CPU Türü AMD Athlon XP, 1733 MHz (13 x 133) 2100+ Anakart Adı Jetway N2PAP-Ultra siteden yanlış bakmadıysam 400 Mhz destekliyor. ben de bir ram takviyesi yapmak istedim.. 2*256 var şu anda. böylece beni bir süre daha götürür diye düşünüyorum. ne marka almamı önerirsiniz. ya da ne kadar önemli bu. kargo dahil 65 liraya kadar verebilirim. teşekkürler.
Support Dual Channel DDR400 RAM sitede benim anakart için bu yazıyor. ben de OCZ marka bir 1 GB 400 Mhz. almayı düşündüm paraya kıyıp. performansı için hep iyi şeyler duyuyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Şuanki kullanmış olduğun sistemle ne kadar kaliteli bellek alsanda performansı ancak bir yere kadar etkiler diye düşünüyorum. Bu nedenle eğer PC 3200 DDR 400 bellek alacaksan bence aşağıdaki OEM ancak ucuz belleği gözden geçirmeni tavsiye ederim. Hatta 1 GB OCZ yerine 2 tane alıp belleğini daha da geniş tutabilirsin diye sana bir öneri sunuyorum. Kolay gelsin...
ben geçen parşembe günü hepsiburada dan ocz 1024 ddr400 cl3 ram aldım kargo dahil 70 ytl işbankası 4 taksit aldım. şu an vista da sorun yok bundan alabilirsin
valla sitesinden baktım ve anladığım kadarıyla destekliyor. ama bu bilgisayara daha fazla para harcamayacağım. elime 256 ddr 266 Mhz bi tane daha ram geçti onu da 3. slota takıp idare edecem. bi ofise ya da fazla işi düşmeyen birine satabilirim sanırım. herkese teşekkürler.