdaki listelerde cikmiyor ki var / maps.v.s hic tikliyroum biseye jailbreak filan diyo anlamadim bisey ? :S
keith

26 Nisan 2008; 13:29:24 

soldaki dosya menüsünde
DCIM
Downloads
Photos
iTunes Control v.s gibi seyler var diger uygulamalarin yada var/maps/ v.s gibi yerlerin lokasyonlarini göremiyorum go to ringtone deiyncede jailbreak v.s biseyler diyor annamadim bisey bi yardim lütfen
H@mdilli

26 Nisan 2008; 23:06:47 

quote:

Orjinalden alıntı: melihcelik

ARkadaşlar:
1) Iphone pc suite açın
2) Files seçeneğine tıklayın.Karşınıza ıphone içindeki dosyalarınız gelecek.
3) var/mobile/media dizinine girin.
4) Sağ taraftaki boş ekranda sağ klik yaparak "New Folder" seçeneğini seçin.Böylece yeni klasör oluşturacağız.Bu klasörün adını Maps olarak belirleyin.
5)Maps klasörüne çift tıklayarak içini açın.Elbette içi boş olacak. :) Açılan boşluğa sağ klik yaparak 4. adımda yaptıklarınızı tekrarlayarak Maps adında klasör oluşturun. Aslında isim önemli değil istediğiniz ismi verebilirsiniz denemedim ama mantıken böyle olması lazım.Denemek bedava.Neyse kalsörünüzü oluşturdunuz.
6) Bu klasör içine zip dosyasını açtığınız zaman oluşan İstanbul klasörünün içindeki iki dosyayı da atın.
7) Bunları yaptıktan sonra sol taraftaki liste menüsünde media dizinine tıklayın.Bu sayede sağ taraftaki ekranda Maps klasörünü görebileceğiz ve sağ klik yaptığımızda Properties yani özellikler seçeneğini de görebilmiş olacağız. Dizine tıkladınız ve sağda Maps klasörünü gördünüz.Üzerine sağ klik yaparak Properties seçeneğini seçin.8) Karşınıza çıkan ekranda boş olan kutuya 755 ya da 777 yazın.Ben tüm izinleri verdim yani 777 yaptım.
9) Iphone a dönelim ve ilm programını açalım.KArşımıza 5.adımda klasör adına ne yazdıysanız bu isim çıkacaktır.Üzerine tıklayın.
10) Action linke tıklayın ve ardından Go to Maps e tıklayın.

Bu kadar....Uzun gibi görünebilir ama değil.Anlaşılması için yazdım.İlk mesajdaki yani konuyu açan arkdaşımızın anlatımda eksikler var.Tam olanı yazdığım şekilde.1.1.4 kullanıyorum sorun yok. Eğer çalışmadı vs derseniz bir restart çekin ıphonea ama işe yarayacağını sanmıyorum.
Bilgiyi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Kolay gelsin...

kardeş 7. madde de takılıyorum. tamam maps klasörünü görüyorum ama sag klik yapınca çıkan seçenekler arasında properties yok

Ekteki dosya (1)

alberta

27 Nisan 2008; 1:00:47 

yazılanların hepsini yaptım ama programda istanbul yazısını göremedim

iphone 1.1.2
alberta

28 Nisan 2008; 8:42:04 

dogru dizin /var/root/Media/Maps/istanbul

iphone 1.1.2
melihcelik

28 Nisan 2008; 13:25:20 

@H@mdilli kardeş öncelikle ekranlarımız farklı görünüyor.Şöyle anlatayım:
Pc suite programımın sürümü 1.0.6.0. Programı sağ alt köşede bulunan simgesinden açıyorum.Karşıma çıkan ana menüden "Files" butonuna tıklıyorum.Bundan sonra bende sadece iki ekran çıkıyor.Solda ana dosyalar sağda da klasör ald dizinleri.Yani sol sağ olmak üzere toplamda iki ekran.Sende ise 4 ekran var.Eğer soldaki ekranda klasöre gelip sağ klik yaparsam "properties" çıkmıyor.Sağ ekranda herhangi klasör ya da dosyaya sağ klik yaptığında "properties" çıkıyor.

Kısacası senin ekranlar bana biraz garip geldi.Bir gözden geçir istersen.Evde internetim yok şuan.Ama ekran görüntüm bu konudaki ilk sayfada olan iki resim var aynı onun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 28 Nisan 2008; 13:34:15 >
hdblack35

28 Nisan 2008; 13:30:13 

Merhaba.
izmir haritası hazırlayıp kullanan arkadaş varsa bizimlede paylaşabilir mi acaba?

Tşk.

XBOX360 NTSC-U + Samsung LE40S81B LCD TV + Sony PSP +
HP GB955EA 8510P Notebook + Nokia N91 + iPhone 16GB + Crysis + Crysis Warhead (Orjinal)

melihcelik

28 Nisan 2008; 13:36:26 

@alberta İsmi kendiniz belirliyorsunuz.Klasör adı sizin harita adınız olacak.
mcagirici

28 Nisan 2008; 13:44:49 

quote:

Orjinalden alıntı: burakc

Yetkilendirmenin eksin olması Programı açtığınızda dosyaları görmenizi engeller. Aynen WeDict programında olduğu gibi. Maps klasörü ve altındaki tüm klasör ve dosyaların yetkilendirilmesi 755 olarak ayarlanmazsa sadece root için ayarlı olacağından Mobile kullanıcısı girip o dosyaları okuyamaz, yazamaz ve değiştiremez. O yüzden yetkilendirmeyi hatalı yapan yada /var/mobile/Media/Maps/Istanbul Klasörünün altında dosyaları göremeyenlerin haritaları gözükmeyecektir.

Hocam wedict programını bir türlü çalıştıramıyorum. Ona da iphone browser'dan bağlanıp yetkilendirmeyi 755 mi yapmamız lazım düzgün çalışması için?

H@mdilli

29 Nisan 2008; 17:59:18