Şimdi Ara

Türkiye'den İllallah ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de insana gerekli değer verilmiyor. Savaşta oldugumuz kadar ülke yonetımınde egıtımde bılımde de kafayı calıstırabılsek Amerıka bızı degıl Bız Amerıkayı kullanıyor olurduk. Diyorum ki Keşke Türkiyede dogmasaydım Türkiyeyi hiç tanımasaydım. Ama dogmusum buyumusum burası benım vatanım istemesem de çekicem başka bir ülkeye gidene kadar veya gidemeden ölene kadar.
    Yahu neden biz modern sınıflarda ders göremiyoruz?
    Neden Öss denen sacma seyle ugrasıyoruz?
    Neden Sınıflardaki hocalarımız diğer milletleri kötülemek yerine Bu milleti yüceltmemiz için gerekli olan bilgileri vermiyor?
    Elin işe yaramaz adamları torpille herşeyi yapıyor. sürünen yine diğerleri oluyor. ülkemizin huzuru kaçtı. ben tvyi her actıgımda başbakanın milleti azarlamasını veya birilerinin başbakanı suçlamasını görmek zorundamıyım ya? hani birlik beraberlik neden birbirimizi yiyoruz.Interneti bile adam gibi kullanamıyoruz.Japonlar aylık 5 liraya sınırsız indirip üzerine 5 gbı 5 dk da ındırırken bız 4 gblık yabancıların elındekı ttnetın kotasıyla ugrasıyoruz..Interneti kullansan ne olcak be kardesım? Yabancı sıtelerın coguna bakıyorsun muhakkak en az 5 tane Türk oluyor üçü sapık.. Chatlesmekten baska ne bılıyor halkımız? baska ulkelerde robot yapımı ogretılırken bıze kazak ördürüyorlar.Türkiye yaşanmaz hal almış. bu kafayla giderse ne gençlerimizin içinden Bir Atatürk,Bir Seyid Onbaşı,Bir Fatih Sultan Mehmet çıkacak ne de Bu ülke ayakta kalacak. bitiğiz ya sıfırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 22 Nisan 2008; 1:10:28 >







  • quote:

    Orjinalden alıntı: Woden

    quote:

    Orjinalden alıntı: lehrer35

    Kaçmak çözüm değil. Anadolu'yu daha yaşanır bir hale getireceğiz. İnsanımızı geliştirerek yobazlığın kökünü kurutacağız. Başka seçenek yok...






    arkadaşlar herkez şikayet eder herkez mızmızlanır.size bir hikaye anlatacağım


    vaktiyle kralın biri birşey düşünmüş ve demişki.ben kentin en işlek caddesinin ortasına koca bir kaya koyayım bakalım ne yapacaklar demiş.

    insanlar söylene söylene geçmişler kayanın yanından sürekli şikayet ediyorlarmış kral ise onları sarayından izliyormuş

    vaktiyle bir köylü gelmiş ve zorlana zorlana o taşı yolun kenarına itivermiş



    kral hemen o köylüyü bulmuş ve ona bir kese altın vermiş..ben insanlarımı sınıyordum acaba söylenip şikayet mi edecekler yoksa o kayayı kaldırmayamı uğraşacaklar diye al bu da senin ödülün demiş





    İşte, iş köylüde bitiyor.
    Köylü bu milletin efendisi idi.
    Efendileri öldürdüler...

    http://forum.donanimhaber.com/m_22175539/mpage_1/key_Koylu//tm.htm#22175539




  • Başbakan hakkında bizim savcılığa şikayette bulunmamıza gerek yok. Zaten milletvekili olmadan önce hakkında devam eden 3 ayrı dava vardı. Ama o ultra süper demokratik akp'ninde değiştirmeye yanaşmadığı dokunulmazlıklar sayesinde kimse hiç bir şey yapamıyor. Sende kalkmış git savcılığa başvur diyorsun. Başvursam ne olacak? Akpli milletvekilleri başbakanın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde oy mu kullanacak?

    http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2002/05/06/121726.asp

    Bakınız başbakanın yargılanmaktan kurtulduğu davalara bir örnek. Bir değil iki değil onlarca başlık var.
  • Valla Deniz Baykala'a yasak getirilsin emin olun akp'nin işi bin kat zorlaşır. O yüzden hükümet yanlısı arkadaşlar bu habere sevinmesinler üzülsünler derim.

    Bu arada saptırılmış din lafına o kadar tepki gösteren arkadaşlara saptırılmış dinin en güzel örneklerini sunuyorum. Doya doya bakın, savunduğunuz tiplerin eserleri ile gurur duyun.











    Bu ucubeliğin hepsini görmek isteyen arkadaşlara adresi vereyim.
    http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=3048&page_number=1
    http://www.aksam.com.tr/?tarih=22.04.2008#

    Yani şimdi bu kadınlar biz erkekler saçlarının telini görüp tahrik olmayalım diye türban takıyorlar öyle mi? Türban takıp böyle gezinen bir kadının gerçekten çevresini tahrik etmemek gibi bir derdi olduğuna inanmak ne kadar mümkün? Yani sen saçını kapatacaksın ama bütün vücut hatların ortada olacak, sen saçını kapatacaksın ama makyaj yapıp bakışlarınla adamı tahrik edeceksin. Gerçekten bunu mu savunuyorsunuz arkadaşlar. Elinizi vicdanınıza koyup cevap verin. Gerçekten başını örtüp başka yerlerini açan insanların tek dertlerinin dini özgürlüklerini yaşamak olduğunu savunabiliyor musunuz?

    Bu arada olayın ticaret uğruna dini sömürmek kısmına hiç girmiyorum bile. O akdar bariz ve ortada olan bir konuyu tartışmanın gereğini duymuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasago -- 23 Nisan 2008; 10:52:49 >




  • Arkadaş uzaklaştırılmış ama Anayasa mahkemesi hakkında oluşturduğu yanlış izlenimi düzeltme ihtiyacı duyuyorum.

    http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=23.04.2008&Newsid=174397&Categoryid=1

    Bu haberdende görüleceği üzere siyasi partilerin yolsuzluk sebebi ile kapatılmaları diye bir yasamız mevcut değildir. Bu yüzden chp'ye bu konuda kapatma davası açılmasını beklemek ve açılmadığı içni yargıyı suçlamak abesle iştigal bir davranıştır.

    Son bir hatırlatma yapayım, Erbakan yolsuzluk yaptığı gerkeçesi ile cezalandırılmamıştır. Partisinin irticai faaliyetlere odak olması sebebi ile partisi kapatılmış ve kendisine yasak getirilmiştir. Daha sonra ortaya çıkan kayıp trilyon davası kapatılan partiye yapılan hazine yardımının geri ödenmeyip erbakanın hesabına geçirilmesinden doğmuştur. Yani yolsuzluk kapatma sebebi değildir kapatma kararı sonrasında yapılan bir eylemdir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.