Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6   sonraki >   >>
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : KIZILDELI

Ekleyen : emirkann

Ekleyen : emirkann

Ekleyen : netün
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KIZILDELI

23 Mayıs 2008; 10:55:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yanlış anladın desailles

AKILLANSIN abim şaka yapmıştır !!!
O bizi öyle ithamlarda bulunmaz.

KIZILDELI

23 Mayıs 2008; 10:57:33 

fatihktu34 senin gibi arkadaşlar kırılmaz.

desailles

23 Mayıs 2008; 13:34:04 

yapmaz di mi? evet yapmaz yapmaz
quote:

Orjinalden alıntı: KIZILDELI

Yanlış anladın desailles

AKILLANSIN abim şaka yapmıştır !!!
O bizi öyle ithamlarda bulunmaz.

AKINLASINN

23 Mayıs 2008; 21:21:47 

Bir söz dedik abartmayın arkadaşlar. Ben sizin bu klavuz dağıtım işini destekliyorum.
Bu foruma ilk Fuji F50fd yi getirende bendim. O zamanlar çok aradım böyle bir klavuz ama bulamamıştım.
Daha önce forumda sattığım 4 tane fuji F50fd zamanında bu klavuz olsa çok güzel olurdu. Her makineyi sattığım kişi klavuz sordu.
Hepsi de sizin kadar şanslı değildi. Hepsi klavuzsuz kaldı. İşte bu nedenle forumumuzda ki bu dostluğu ve paylaşımı elimizden geldiği kadar herkese aşılayalım.

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
AKINLASINN

23 Mayıs 2008; 21:25:46 

Bende satış yaptığım zamanalrdan kalma bir resim ekleyeyim. Eski günleri anmak için.

Ekteki dosya (1)

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
Mori

24 Mayıs 2008; 3:54:20 

Arkadaşlar, bu makinada Türkçe menü yokmu?

N95 8GB & Canon İxus75 & Punch P2 38cm
Knightfall

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 7:03:52 

quote:

Orjinalden alıntı: Mori

Bircok arkadas bu soruya cevap verdi, Turkce Menu var Fujilerin hemen hemen butun modellerinde.

Ayrica f50Fd almak isteyen arkadaslara Istanbul'dan yedek pil, ekran koruyucu ve 4gb SD kart hediyeli olarak verebilirim, ilanima bakabilirsiniz.

AKINLASINN

24 Mayıs 2008; 7:11:38 

Dışardan gelenlerin bazıların da yok.
Sadece 2 dil ingilizce, japonca olanlar da var.

quote:

desailles

24 Mayıs 2008; 12:09:50 

knightfall f50fd ile ilgili pmlerime cevap gelmedi. ama makineyi satıyorum diyorsun. eee?? yoksa herkese satılık da bana mı değil
quote:

Orjinalden alıntı: Knightfall

quote:

Bircok arkadas bu soruya cevap verdi, Turkce Menu var Fujilerin hemen hemen butun modellerinde.

Ayrica f50Fd almak isteyen arkadaslara Istanbul'dan yedek pil, ekran koruyucu ve 4gb SD kart hediyeli olarak verebilirim, ilanima bakabilirsiniz.

KIZILDELI

24 Mayıs 2008; 13:47:48 

Akınlasıın Abim Selam,

F31FD sözün var bana unutma, telefon ile görüşmüştük.
" şu an araştırıyorum eğer gelirse haber vereceğim" demiştin.
var mı bir gelişme ?

Knightfall

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 16:21:42 

quote:

Orjinalden alıntı: desailles

knightfall f50fd ile ilgili pmlerime cevap gelmedi. ama makineyi satıyorum diyorsun. eee?? yoksa herkese satılık da bana mı değil

Oncelikler senli, benli konusamazsiniz tanidimadiginiz kisilerle, yazi uslubunuza dikkat edin lutfen.

Size attigim butun PM'ler halen giden kutumda, bana DPREVIEW''in F50FD inceleme sayfasini bile Turkce tercume ettirdiniz, hay hay dedim cevirip gonderdim.

Bana tek sordugunuz f50fd, f100fd karsilastirmasi, flash'i nasil vs vs. Hangi PM'nize yanit vermedim biran once soylerseniz cok sevinirim, ne kadar kolay olmus insan suclamak hemen, ustune ustluk butun mesajlarina yanit verdiginiz biri tarafindan.

desailles

24 Mayıs 2008; 17:43:34 

problem senli benli konuşmam demek. pekala dayak yemeden siz diyeyim o vakit .

evet tercüme olayı doğru ama sayfanın tamamı tercüme edilmedi bu bir.

makineyi hangi tarihte getirebileceğini sordum pm ile cevap gelmedi bu iki.

bir yada iki hafta bekledim (kesin emin olamadım şimdi süreden. ama isterseniz bakarım) cevap gelmeyince bir daha pm'ledim. yine cevap yok. bu mesajlar giden kutumda saklı. oysa sizin son gönderdiğiniz msj 5 mayıs 2008 tarihli .ben size makinenin geliş tarihini sormadan önce yani. gönderdiğiniz mesajın metni ise noktasına virgülüne dokunmadan şöyle : "Pardon, "mirim" nedir? " ben de size türk dil kurumundan da sağlamasını yapıp anlamını yazmıştım. neydi hatırlayalım :1 . Baş, kumandan, amir ,2 . Bey, emir. peki bu muhabbet nerden çıktı? çünkü size mirim diye hitap ediyordum. yani "bey" olarak. üstelik burası forum ve herkesin olduğu gibi sizin de bir takma adınız ya da nikiniz var. kaldı ki resmi bir davette değiliz ve internette forumlarda herkesin birbirine sizli bizli hitap etmesi gibi bir teamül var da ben mi bunu bozdum? hayır yok öyle bir şey bu üç. yukarıda bahsettiğim "pardon mirim nedir?" içerikli mesajdan sonraki iki mesajıma cevap gelmedi. kaldı ki bu mesajlarda makinenin geliş tarihini sormuştum. yani bütün mesajlarıma cevap falan vermiş de değilsiniz. bu da döörrttt.

el netice: üslubumda sorun yok. pm'lere cevap vermediğiniz iki kere ikinin dört ettiği kadar aşikar. hakikaten insanları suçlamak ne kadar kolay olmuş. hem de gerçekler gün gibi ortadayken. bence silkelenin ve kendinize gelin.

26 Eylül 2006'dan

quote:

Orjinalden alıntı: Knightfall

quote:

Orjinalden alıntı: desailles

Oncelikler senli, benli konusamazsiniz tanidimadiginiz kisilerle, yazi uslubunuza dikkat edin lutfen.

Size attigim butun PM'ler halen giden kutumda, bana DPREVIEW''in F50FD inceleme sayfasini bile Turkce tercume ettirdiniz, hay hay dedim cevirip gonderdim.

Bana tek sordugunuz f50fd, f100fd karsilastirmasi, flash'i nasil vs vs. Hangi PM'nize yanit vermedim biran once soylerseniz cok sevinirim, ne kadar kolay olmus insan suclamak hemen, ustune ustluk butun mesajlarina yanit verdiginiz biri tarafindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 24 Mayıs 2008; 17:54:09 >

selcuky1

24 Mayıs 2008; 21:36:44 

desailles resimde tripod kullanılmadı ama ıs açıktı.otamatik gece çekimiyle resim çekilmiştir.

Veren el Alan elden ÜSTÜNDÜR
askan22

24 Mayıs 2008; 22:01:16 
</