ve buda housing ile çekilmiş bir kaç resim gizli surat benim ,deniz çalkantılı olduğundan çok iyi olmadı birde derin değildi dalamadım ama önümüzdeki haftalarda daha güzel resimler gelicek inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u7110 -- 1 Haziran 2008; 21:31:18 >
hocam M modunda diyafram ve enstantane ye müdahele edemeyip sadece ISO yamı müdahele edebiliyoruz bu nasıl iştir yaw yeni bir M modu icadımı? yani bu makinede sadece ISO ya müdahele edebiliyoruz ve sadece hazır çekim senaryolarında ve Auto damı çekim yapabiliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
@askan22
A,S,p kipleri kesinlikle yok.Dün teknosaya gidip,bu makinayla oynadım biraz.Yanii oradan biliyorum.Sadece M koymuşlar.(iso değerini seçebiliyorsun)
Teknosa fiyatı,kampanyalı 899YTL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 1 Haziran 2008; 23:54:20 >
arkadaşlar iki hafta önce 1 taksit 527 YTL'ye gold.com.tr'den aldım ben de bir f50fd. aslında sorun yaşamaktan korkuyordum. çünkü olumsuz pek çok şey okudum gold hakkında. ama 3 günde elime geçti (izmirdeyim). yanında 2 gb kart ve kılıf var. kart yazım hızı iyi. sdhc kart aratmıyor. kılıf güzel. orijinal fujifilm kemer kılıfı. makine olduça küçük ve taşınabilir olduğundan kemer kılıfı güzel fikir. zaman bulursam fotoları paylaşacam. gerçi serde acemilik var. güzel fotolar çekebilirsem paylaşırım. makineyle ilgili değerlendirme de yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 19 Haziran 2008; 11:09:55 >
arkadaşlar iki hafta önce 1 taksit 527 YTL'ye gold.com.tr'den aldım ben de bir f50fd. aslında sorun yaşamaktan korkuyordum. çünkü olumsuz pek çok şey okudum gold hakkında. ama 3 günde elime geçti (izmirdeyim). yanında 2 gb kart ve kılıf var. karat yazın hızı iyi. sdhc kart aratmıyor. kılıg ügzel orijinal fujifilm kemer kılıfı. makine olduça küçük ve taşınabilir olduğundan kemer kılıfı güzel fikri. zaman bulursam fotoları paylaşacam. gerçi serde acemilik var. güzel fotolar çekebilirsem paylaşırım. makineyle ilgili değerlendirme de yaparım.
garanti kartında distribütör kim görünüyor. Sanfo ise korkma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 12 Haziran 2008; 18:20:08 >
Arkadaşlar bende yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum ama AA pil yerine bataryalı olması beni düşündürüyor. Ayrıca IS özelliği ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırmısınız, ne kadar iyi
garanti kartında sanırım sanfo değil de sinfo yazıyordu. bu da fujifilm türkiye demek zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
quote:
Orjinalden alıntı: desailles
arkadaşlar iki hafta önce 1 taksit 527 YTL'ye gold.com.tr'den aldım ben de bir f50fd. aslında sorun yaşamaktan korkuyordum. çünkü olumsuz pek çok şey okudum gold hakkında. ama 3 günde elime geçti (izmirdeyim). yanında 2 gb kart ve kılıf var. karat yazın hızı iyi. sdhc kart aratmıyor. kılıg ügzel orijinal fujifilm kemer kılıfı. makine olduça küçük ve taşınabilir olduğundan kemer kılıfı güzel fikri. zaman bulursam fotoları paylaşacam. gerçi serde acemilik var. güzel fotolar çekebilirsem paylaşırım. makineyle ilgili değerlendirme de yaparım.
garanti kartında distribütör kim görünüyor. Sanfo ise korkma