Bu telefonu birisine almam lazım ve sıfır olmalı yada çok az kullanılmış çiziksiz tertemiz olmalı nerede bulabilirim acaba sıfırını bilen varmı?
bide dedikleri gibi çalan zil sesinin az çıkması, tel.le konuşurken sesin karşıya az gitmesi duyulamaması dokunmatik tuşların çabucak bozulması gibi sorunları oluyormu?
google da telefonun modelini ve yanına sar value yazarak aratırsan gelen sonuçlardan bulabilirsin.
mesela kg800 sar value örneğinde olduğu gibi.
bugün birşey fark ettim chocolate için bir yerde SAR değeri için 0.59w/kg başka biryerde 0.13w/kg demiş kafam karıştı.ama sanırım 0.59 olan doğru çünkü kitapçığınada öyle yazmışlar.
SAR değeri için insan sağlığına zarar azami 2watt/kg olarak belirtilmiş ama doktorlar bunun onda biri için bile riskli olduğunu ifade ediyorlar.Yani günümüzde telefonların ortalama 0.5 - 1w/kg arasında değiştiğini düşünürsek oldukça riskli yaşıyoruz diyebiliriz.Mazallah bunun ucunda ciddi derecede beyin tümörü ve kansere yakalanma riski var.Allah korusun.
birşey değil dostum sağlığın için ilgili duyarlı olman iyi birşey.insanların bu konuda gerçekten bilinçlenmesi gerekiyor yoksa telefon üreticilerinin insan sağlığını düşüneceği yok.
@mcebi001
slider dediğin yön tuşları mı? gerçi fark etmez üst kapaktaki bütün tuşları dokunmatik ve ısıya hassas.Ekrana dokunmadan bile algılayabiliyor.
Bu arada KG800 ün 2 modeli olduğunu anladım.Birincisi düz KG800 olan bunun radyasyonu çok düşük 0.12w/kg diğerinin modeli KG800s bunun radyasyonu ise yüksek 0.59 = 0.6w/kg.
ikiside aynı telefon chocolate olarak anılıyor arada görünüş olarak hiçbir fark yok ama modelinde ufak bir harf farkı var neden böyle birşey yapmışlar anlamadım. Chocolate almayı düşünenlerin bilgilerine
KG800 modelinin sar değeri pazardaki en düşük değerlere sahip bir model olarak ön plana çıkmaktadır. modeli LG distribütörleri Şengüller, KVK ve Vadox bayilerinde bulabilirsiniz model ile ilgili yaşayabiliceğiniz her türlü saroun hakkında sadece yazmanız yeterli olucaktır anında her türlü sorununuza cvp verilicektir saygılar
KG800 ve KU800 olarak adlandırılan iki model arasında sadece 3G farkı bulunmaktadır U harfi 3G anlamına gelmektedir. LG mobile ürünlerinde U harfi 3G'yi simgelemektedir. Aynı örnek Viewty yani KU990 ve KE990 modellerinde bulunmaktadır tüm özellikleri aynı olup sadece U harfli modelde 3G özelliği bulunmaktadır.