Bu arada bende makinayi bugun aldim, uzun zamandir dusunuyordum almayi. Pil konusunu ogrenmem iyi oldu az once 50$'a alacaktim orijinal pilini Simdi kodak icin olani alicam yari fiyatina geliyor. Resim cekince ilk firsatta eklicem.
fuji f50 hayırlı olsun pentax ve kodak bataryalar np-50 le aynı bataryalar sadece etiketleri farklı gönül rahatlığıyla alabilirsin ben kodak aldım kullanıyorum.
Bu arada bende makinayi bugun aldim, uzun zamandir dusunuyordum almayi. Pil konusunu ogrenmem iyi oldu az once 50$'a alacaktim orijinal pilini Simdi kodak icin olani alicam yari fiyatina geliyor. Resim cekince ilk firsatta eklicem.
makinan garantili ise alma derim,garantisi geçersiz olur... benden söylemesi ve anlarlar
quote:
Orjinalden alıntı: netün
hirotora foto kalitesinde çokta bariz fark yok f100 le f50 arasında f100 mauel estantene ve diyafram özelliğinde kaybediyor oda önemli
f100 de ahbir manuel olsaydı düşünülürdü.yeni modeli beklemek lazım.
hirotora KİM ???
Hirotaro aslında iki harf yanlışlığından önce yazdığım yazı önemliydi. ona fikir yazsaydın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 11 Temmuz 2008; 9:15:46 >
Makinayi biraz kurcaladim, epey gelismis ayarlara sahip hemen hemen bir slr kadar esnek ayarlara sahip.. Cekim kalitesinden de bekledigim gibi cok memnun kaldim, yarin hafiza karti aldiktan sonra detayli cekimler yapicam. Yanliz ilgimi ceken birsey gordum, bu lcd ekranin sol kenarinin bitim yerinden isik siziyor ve lcdnin siyah bitim cizgisi gozukuyor (diger kenarlarda yok) sizlerde de benzer bir durum varmi? Umarim ilerde bir sorun cikarmaz.
arkadaşlar bende uzun incelemelerim sonucu fujide karar kıldım. fuji f50 veya f100 almayı düşünüyorum acaba nereden temin edebilirim ve fiyatı ne kadar olur bilgi verirsseniz sevinirim.. isterseniz mail adresimede gönderebilirsiniz smtkaraca@gmail.com
arkadaşlar bende uzun incelemelerim sonucu fujide karar kıldım. fuji f50 veya f100 almayı düşünüyorum acaba nereden temin edebilirim ve fiyatı ne kadar olur bilgi verirsseniz sevinirim.. isterseniz mail adresimede gönderebilirsiniz smtkaraca@gmail.com
gold,teknosa ve gittigidiyorda var .ama burda satan arkadaş varmı bilemiyorum.