|
KIZILDELI -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (10 Mayıs 2008; 14:01:24)
|
Arkadaşlar Hepinize Selam, Ben konumuza üye olan olmayan tüm fuji kullanıcılarına seslenmek istiyorum, özelliklede ing. bilen üstadlara. Fotoğraf makinası dalında tüketici tarafından pek rağbet görmeyen (benim naçizane fikrim) CASIO firmasının türkiye temsilcisinin sitesinde bile, çıkan en son makinaların türkçe menü güncellemelerini bulmak mümkün. Firma kimseden garanti belgesi, fatura vs. istemiyor.[:'(][:'(] Gelgelelim fuji firmasına, türkiye temsilciliğini yapan arkadaşlar her türlü zorluğu göstermek bir yana, sitelerinde dij. fot. mak. güncellemesini adına hiç bir şey yok.[:-][:-] Benim anlamadığım bizim elimizdeki bu makineler ister hediye gelsin, ister yurt dışından alınsın adı ne olursa olsun orjinal fuji fabrikasından çıkma değil mi ? bunlarında çakması varda biz mi bilmiyoruz ?[8|][8|] FUJI bu işten ama öyle ama böyle para kazanıyor.Peki niye adam gibi hizmet vermiyor. Ben yurt dışından 400 ytl ye aldığım makinanın aynısına neden 700 ytl vereyim ? O kadar zengin miyim ? hem zengin olsam ne yazar o paraya 2 tane makina almak varken neden göz göre göre kazıklanayım ki ? Sağolsun ülkemiz üstüne gümrük vergisini fazlası ile ekliyor ama bu kadarda değil el insaf, bir makinadan minimum 250-300 ytl kar edilirmi ? Baştada dediğim gibi ing. bilen üstadlarımızdan ricam lütfen FUJI firmasının merkezini, fuji fil türkiye temsilcisi hakkında mail bombardımanına tutmanız belki bir sonuç alırız.[:-][:-][:-]
|
|
|
|