FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı

KIZILDELI -> FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (22 Nisan 2008; 0:22:47)

Arkadaşlar Selam,

Yaklaşık 1 yıldan beri D.H. forumunu incelemekteyim bu süre zarfında esas ilgimi çeken PANASONIC TZ3 olmuştu ama, son 3 aydır fujiler beni aşrı bir şekilde cezbetti.Yaptığım araştırmalar neticesinde kompakt sınıfta 1 numara olan f31fd ile karşılaştım ama onuda bulmak nerede ise imkansızdı ve bulunsa bile çok yüksek rakamlar istiyorlardı, bende bu sebeple f50fd modelinde karar kıldım.
Forum içerisinde yaptığım aramalarda f50fd ile ilgili bilgiler çeşitler konular içerisinde dağınık olarak bulunmakta idi, yani benim gibi bu işe yeni başlayan birisi arama yaptığında herhangi bir konunun herhangi bir sayfasında sadece adı geçiyordu detaylı bir bilgi bulmak zor idi.
Bende istedim ki sadece burada f50fd ile ilgili bilgilerimizi, tecrübelerimizi ve resimlerimizi paylaşalım.
Bu sebeple affınıza sığınarak bu başlığı açmayı uygun gördüm.

Bu arada yeni sipariş verdiğim f50fd 1 haftaya kadar gelir ise çektiğim resimleri burada sizinle paylaşmak isterim.

Arkadaşlar

[sm=s16.gif][sm=s16.gif]FUJI F50FD TURKÇE KULLANMA KILAVUZUNU AŞAĞIDAKİ ADRESTEN EDİNEBİLİRSİNİZ.[sm=s16.gif][sm=s16.gif]

Emeği geçen aytach ve u7110 a teşekkür ederiz.

[sm=s16.gif]http:/****.com/files/116441848/tara00099.zip.html[sm=s16.gif]

AKINLASINN -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (22 Nisan 2008; 18:48:03)

Hadi hayırlısı bakalım.

opentelcll -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (22 Nisan 2008; 20:59:19)

hayırlısı olsun arkadasım.

askan22 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (22 Nisan 2008; 21:05:55)

böyle bi konu açtığın için teşekkürler benimde almayı düşündüğüm bi model

sugarboy -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (23 Nisan 2008; 12:09:57)

arkadaşım ekleyin de ben de alacağım... fuji alacağım kesin de acaba hangi modeli... f100fd bulabilsem aslında ah ah

KIZILDELI -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (1 Mayıs 2008; 8:50:22)

Arkadaşlar Selam,

Beklediğim makinam nihayet geldi[:'(].Foruma üye bir arkadaş vasıtası ile aldım 400 ytl ye.
Kısa süre sonra sizinle çektiğim fotoları paylaşmaya başlıyacağım.

altinok -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (1 Mayıs 2008; 9:48:30)

Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan. Ben de dün @AKINLASINN nickli arkadaşımın önerisi ile bir tane f50fd siparişi verdim nette. Bu arada da şu an kullanmakta olduğum s6500fd model cihazı da satmayı düşünüyorum.

toraman78 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (1 Mayıs 2008; 10:54:26)

quote:

Orjinalden alıntı: KIZILDELI

Arkadaşlar Selam,

Beklediğim makinam nihayet geldi[:'(].Foruma üye bir arkadaş vasıtası ile aldım 400 ytl ye.
Kısa süre sonra sizinle çektiğim fotoları paylaşmaya başlıyacağım.

İyi günler de kullan arkadaşım, resimleriniz bekliyorum arkadaşlar. Ben de düşünüyorum bu makinayı. Bu arada nereden aldığını da söyleyebilirmisin rica etsem. Teşekkürler şimdiden[:'(]

sugarboy -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (1 Mayıs 2008; 11:59:12)

alan arkadaşlar neden fotoğraf eklemiyorlar [sm=alala.gif]

askan22 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (1 Mayıs 2008; 13:24:16)

arkadaşlar f31fde yerine f50fd de alınabilir 800-1600 iso su iyidir resim kalitesi çok iyidir IS vardır optik zoomu 6-7-10 olsa benim ilk alacağım modeldir illa f31fd demek doğru değil bence en azından ben f31fdye tercih ederim f50fd yi

cronus75 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (1 Mayıs 2008; 13:50:42)

Ben de f50fd aldım, çok kaliteli bir makine ve şahane fotolar çekiyor...Tek kusuru Auto modda ISO400'ün altına düşmemesi ama o durumda da gürültü seviyesi çok düşük.

AKINLASINN -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (1 Mayıs 2008; 16:51:56)

Bu Fuji F50fd ilk çıktığında bu kadar sevilmiyordu. Şimdiler de yeni çıkan diğer modellerle karşılaştırıldığın da alınacak makine haline geldi.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun makineleri. Ayrıca "altinok"a. Bence o fiyata alınacak en iyi makineyi aldınız. Bu arada o fiyata aldığınız ürün bahsettiğimiz teknoloji marketten mi acaba.

u7110 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (1 Mayıs 2008; 17:00:43)

turgut abi güle güle kullan siyah rengi hakikaten güzelmiş resimleri bekliyoruz artık,bende 1 aya kadar sualtı çekimlerini koyucam inşallah,fuji nin bu modelide çok kıymetlenicek gib gözüküyor

opentelcll -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (1 Mayıs 2008; 20:41:36)

hani resimler aaa..olmuyor ama.....[8D]

*AYTACH* -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (1 Mayıs 2008; 21:29:46)

selam arkadaşlar bende de f50fd var ve çok memnunum .size rastgele çektiğim fotoları ekleyeyim . acemiyim yalnız heberiniz olsun.

iso 200
[image]http://img329.imageshack.us/img329/5733/102ambarrb0.jpg[/image]

iso 400
[image]http://img329.imageshack.us/img329/7591/dscf0037ab0.jpg[/image]

iso 100
[image]http://img381.imageshack.us/img381/3755/dscf0205au1.jpg[/image]

iso 1600 enstantane 1/250
[image]http://img368.imageshack.us/img368/3992/dscf0255wc5.jpg[/image]

arkadaşlar inş. bu fotolar size yardımcı olabilir gerçi amatör çekimler ama ynede bi işe yarar herhalde.[:D][:D][:'(]

askan22 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (1 Mayıs 2008; 22:27:58)

Bunları hep auto modlardamı çektiniz bence çok güzel biraz optik zoomu yüksek olsa hiç düşünmeden alırdım f50fd bence resim kalitesi çok yüksek

altinok -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (2 Mayıs 2008; 8:51:40)

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Bu Fuji F50fd ilk çıktığında bu kadar sevilmiyordu. Şimdiler de yeni çıkan diğer modellerle karşılaştırıldığın da alınacak makine haline geldi.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun makineleri. Ayrıca "altinok"a. Bence o fiyata alınacak en iyi makineyi aldınız. Bu arada o fiyata aldığınız ürün bahsettiğimiz teknoloji marketten mi acaba.

Teşekkür ederim, cihaz henüz gelmedi bugün gelir zannediyorum.
Evet dostum, linkini vermiş olduğun yerden aldım, şöyle bir araştırdım gerçekten en ucuz orası veriyordu. [:'(]

altinok -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (2 Mayıs 2008; 12:31:37)

quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan. Ben de dün @AKINLASINN nickli arkadaşımın önerisi ile bir tane f50fd siparişi verdim nette. Bu arada da şu an kullanmakta olduğum s6500fd model cihazı da satmayı düşünüyorum.

Arkadaşlak fuji f50fd alınca elimdeki s6500fd model cihazımı satmayı düşündüğümü söylemiştim ama forumdaki fikir alışverişlerim sonucunda özellikle @bipekkan üstadın mesajı ile satmaktan vazgeçtim. Dursun bakalım, ilerde lazım olur kullanırım. [:)]

mcake± -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (2 Mayıs 2008; 13:36:50)

Ben de KIZILDELI ile beraber u7110 nickli arkadaştan aldım. Sağolsun 1 haftada Hong Kong'dan kargolattı. Tripod, ekran filmi, kılıf ile paketi 400 YTL'ye geldi ve zamanlaması ve takibi itibariyle sevindim. [:'(]

Şimdilik evden çok uzaktayım o yüzden resim ekleyemiyorum. Ama eklesem bile amatör çekimler olacak. Çünkü hem makineyi yeni tanıyorum. Hem de amatörüm. [:D]

Yalnız mümkünse mükemmel bir kılıf ve yedek batarya lazım bana. Yardımcı olabilecek var mı? Nerden bulurum?

Varsa bir sorunuz -elimden geldiğince- yanıtlamaya çalışayım. [:o]

AKINLASINN -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (2 Mayıs 2008; 19:53:49)

Bende "u7110" arkadaşımızdan fuji s8000fd aldım. Fiyatları ve makineyi teslim etme hızı gerçekten iyi. Hakkını yememek için buradan tekrar kendisini makine alacak herkese tavsiye ederim. Kısacası "u7110" a sormadan makine almayın.

*AYTACH* -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (2 Mayıs 2008; 20:10:27)

quote:

Orjinalden alıntı: askan22

Bunları hep auto modlardamı çektiniz bence çok güzel biraz optik zoomu yüksek olsa hiç düşünmeden alırdım f50fd bence resim kalitesi çok yüksek

askan22 arkadaşım hepsini auto modda çektim biraz acemice ama yardımcı olduğuma sevindim. sadce bir tanesi enstantane modunda çekildi ve ıso 1600. neyse başka şeyler varrssa yardımcı oolabilirim belki[:'(][:'(][:'(][sm=s18.gif]

askan22 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (2 Mayıs 2008; 21:59:51)

daha çok resim ekleyerek yardımcı olabilirsin gece,makro ağaç yeşillk manzaraları hatta portre değişik İSO larda çokmu şey istedim acaba?

u7110 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (2 Mayıs 2008; 22:41:15)

arkadaşlar sağolun ilginize,ilgilenen arkadaşlar varsa bir grup f50 siparişi vericem istek sayısına göre
makine 305 usd
yedek pil 15 usd
kılıf+tripot+lcd koruyucu 10 usd
2 gb toshiba sd
4 gb sd seçeneklerinizde olacak
orjinal fuji sualtı kabı 225 usd

quote:

Bende "u7110" arkadaşımızdan fuji s8000fd aldım. Fiyatları ve makineyi teslim etme hızı gerçekten iyi. Hakkını yememek için buradan tekrar kendisini makine alacak herkese tavsiye ederim. Kısacası "u7110" a sormadan makine almayın.

*AYTACH* -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (3 Mayıs 2008; 0:31:51)

quote:

Orjinalden alıntı: askan22

daha çok resim ekleyerek yardımcı olabilirsin gece,makro ağaç yeşillk manzaraları hatta portre değişik İSO larda çokmu şey istedim acaba?

OLURMU ÖLE ŞEY VAKTİM OLDUKÇA ÇEKİP EKLEYECEĞİM OK.SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUM ARKADAŞLAR.[;)][;)][;)][sm=s18.gif][sm=s18.gif]

*AYTACH* -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (3 Mayıs 2008; 0:34:38)

quote:

Orjinalden alıntı: u7110

arkadaşlar sağolun ilginize,ilgilenen arkadaşlar varsa bir grup f50 siparişi vericem istek sayısına göre
makine 305 usd
yedek pil 15 usd
kılıf+tripot+lcd koruyucu 10 usd
2 gb toshiba sd
4 gb sd seçeneklerinizde olacak
orjinal fuji sualtı kabı 225 usd

quote:

SELAM ARAKADAŞIM BEN BİŞEY SORMAK İSTİORUM. BANA YEDEK PİL VE LCD KORUYUCUYU NE KADARA MAL OLUR. YANİ ORADAKİ O ÜÇLÜDEN SADECE LCD KORUYUCUYU ALABİLİRMİYİM. VE ÖDEMELER NASIL YAPILIYOR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
[:'(][:'(]

u7110 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (3 Mayıs 2008; 12:18:59)

PM attım
turgut abi nerde resimler biliyorum çok yoğunsun ama bekliyoruz artık

KIZILDELI -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (3 Mayıs 2008; 12:40:42)

Uğur Kardeşim haklısın ama inanırmısın 1 haftadan beri gece saat 23:00 kadar çalışıyorum.
Bu hafta sonu (pazar günü) çıkıp bir kaç poz çekmeyi düşünüyordum ama sağolsun meteoroloji yağışlı olacağını bildirdi bütün planlarım tepe taklak oldu.

Artık birdahaki haftayı bekliyeceğim ama ALLAH' tan bir mani gelmez ise Haziran 08 de memlekete gidiyorum 2 haftalığına (bu arada ERZURUMLUYUM) oradan güzel köy resimleri getireceğim.

dOmi -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (4 Mayıs 2008; 13:31:03)

Bu makinanın f40fd den ne farkı var o sanki dahamı iyi isoda?
ayrıca makinanın pilli olmaması beni dusunduruyor?
Amerikadan getirtebilirim acaba orda fiyatlar kac dolar civarı ?

SAoln

desailles -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (4 Mayıs 2008; 17:46:28)

sanırım f40fd'de a/s modları yok. iso performansı olarka f50fd'den daha kötü olacağını sanmam. hatta iyi bile olabilir. olmayabilir de[:D]
quote:

Orjinalden alıntı: dOmi

Bu makinanın f40fd den ne farkı var o sanki dahamı iyi isoda?
ayrıca makinanın pilli olmaması beni dusunduruyor?
Amerikadan getirtebilirim acaba orda fiyatlar kac dolar civarı ?

SAoln

desailles -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (7 Mayıs 2008; 10:16:36)

f50fd kullanan arkadaşlar flaşlı çekim yapıldıktan sonra flaşın kaç saniyede tekrar kullanılmaya hazır hale geldiğini yazabilirlerse çok iyi olur.

KIZILDELI -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (8 Mayıs 2008; 17:02:39)

Desailles Selam,

Flaşın hazır olması konusunu fazla kafana takma sen ikinci kareyi çekinceye kadar kazır hale geliyor.
(4-5 sn. kadar)

Hirotaro -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (8 Mayıs 2008; 19:50:37)

Flaşın dolmasını bu kadar takmayın.Hemen hemen bütün cihazlarda bekleme süreleri hemen hemen aynıdır

KIZILDELI -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (8 Mayıs 2008; 21:16:32)

Arkadaşlar bu arada f50fd için TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU bulan veya nereden bulabileceğimizi tahmin edeniniz var mı acaba[sm=s20.gif] ?

u7110 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (8 Mayıs 2008; 22:13:21)

abi bende bakıyorum hala ama

*AYTACH* -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (8 Mayıs 2008; 23:18:32)

arkadaşar bende var fakat nasıl size iletebilirim bana yardımcı olun bende size[;)][;)][;)][:'(]

Hirotaro -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (9 Mayıs 2008; 0:14:41)

quote:

Orjinalden alıntı: *AYTACH*

arkadaşar bende var fakat nasıl size iletebilirim bana yardımcı olun bende size[;)][;)][;)][:'(]

scanner ile taratıp,adobe ile pdf haline getirebilirsin.

askan22 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (9 Mayıs 2008; 0:39:36)

side hangi formatta var eğer pdf değilse @hirotaro nun dediği gibi pdf e çevirin sonrada**** gibi bir paylaşım sitesine yükleyip linkini burda yayınlarsanız bizde alabiliriz
quote:

KIZILDELI -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (9 Mayıs 2008; 15:00:40)

AYTACH

Top sende[;)][;)][;)]
Bütün herkes seni bekliyor dikkatini çekerim[:'(][:'(][:'(]

*AYTACH* -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (10 Mayıs 2008; 12:49:47)

arkadaşlar ben amatörüm dediklerinizden bişey anlamdım daha detaylı bilgi verirseniz ayrdımcı olabilirim.ben ürünü teknosadan aldığım için türkçe kullanım kılavuzu var elimde.[sm=s18.gif]

KIZILDELI -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (10 Mayıs 2008; 13:45:51)

Aytach Selam

Eğer istanbulda ise sen kitapçığı bana gönder ben fotokopisini çekip pdf formatına çevirir sitede yayınlarım.
En azından beklenti içinde olan ben ve benim gibi f50fd kullanıcıları için faydalı bir şey yapmış oluruz.

Eğer göndermek istemez isen (anlayış ile karşılarım) kitapçığın tamamını scan edip pdf formatına çevirirsin (çevirtinsin) sitede yayınlarsın yine sana minnettar oluruz. [:'(][:'(][:'(]

KIZILDELI -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (10 Mayıs 2008; 14:01:24)

Arkadaşlar Hepinize Selam,

Ben konumuza üye olan olmayan tüm fuji kullanıcılarına seslenmek istiyorum, özelliklede ing. bilen üstadlara.
Fotoğraf makinası dalında tüketici tarafından pek rağbet görmeyen (benim naçizane fikrim) CASIO firmasının türkiye temsilcisinin sitesinde bile, çıkan en son makinaların türkçe menü güncellemelerini bulmak mümkün.
Firma kimseden garanti belgesi, fatura vs. istemiyor.[:'(][:'(]

Gelgelelim fuji firmasına, türkiye temsilciliğini yapan arkadaşlar her türlü zorluğu göstermek bir yana, sitelerinde dij. fot. mak. güncellemesini adına hiç bir şey yok.[:-][:-]
Benim anlamadığım bizim elimizdeki bu makineler ister hediye gelsin, ister yurt dışından alınsın adı ne olursa olsun orjinal fuji fabrikasından çıkma değil mi ? bunlarında çakması varda biz mi bilmiyoruz ?[8|][8|]
FUJI bu işten ama öyle ama böyle para kazanıyor.Peki niye adam gibi hizmet vermiyor.
Ben yurt dışından 400 ytl ye aldığım makinanın aynısına neden 700 ytl vereyim ? O kadar zengin miyim ?
hem zengin olsam ne yazar o paraya 2 tane makina almak varken neden göz göre göre kazıklanayım ki ?

Sağolsun ülkemiz üstüne gümrük vergisini fazlası ile ekliyor ama bu kadarda değil el insaf, bir makinadan minimum 250-300 ytl kar edilirmi ?

Baştada dediğim gibi ing. bilen üstadlarımızdan ricam lütfen FUJI firmasının merkezini, fuji fil türkiye temsilcisi hakkında mail bombardımanına tutmanız belki bir sonuç alırız.[:-][:-][:-]

AKINLASINN -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (10 Mayıs 2008; 14:37:42)

Ben daha önce fujinin sitesinde F50fd nin özellikleri yanlış yazıyor diye onlara mail attım. Onlarda cevap olarak"ilginiz için teşekkürler, hata hemen düzeltilecektir." yazmışlardı. Sonra bir mail daha attım peşinden. "Doğubanktan bir S8000fd aldım ama içinden türkçe klavuz çıkmadı. Acaba sizden klavuz temin edebilirmiyim, ücreti ne kadar ise ve ödeme şekli nasıl olacaksa yazarsanız sevinirim" dedim. Onlarda siz adresinizi verin ben size ücretsiz yollayayım dedi. Aynı gün geldi klavuz kapıma. Kargoyuda ödemişlerdi.

KIZILDELI -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (10 Mayıs 2008; 14:59:07)

Abi iyide

Bana hediye geldi ise makine ve yanında hiç bir evrakı yok ise ne olacak.
Sonuçta bu makina funjinin malı yanlış mıyım ?

Ayrıca sen nereden istedin fuji türkiye den mi ? yurt dışından mı ?

*AYTACH* -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (10 Mayıs 2008; 15:14:47)

arkadaşler ben diyarbakırın bir köyünde memurum.o yüzden size ulaştırabilmem için başka yol önerin.scanner yok .ama izmirde olan varsa oraya ulaştırabilirm ailem izmirde.inş olur.

KIZILDELI -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (10 Mayıs 2008; 15:37:48)

u7110 Selam

Sen izmirdeydin, aytach a (bize) yardımcı olma şansın var mı ?

AKINLASINN -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (10 Mayıs 2008; 19:15:45)

Fuji Türkiye den istemiştim. Onlarda hatalarını buldum diye bana jest olsun diye yolladılar.
quote:

Abi iyide

Bana hediye geldi ise makine ve yanında hiç bir evrakı yok ise ne olacak.
Sonuçta bu makina funjinin malı yanlış mıyım ?

Ayrıca sen nereden istedin fuji türkiye den mi ? yurt dışından mı ?

*AYTACH* -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (10 Mayıs 2008; 21:22:56)

arkadaşlar ben izmir olduğu sürece yardımcı olabilirim. buraya izmirden geldiim çünkü.[:'(]

desailles -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (11 Mayıs 2008; 18:29:51)

henüz forumda çok fazla kullanıcı yok sanırım. ama yinde de kullanan arkadaşlar f50fd'nin IS( görüntü sabitleme) özelliği ile ilgili gözlem ve düşüncelerini yazabilirler mi? ne kadar etkili ve başarılı çalışıyor. hatta örnek (başarılı ya da başarısız) fotoğraflar da eklerlerse oldukça iyi olur. şu anda bütün yük AYTACH'a düşüyor gibi..[:D]

*AYTACH* -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (12 Mayıs 2008; 19:41:52)

yardııım yükten yıkılıyorumm yetşmeye çalışıyorum arkadaşlar kusurum olursa affedin.[;)][sm=s18.gif]

u7110 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (12 Mayıs 2008; 21:28:38)

geç cevap için özür ama üye olduğum halde mesajlar bana gelmedi,aytach arkadaşım yurtiçi kargo veya aras kargo izmir balçova şubelerine ödemeli olarak göderebilirsin uğur yıldırım adına bende tarayıp hizmete sunabilirim
quote:

u7110 Selam

Sen izmirdeydin, aytach a (bize) yardımcı olma şansın var mı ?

*AYTACH* -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (12 Mayıs 2008; 23:55:43)

TAMM HOCAM OLUR BEN YURT İÇİ VEYA ARAS CARGO İLE SİZE CARGOLARIM.BALÇOVA ŞUBELERİNE YALNIZ BANA İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ VEREBİLİRMİSİNİZ.

SİZ HALLETTİKTEN SONRA BANA GERİ CARGOLARSINIZ OK.[:'(]

BEKLİYORUM BİLGİLERİ.BU ARADA BALÇOVADA HANGİ SEMTTESİNİZ.ÇİFTE SELVİ VE TELEFERİĞİ YEŞİL CAMİYİ İİ BİLİRİM.

NEDE OLSA MEMLEKETİM[;)][:'(]

selcuky1 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (13 Mayıs 2008; 0:58:13)

Selam.Bende fuji f50 se kullanıcısıyım.Biraz önce çektiğim bir kaç fotoyu yayınlamak istiyorum.tarih 13 mayıs salı 2008 ve erzuruma kar yağıyor :D(Hayırlısıyla yaz gelseydi :D)

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/124429/9AA5B3F34A0B433CA4CD7CCAF2A3590A.jpg[/image]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/124429/5E5CFAEFCF574957B7FE280567BFDF0A.jpg[/image]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/124429/D5D37C1CE5DD400FB31FE8D2AA9F6FB0.jpg[/image]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/124429/DDBECA2A0A5A4B9E92DD3CC694E29322.jpg[/image]

selcuky1 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (13 Mayıs 2008; 1:15:25)

Tekrar selamlar.Arkadaşlar ben yeni yeni bu işe başladım.İlerde daha iyi şeyler yaparım inşallah.Makina süper,ben fatihktu34 adlı arkadaştan aldım.İlgisi alakası 10 numara.Kendisine teşekkür ederim.Forumda bu bölümü açan arkadaşa da teşekkürler.İnşallah bundan sonra daha çok resimle katılıacağım.Hepinize kolay gelsin.
Özellikle gece çekilmiş resimler deniyorum.İşte bitane daha buda 12 nisan da çekildi.
Yorumlarınızı bekliyorum

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/124429/95740894AA2149298744315DC80FCAAD.jpg[/image]

chat-in -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (13 Mayıs 2008; 8:51:25)

quote:

Orjinalden alıntı: selcuky1

Tekrar selamlar.Arkadaşlar ben yeni yeni bu işe başladım.İlerde daha iyi şeyler yaparım inşallah.Makina süper,ben fatihktu34 adlı arkadaştan aldım.İlgisi alakası 10 numara.Kendisine teşekkür ederim.Forumda bu bölümü açan arkadaşa da teşekkürler.İnşallah bundan sonra daha çok resimle katılıacağım.Hepinize kolay gelsin.
Özellikle gece çekilmiş resimler deniyorum.İşte bitane daha buda 12 nisan da çekildi.
Yorumlarınızı bekliyorum

Mükemmel bir fotoğraf, eline objektifine sağlık. [:'(]

sugarboy -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (13 Mayıs 2008; 9:13:22)

@selcuky1 kar fotoları değil ama son gece çekiminiz iyi sayılır...
ayrıca nisandaki havaya bak mayıstaki havaya bak ne olcak bu mevsimlerin hali yakında ağustosta kar yağarsa şaşmamak lazım...

mcake± -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (13 Mayıs 2008; 10:18:31)

Bana İstanbul'dan acil batarya alabileceğim bir yer gösterebilir misiniz?
Düğün var 30 dakika klip çekince batarya boşalıyor. Yarım saatte doluyor ama düğünde önemli bir detay. [8D]
Bu arada iyi klip çekiyor. Ses/görüntü dengesi iyi. Konuşulanlar iyi anlaşılıyor ve 640x480 için temiz bir görüntüsü var.

Ürünü kullandıkça beğeniyorum.

desailles -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (13 Mayıs 2008; 11:53:17)

ooo f50fd sahibi birisi daha.. forumda bu makineyi kullanan pek yok ya da ortaya çıkmıyorlar. hazır seni bulmuşken makine hakkında bilgi paylaşımına katkıda bulunmanı bekliyoruz mirim.
quote:

Orjinalden alıntı: mcake±

Bana İstanbul'dan acil batarya alabileceğim bir yer gösterebilir misiniz?
Düğün var 30 dakika klip çekince batarya boşalıyor. Yarım saatte doluyor ama düğünde önemli bir detay. [8D]
Bu arada iyi klip çekiyor. Ses/görüntü dengesi iyi. Konuşulanlar iyi anlaşılıyor ve 640x480 için temiz bir görüntüsü var.

Ürünü kullandıkça beğeniyorum.

selcuky1 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (13 Mayıs 2008; 20:48:54)

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.inşallah daha güzel fotolarla aranızda olmaya devam edeceğim

u7110 -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (13 Mayıs 2008; 21:02:51)

balçova lisesinin altında oturuyorum
uğur yıldırım 0 533 695 83 42
quote:

TAMM HOCAM OLUR BEN YURT İÇİ VEYA ARAS CARGO İLE SİZE CARGOLARIM.BALÇOVA ŞUBELERİNE YALNIZ BANA İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ VEREBİLİRMİSİNİZ.

SİZ HALLETTİKTEN SONRA BANA GERİ CARGOLARSINIZ OK.[:'(]

BEKLİYORUM BİLGİLERİ.BU ARADA BALÇOVADA HANGİ SEMTTESİNİZ.ÇİFTE SELVİ VE TELEFERİĞİ YEŞİL CAMİYİ İİ BİLİRİM.

NEDE OLSA MEMLEKETİM[;)][:'(]

*AYTACH* -> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (13 Mayıs 2008; 21:45:31)

YENİ F50 KULLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ.BENDE UZUN ZAMANDIR KULLANIYORUM FAKAT PAYLAŞIM AÇISINDAN SIKINTI TAŞIYORUM BİRAZ OLSUN YÜKÜMÜ AZALTTINIZ.[;)] BİRAZ SIKINTILI BÖLGEDE İKAMET EDİYORUMDA.

NEYSE UĞUR ARKADAŞIM KILAVUZU SANA PERŞEMBE GÜNÜ CARGO EDİYORUM.PAYLAŞIMA AÇARSIN OK.SİZE TELEFONLADA ULAŞIRIM TEŞEKKÜRLER.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.9375