İyi gunler.aylardır forumu takip etmekteyim.en son kararım 46D3500 almak oldu.Bunu araştırmaya koyuldum ve onume bir kaç seçenek çıktı.bunları hem sizinle paylaşmak hem de görüşlerinizi almak isterim.lütfen samsung , kablo yada başka bir model tartışması olmasın burada.
1)sony bayisinden : 3650 ytl ( card finansa 9 ideale 12 taksit )( ideal kartım yok bilgilendirme amaçlıdır ) garantisi bildiginiz gibi 5 yıl ( 2 + 3 ( 3 yıl sadece yedek parça. işçilik ucreti alınıyor ) ) - bir bozulma olursa sanırım teknik servise biz götürecegiz tv yi. tv yi almadan once dukkanda deneriz diyorlar. ( 3500 ytl peşin ) sehpa olarakta 200 ytl ye cam sehpa veriyorlar.
2)****den : 3655 ytl (kartlara 5-6 taksit ) garantisi 2 yıl ve bayi degil dukkan garantisi.
3)teknosa : 4250 - 3800 ( world e 10 taksit , diger kartlarda indirim yok ) garantisi sony bayisiyle aynı ama ayrıca tv yi evinizden gelip alırız diyorlar eger bi sorun olursa. sehpa konusunda sitelerindeki indirim dukkanda geçerlimi bilmiyorum.
4)teknosa.com sitesinde : fiyatlar teknosa ile aynı fakat sehpa için 60 ytl fark ödeniyor . garantide sony bayii garantisiyle aynı.
5)weblebi.com sitesinde : 3506 tyl ( card finansa 2 ay ertelemeli 8 taksit ) garantisi sony bayisiyle aynıdır fakat bayii deki gibi önceden ölü piksel var mı diye bakamıyoruz.ama bir kaç tane olunca zaten garanti kapsamında degişiyor. askı aparatı hediye
siz olsanız hangisinden alırdınız ? benim bilmedigim avantaj ve dezavantajları nelerdir fiyat ve garanti açısından ? ( mesela bozulsa ve teknik servisi arasak servismi gelir alır yada bizim goturmemiz zor olur mu araba varsa vb.) euro cok dusmeyecek.ama fiyatlar da kayde deger dusme olur mu cok yakın zamanda ? ( euro2008 in geçmesini beklicek kadar uzun bir sure degil)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burap -- 22 Nisan 2008; 0:04:52 >
****de belki peşinde biraz daha fiyatı düşürebilirsin ama diğerleri arasında fiyat konusunda pek fark olmadığından ve diğerlerinin bayi garantisi verdiğini düşünürsek içlerinden weblebinin fiyatı iyi gibi gözüküyor.Dediğin gibi ölü piksel çıkması durumunda garanti kapsamında sayılacağı için o konuda pek düşünmeye gerek yok. Alacağın ürün Sony de olsa fiyat / performansı iyi gözüküyor.Şimdiden hayırlı olsun
Arkadaşım 1 hafta 10 gün beklemeyi göze alabilirsen Altivi ye bak fiyat 2975 YTL tek çekim. Ben şimdiye kadar 2 alışveriş yaptım bir tanesi 3 günde geldi telefon, diğeri 8 günde geldi hoparlör. Aradaki fark çok fazla
peşin fiyatı iyi .peşin almak isteyenler icin iyi bir alternatif.ama altivi de pek sevilen bir firma degil. ben peşin alamayacagım icin başka alternatifler arıyorum.goldun kampanyasına baktım çok iyi oda
quote:
Orjinalden alıntı: Jukiee
Arkadaşım 1 hafta 10 gün beklemeyi göze alabilirsen Altivi ye bak fiyat 2975 YTL tek çekim. Ben şimdiye kadar 2 alışveriş yaptım bir tanesi 3 günde geldi telefon, diğeri 8 günde geldi hoparlör. Aradaki fark çok fazla
ben altividen hiç alışveriş yapmadım ancak kendi düşüncemi belirteyim www.sikayetvar.com adlı sitede her firma hakkındaki insanların sikayetleri var altivininki kabarık biraz ayriyetten forumdaki dier insanlarında dediği gibi o kadar büyük paralar ödedikten sonra internetten alışveriş yapmam bu her site için gecerli gidip görerek alırım hatta imkanınız varsa bence kendi arabanızla kendiniz teslim alın ama netten almayın
ben altividen hiç alışveriş yapmadım ancak kendi düşüncemi belirteyim www.sikayetvar.com adlı sitede her firma hakkındaki insanların sikayetleri var altivininki kabarık biraz ayriyetten forumdaki dier insanlarında dediği gibi o kadar büyük paralar ödedikten sonra internetten alışveriş yapmam bu her site için gecerli gidip görerek alırım hatta imkanınız varsa bence kendi arabanızla kendiniz teslim alın ama netten almayın
Arkadaşım internetten alış-veriş etme konusunda sana ve senin gibi düşünen bir çok arkadaşa kesinlikle katılmıyorum altivi kötü bir site olabilir biraz araştırır bakarsın güzel bi site değilse başka siteden bakarsın. Ben bütün cep telefonlarımı ereyondan alıyorum iki gün içinde geliyor ve ne internette bir sitede nede dışarda daha ucuzu yok.
tabii ki sizin bileceğiniz iş para sizin kimse karısamaz sadece fikrimi söyledim
quote:
Orjinalden alıntı: fairboy
quote:
Orjinalden alıntı: duolckrad
Arkadaşım internetten alış-veriş etme konusunda sana ve senin gibi düşünen bir çok arkadaşa kesinlikle katılmıyorum altivi kötü bir site olabilir biraz araştırır bakarsın güzel bi site değilse başka siteden bakarsın. Ben bütün cep telefonlarımı ereyondan alıyorum iki gün içinde geliyor ve ne internette bir sitede nede dışarda daha ucuzu yok.
Biraz can sikici olabilirim ama karasal dijital yayin ciktiginda nimeti olan dijital sesi sadece televizyonun uzerinden dinleyebileceksiniz zira 46V3000 gibi optik cikisi yok, Ben de altivi den bakiyordum yorumlari okudum canim sikildi, gittim dogubank'a piyasa arastirmasi yaptim guven veren bir iki firma ile konustum altivi den daha uygun fiyata alinabildigini gordu